diumenge, 20 de setembre del 2009

Torres fon als Hammers.

West Ham United 2-3 LIVERPOOL FC


Quarta victòria consecutiva dels homes de Benítez, que partit a partit recuperen la imatge d'equip seriós i solvent de la darrera temporada. Fernando Torres amb dos gols, va tornar a donar mostres de la seva qualitat, amb una magnífica actuació a Upton Park, obrint i tancant el marcador. L'únic punt negre a destacar, continua sent la feblessa defensiva, sobretot, a pilota aturada, on es continúen rebent gols cada vegada que la pilota sobrevola l'àrea red.

Retornava a l'equip Javier Mascherano que compartía galons al mig del camp amb Lucas Leiva, en la versió de més contenció a la mitja en els plantejaments de Rafa Benítez. Gerrard ocupava doncs la posició de mitja-punta per darrera de Torres, mentre que Benayoun i Kuyt es feien amb les ales ofensives del dibuix tàctic. El Liverpool estrenava l'equipació blanca.

La primera acció de perill del partit, la va protagonitzar el West Ham United, quan en el minut 6 de partit, Jamie Carragher es confiava a l'hora de conduïr la pilota i afavoria que el jove jugador Hines es plantés tot sol davant de Reina. La sort va jugar de cara als Reds, ja que el xut del jugador Hammer, va anar a parar al pal, per després ser blocat per Reina que mirava amb molt mala cara al seu company Carragher. Poc després sería el Liverpool qui en una magnífica combinació entre Gerrard i Torres que d'esquenes asistía a Benayoun, que xutava a porta amb poca força, permetent que Green aturés la pilota sense gaires dificultats.

El partit estava força obert i en totes dues arees es veia a vindre que el gol podia arribar en qualsevol moment. Sería el Liverpool qui s'avançaría en el marcador en el minut 20 de partit. Insua tallava providencialment una contra del conjunt de Zola a la mitja del camp, l'argentí deixava la pilota a Torres que fora de l'àrea retava al seu marcador Tommkins. El de Fuenlabrada amb un canvi de ritme espectacular superava per velocitat al central hammer i gairebé sense angle, impactava amb força la pilota amb la punta de la bota per fer-la introduïr entre el primer pal i el porter Green. Magnífic gol el del madrileny.

Poc duraría l'alegria i la serenor per avançar-se en el marcador. Nou minuts després, Jamie Carragher, molt deficient durant tot el partit, era clarament superat per un ràpid Hines. El de Bottle no veia altre manera de evitar l'avanç de l'habilidós davanter que fent-li una clara i antireglamentària carrega pel darrera. El penal era clar. Diamanti relliscant abans d'impactar amb la pilota, feia pujar l'empat en el marcador, amb més sort que habilitat.

Els dos equips novament igualats en el marcador, continuaven oferint un bon espectacle futbolístic. La igualtat la trencaría Dirk Kuyt en el minut 41 al ajudar amb la punta del peu a fer entrar a la porteria de Green, una pilota que havia estat impulsada per un sensacional cop de cap de Gerrard a la sortida d'un córner. Quan tot semblava que els de Benítez s'aniríen amb avantatge en el marcador al descans, novament en una jugada de córner en contra, el Liverpool rebia un nou gol. En aquesta ocasió Carlton Cole de cap al primer pal, sorprenia a Reina.

La segona meitat, tindria els mateixos parametres que el primer temps. Els de Zola i Benítez, continuaven buscant sense por la porteria contrària i l'espectacle era realment vistós per a tots els aficionats. Benayoun disposaría d'una magnífica ocasió per desnivellar el marcador, donant mostres de la seva habilitat, però la seva jugada acabaría en no res.

Sería l'entrada de Ryan Babel per Dirk Kuyt, el que donaría més vitalitat a l'atac red. En el minut 74 de partit, una internada del jugador holandés acabava amb una extraordinària centrada a l'interior de l'àrea que era aprofitada per Fernando Torres que amb un poderós cop de cap, establia el definitiu 2-3 en el marcador. Els de Benítez sabríen aguantar sense masses apurs el marcador a favor fins al xiulet final, aconseguint la segona victòria a domicili de la temporada i recuperant credibilitat per el joc exhibit.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt (Babel 60'), Mascherano, Lucas Leiva, Benayoun (Fabio Aurelio 85'), Gerrard (C) i Torres (Riera 90')

GOLS:
0-1 Torres 27'
1-2 Kuyt 41'
2-3 Torres 74'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Bona imatge de l'equip i un Torres que torna a recuperar l'olfacte de gol.

Puntuacions:

Torres: 5 pts. Golejador i superior a tothom
Insua: 3 pts. Excel·lent defensivament
Benayoun: 1 pt. Intel·ligent com sempre.

el Churi ha dit...

Puntuacions:

5 Torres
3 Yossi
1 Gerrard

Jorge-George Olmos ha dit...

Me gusto la imagen del equipo,aunque los fallos defensivos en las jugadas a balon parado es preocupante.
Desde aqui todo mi apoyo a Carradona.
Puntos:
5 Torres
3 Yossi
1 Insua

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Como esta el Niño!!! Torres está que se sale. Así, el Liverpool puede ser candidato a todo.

Mis puntos:

Torres 5

Benayoum 3

Babel 1

Stubbins ha dit...

Copio els vots de Francesc.

Benayoun: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Insúa: 1 pt.

Demà tanquem les votacions.

xavi martin ha dit...

POINTS:

TORRES 5
INSUA 3
BABEL 1 (ASI SI TIO)

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Torres: 28 pts.
Benayoun: 15 pts.
Insua: 8 pts.
Babel: 2 pts.
Gerrard: 1 pt.

Puntuen per la general:

Torres: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Insua: 1 pt.

MOLTES GRACIES per les vostres votacions i participació.

juan ha dit...

Torres 5
Yossi 3
Gerrard 1