dissabte, 12 de setembre del 2009

El millor Liverpool del que portem de temporada.

LIVERPOOL FC 4-0 Burnley FC



Un Liverpool molt inspirat va regalar als seus supporters una còmode victòria sobre un diluit Burnley que en cap moment va donar gaire batalla en la seva primera visita a Anfield des de fa més de 30 anys. Yossi Benayoun amb un hat-trick va ser el gran protagonista del partit, conjuntament amb un enorme Steven Gerrard que va regalar a la parroquia red una exhibició del millor que té en les seves botes, conduint a l'equip a una victòria sobradament merescuda, que donarà la tranquilitat necessaria per afrontar l'imminent inici de la Champions League.

Amb l'absència de Javier Mascherano en l'onze inicial, Rafa Benítez retrassava la posició d'Steven Gerrard, otorgant-li les funcions d'organitzador del joc Red, secundat i protegit per un treballador i encertat Lucas Leiva, que va tallar qualsevol intent dels Clarets d'organitzar amb criteri qualsevol jugada. Albert Riera i Martin Skrtel, eren novetat en l'onze inicial respecte a l'última alineació conformada per el tècnic madrileny.

El partit va tindre ben poca història. Tot va acabar quan en el minut 27, Yossi Benayoun després d'efectuar un espectacular retall dintre de l'àrea, xutava creuat superant a Jensen per primer cop. A partir d'aquest moment, el Burnley va perdre tota la consistència exhibida fins a les hores i va baixar els braços. Tant és així, que Benayoun amb un bon cop de cap després d'una magnífica jugada de conjunt per part del conjunt de Benítez i Gerrard amb una espectacular rosca de xut amb cama dreta, van estar a punt d'ampliar l'avantatge en el marcador. Seria però Dirk Kuyt qui atent al refús del porter després d'un nou xut de Benayoun, batria per segon cop a Jensen abans d'arribar al descans.

En la segona meitat, es va poder veure al millor Gerrard, que va donar una autèntica exhibició de futbol. El gran capità aprofitaría una passada de Fernando Torres, molt discret durant tot el partit, per endinsar-se dintre de l'àrea i davant la sortida del porter visitant, entregar el gol fet a boca de gol a Yossi Benayoun. El jugador israelià, aconseguiría el seu hat-trick en el minut 82, després de plantar-se novament tot sol davant del porter en posició correcte per batre amb facilitat a Jensen. Anfield aclamava a l'heroi de la tarde, dedicant-li el seu càntic personalitzat.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson (Degen 62'), Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt (Voronin 69'), Gerrard (C), Lucas Leiva, Benayoun, Riera i Torres (79')

GOLS:
1-0 Benayoun 27'
2-0 Kuyt 40'
3-0 Benayoun 63'
4-0 Beanyoun 82'


ELS BARCELONA REDS PRESENTS A ANFIELD.

Una expedició de 15 membres dels Barcelona Reds, van viure el partit en directe a Anfield, en el que ha estat fins al moment el desplaçament més multitudinari efectuat per la penya oficial catalana. Amb nosaltres vàren viatjar els nostres germans de MADrid Reds, Juan de Liverpool - Madrid i la gran majoria de bloggers del blog de The Kid Torres.

Una visita a Anfield, és sempre especial. Però si l'aventura finalitza amb la presència amb tots nosaltres de Rafael Benítez, acompanyat de la seva amable i simpàtica dona Montse, Paco de Miguel, Félix Fernández Ledesma, Iván Ortega, Eduardo Parra i un com sempre espectacular i divertit Pepe Reina, l'aventura obté Qualificatius d'inolvidable. Durant els propers dies, us donarem tota mena de detalls i documents gràfics de tot el viscut al Merseyside.

A tots els que ens van deleitar amb la seva presència i companyia, a tots aquells que van treballar per a que aquest miracle es produïs, en especial a la familia Reina (en les persones de Paco i Cristina) i al sempre enigmàtic però confident Falín, senzillament MOLTES GRÀCIES per haver fet feliços a un grup d'enamorats del Liverpool FC.

13 comentaris:

el Churi ha dit...

Les meves puntuacions:

5 Yossi

3 Lucas

1 Insua

salut a tothom!

juan ha dit...

Trabaja un poquito Stubbins y pon la crónica.

Voy a votar después de mucho tiempo sin hacerlo:

5 Gerrard

3 Yossi

1 Kuyt

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Yossi: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Me tienes contento Juanito.

Psiko ha dit...

Stubbins, es increible que vayais a Anfield y hagais que el LFC juegue con un jugador menos... REVISA LA ALINEACIÓN QUE ME HAS PUESTO UN 4-4-1!!!

Jorge-George Olmos ha dit...

Increible
La Chavalada estuvo genial,Gracias por todo el esfuerzo que hicisteis

Yossi 5
Gerrard 3
Johnson 1

Luis JFT96 ha dit...

Fue un placer conocer a los rojos de Barcelona, una gente estupenda excepto los dos energúmenos que conocí en Madrid.

Stu, haz la crónica rosa .... digo roja ya!

LMP:

Yossi Yossi! 5 pounds
Luquitas 3 pounds
Johnson 1 pound
Chavalada red - Priceless

xavi martin ha dit...

QUE ENVIDIA COÑE ¡¡ LA PROXIMA NO ME LA PERDU.

POINTS

GERRY 5
BENAYOUN 3
TORRES 1

Stubbins ha dit...

@ Psiko:

Pues lleva usted razón. Faltaba Riera en la formación. Ahora mismo rectifico. Gracias por la observación.

Le he traido lo suyo joven! A ver cuando le veo.

@ Luis

"Crónica rosa" Que tramas bribón!

@ Xavi.

Has de vindre si o si. Digui el que digui el Jefe. jejeje. Ens veiem.

Encara recopilem fotografíes entre tots. Una vegada les tinguem, les penjarem amb la crònica d'un viatge irrepetible. Paciència.

Anònim ha dit...

Vas veure en Paul?

Rosa

Psiko ha dit...

Dios se lo pague con mucho hijos y muchísimos intentos.

El Karim ha dit...

Hosti, nen!. No fotis que vau compartir birres amb don Pepe i don Rafael!. Quina passada!. Sou uns cracks!. A veure quan pengeu les fotos, que em moro de ganes de veure-les. Salut i larga vida al Barón!

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Benayoun: 26 pts.
Gerrard: 16 pts.
Lucas Leiva: 6 pts.
Kuyt: 2 pts.
Johnson: 2 pts.
Insua: 1 pt.
Torres: 1 pt.

Puntuen per la general:

Benayoun: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Lucas Leiva: 1 pt.

Gràcies a tots per els vostres comentaris i puntuacions.

juan ha dit...

¿por qué no llevastéis el trapo?