dimecres, 16 de setembre del 2009

Suficient.

LIVERPOOL FC 1-0 Debreceni


Victòria per la mínima del Liverpool FC en la seva estrena en la Champions League 2009/10. Lluny de semblar un resultat ajustat, el cert és que els homes de Benítez han dominat per complert la totalitat del partit tret de cinc minuts del primer temps, on els hungars s'han apropat amb cert perill a la porteria d'un segur i solvent Pepe Reina.

Rafa Benítez confeccionava l'onze inicial de manera idèntica a la del darrer partit a Anfield davant del Burnley. Dirk Kuyt, una vegada més el jugador més treballador, incisiu i bregador, ha estat l'encarregat de fer pujar l'unic gol del partit que ha donat els tres punts al conjunt d'Anfield. Durant un primer temps, on el domini total del joc ha estat per els reds, ni Benayoun, ni Gerrard, ni Riera han pogut batre al porter hongarés. Sería el jugador holandés Dirk Kuyt, qui aprofitaría un rebuig del porter visitant a xut de Fernando Torres, per establir el resultat definitiu del partit, en el temps de descompte de la primera part. Durant aquest primer període, Steven Gerrard ha vist una targeta groga de la manera més absurda al posar en moviment una pilota, sense el permís per part de l'àrbitre del partit. Una d'aquelles targetes que a la llarga poden fer molt mal i que un jugador del a categòria mundial de Gerrard, s'ha d'estalviar.

En el segon temps, el Liverpool FC ha tractat de sentenciar el partit amb bones accions de Gerrard i Benayoun, però tots dos han estat desencertats de cara a gol. No es mouria el marcador i els d'Anfield obteníen els primers 3 punts en joc, que els hi permeten liderar el grup conjuntament amb l'Olimpyque Lyonnais.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt (Fabio Aurelio 90'), Gerrard, Lucas Leiva, Riera (Babel 80'), Benayoun (Mascherano 88') i Torres.

GOL:
1-0 Kuyt 45'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacion:

Kuyt: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Ja disposem d'algunes fotografíes del cap de setmana a Liverpool. En breu les publicarem. L'espera, valdrà la pena.

Salutacions.

Jorge-George Olmos ha dit...

Vas a publicar todas?yo que tu me lo pensaria,jajaja.
Yossi-5
Kuyt-3
Leiva-1

Saludos desde "Francias"

Alba ha dit...

Un partidet bastant fluix, pero els 3 punts el millor de tot. No hauria de tenir cap problema per passar la fase de grups.
Salutacions

lover ha dit...

Lucas 5
Kuyt 3
Yossi 1

Votado!!

Anònim ha dit...

Yossi 5
Kuyt 3
Babel 1

un abrazo Stu!!

S(a)imon

Stubbins ha dit...

Copio els vots de Francesc:

Insua: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Stubbins ha dit...

Tanco les votacions.

Benayoun: 17 pts.
Kuyt: 14 pts.
Lucas Leiva: 6 pts.
Insua: 5 pts.
Gerrard: 1 pt.
Babel: 1 pt.

Puntuen per la general:

Benayoun: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Lucas Leiva: 1 pt.

MOLTES GRÀCIES PER LES VOSTRES VOTACIONS!!!

juan ha dit...

Kuyt 5
Torres 3
Luquitas 1