dimecres, 23 de setembre del 2009

Guanyar amb el nom.

Leeds United 0-1 LIVERPOOL FC

Més que soferta victòria del Liverpool FC a Ellan Road que tornava a viure un partit enfront d'un dels grans després del descens de l'històric Leeds United a les categòries inferiors del futbol anglés l'any 2004. Amb un estadi ple de gom a gom, els de Benítez han solventat el partit amb un gol de David Ngog en el minut 65, després d'haver passat moments d'auténtica angoixa, amb gol anulat als locals inclós en el minut 13 de joc, per una acció incomprensible del davanter argentí Becchio que impulsava en posició antireglamentària una pilota que entrava sense impediments en la porteria de Cavalieri.

El porter brasiler era una de les novetats de l'onze inicial de Rafa Benítez, que donava oportunitats als jugadors poc habituals. Tant sols el davanter gal i un activíssim i dinàmic Jay Spearing, han sabut aprofitar els minuts concedits per Rafa Benítez.

Novament els errors a pilota aturada s'han tornat a reproduïr, com en la jugada ja comentada del gol anulat als locals. Tampoc ha colaborat Cavalieri que s'ha mostrat molt indecís e insegur en totes les pilotes centrades a l'àrea des de la banda dreta, on el jugador Snodgrass ha portat de corcoll a un desorientat Dossena.

El gol de David Ngog, arribava després de que el francés recollís un xut defectuós de Javier Mascherano i maniobrés una mitja volta amb xut creuat, al que el porter Higgins res podia fer. A partir del gol, el Leeds ha buscat continuament al millor jugador del partit que no ha estat altre que el davanter dels Whites Jermaine Beckford, que ha gaudit de les millors oportunitats del partit.

FORMACIÓ:
Cavalieri, Degen (Johnson 71'), Carragher (C), Kirgyakos, Dossena, Fabio Aureliio, Mascherano, Spearing, Riera, Babel (Skrtel 90') i Ngog (Gerrard 77')

GOL:
0-1 Ngog 65'

11 comentaris:

Stubbins ha dit...

Es passa ronda que es el que compta. Molt bones actuacions de Ngog i sobre tot de Spearing, que ha demostrat que es pot comptar amb ell. El nou Sammy Lee.

Puntuacions.

Spearing: 5 pts.
Ngog: 3 pts.
Babel: 1 pt.

tgdor_ ha dit...

el nou sammy Lee :) jajajajaja
eres la bomba Stub!!!!

tgdor_ ha dit...

Y para mi tb fue el mejor Spearing!!

el Churi ha dit...

Puntuacions:

Spearing - 5
Ngog - 3
F.Aurelio - 1

Jorge-George Olmos ha dit...

Una pregunta me hago
¿llegara Spearing al TIA?
fue el unico que aprovecho su oportunidad.

Spearing - 5
Babel - 3
Ngog - 1 (por el gol,por que no se que le pasa)

juan ha dit...

Ngog 5
Spearing 3
Degen 1

Alba ha dit...

Les primeres rondes de copa sempre son engorroses y difícils de plantejar, ja que costa motivar y el rival surt al 200%. El més important: la victoria i el pas a la següent ronda.
Salutacions

Jorge-George Olmos ha dit...

@Juan
Degen?lo dices por que pensabas que era Rafa Gordillo en Anfield?

Stubbins ha dit...

ALABADO SEA EL SEÑOR!!!!

Juan emite sus votaciones!!!! jojojo.

Stubbins ha dit...

Tancades les puntuacions:

Spearing: 18 pts.
Ngog: 12 pts.
Babel: 4 pts.
Fabio Aurelio: 1 pt.
Degen: 1 pt.

Puntuen per la general:

Spearing: 5 pts.
Ngog: 3 pts.
Babel: 1pt.

GRACIES a tothom per les vostres votacions.

lover ha dit...

Babel 5
Spearing 3
Ngog 1

Viva Eugenio!