dijous, 17 de setembre del 2009

El miracle de North John St.















El passat cap de setmana, les branches oficials del Liverpool FC de Barcelona i Madrid i gran part de la comunitat virtual red (bloggers de Liverpool - Madrid i The Kid Torres), es reuníen per primer cop al Merseyside per seguir un partit del Liverpool FC en directe a Anfield. La importància de l'esdeveniment i el tractar-se del primer cop que tots plegats es trobaven a Liverpool, feia que la celebració tingués un fi de festa sonat.

Tothom d'una manera o altre es va posar a treballar per tal de contactar primordialment amb els jugadors i membres de l'staff tècnic espanyols. Els magnífics contactes i ja podríem dir que gaire bé amistats que uneixen a alguns dels membres de branches i blogs, van fer possible que personalitats com Rafa Benítez, la seva elegant dona Montse, Pepe Reina, Paco de Miguel, Félix Fernández Ledesma, Eduardo Parra o Iván Parra, es personessin al Restaurant La Viña de Liverpool, on es celebraría el sopar de germanor entre tots el membres de l'expedició red.















El comportament de tots els convidats va ser meravellós. Rafa Benítez va acudir al restaurant directament des d'Anfield i va departir durant prop de quaranta minuts amb tots nosaltres, donant-nos entre altres la primicia (2 díes abans de fer-se pública i oficial) del nou sponsor per a la propera temporada. Fet que parla ben a les clares de la confiança i l'entorn tant agradable on es trobava. Paco de Miguel no va parar d'estrenyer mans i xerrar animadament amb tot aquell que se li apropava, fent-ho sempre amb un somriure a la cara. Paco és tot simpatía.

Capítol a part mereix l'assistència de Pepe Reina. El número 25 del Liverpool, no va tindre cap mena de problema per compartir taula amb nosaltres i sopar en la nostre companyia. Pepe va saludar un a un a tots els asistents i tal i com va ser el seu desig, va voler fer-se una fotogràfia amb tots els convidats. El porter al finalitzar el sopar, no poder estar-se de protagonitzar amb la complicitat de tots nosaltres, el seu clàssic "Camareroooooo!!!", que va eixecar les rialles de tothom. El següent vídeo recull alguns de tots aquests fets.


Vídeo gentilessa de The Kid Torres


No podem finalitzar aquest post, sense donar les gràcies a tots aquells que van col·laborar molt activament per a que aquest "miracle" tal i com van comentar alguns, es fes realitat. A Juan, a la familía Reina, a MADrid Reds, a Red de The Kid Torres i a Falín, MOLTES GRÀCIES.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Me muero de envidia. Se puede decir más alto pero no más claro.

Rosa, la de The Kop.

el Churi ha dit...

Va ser increïble...

...I si a tot l'esmentat en aquest post, l'hi sumem que vaig gaudir del partit a la primera filera de seients de The Kop...

Records a tots i GRÀCIES per tot!

Jorge-George Olmos ha dit...

Que grande el finde y que grande vosotros,al final ya se hasta catalan,como aquel loco que iba cantando por la rivera del Mersey,jajaj
Un abrazo y sabiendo como era la familia Reina, Pepe no seria menos.
Pd.te tengo que mandar luego un correo.

fernando ha dit...

Un sensacional viaje. Encima, ganó el Liverpool. Magníficas fotos. Un viaje para recordarlo siempre. Un abrazo.

Stubbins ha dit...

@ Xuri.

Vas estar a primera fila de The Kop per que és tradició que "los niños chicos" ocupin les primeres files. JAJAJA!

El Karim ha dit...

Enhorabona a tota la família red de Barcelona i Madrid. Us mereixíeu una alegria com aquesta, després de tants anys de currar-vos-ho com us ho curreu. Seguiu així i no perdeu empenta. You'll never walk alone, nois!