dimecres, 19 d’agost del 2009

Victòria balsàmica.

LIVERPOOL FC 4-0 Stoke City FC


Anfield respira tranquil. Els quatre gols endosats per el conjunt de Rafa Benítez a l'Stoke City en la nit d'avui, ha fet esvaïr les pors i els temors sobre l'estat més anímic que de forma d'un Liverpool que durant la pretemporada, havia donat clars síntomes de no estar en el moment més òptim per afrontar l'inici del campionat.

Daniel Ayala sortia en el onze titular, donada la baixa de Martin Skrtel a qui ja va substituir diumenge passat, al trencar-se el jugador eslovac la mandíbula tot xocant amb Jamie Carragher. Les pobres escomeses dels Potters, han fet gaudir d'un bon debut com a titular del jove jugador sevillà.

El partit ràpidament es posava de cara per als de Benítez, quan en el minut quatre Fernando Torres inaugurava el marcador al aprofitar una magnífica passada d'Steven Gerrard. Seria Fernando Torres en funcions d'assistent en aquesta ocasió, qui faria que Emiliano Insua ampliés l'avantatge red, però el xut del lateral esquerra sortiria fora per ben poc.

Seria l'altre lateral, Glen Johnson, qui aconseguiria perforar novament la porteria de Sorensen, a la sortida d'un corner servit per Gerrard i pentinat per Dirk Kuyt. Era el darrer minut de la primera part i el Liverpool ja tenia molt fet.

El segon temps, els de Stoke on Trent havien d'obrir línies i aixó ho aprofitava el Liverpool per trobar forats. Glen Johnson amb molta presència durant tot el partit ha estat un dels jugadors més actius.

Ja en el minut 78, Dirk Kuyt confirmava la primera victòria de la temporada, transformant el 3-0 que seria rubricat per David N'Gog en el 94, al rematar sota el traveser amb el cap un rebuig del porter visitant, ja amb els pesos pessants de l'equip descansant a la banqueta.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Ayala, Carragher, Insua, Kuyt (Riera 82'), Lucas Leiva, Mascherano, Benayoun, Gerrard (C) (Voronin 81') i Torres (N'Gog 84')

GOLS:

1-0 Fernando Torres 4'
2-0 Johnson 44'
3-0 Kuyt 78'
4-0 N'Gog 90+4

9 comentaris:

Stubbins ha dit...

No he pogut veure el partit. Qui ho hagi fet que puntui.

Pel que sembla Johnson s'ha sortit.

Jorge-George Olmos ha dit...

Lo siento,no puedo puntuar,por que gracias a TELEVISION ESPAÑOLA,no lo pudimos ver.
y juzgar por goles pues como que no.
Un abrazo

Jorge-George Olmos ha dit...

Por cierto bonita cabecera la de este año

low ha dit...

Gràcies a la televisió espanyola tampoc vaig poder veure el partit. No és just puntuar pero he vist els gols i Johnson i Gerrard van ser els més determinants sembla. Aquesta era la victòria que necessitàvem i amb la derrota del manu la cosa s'iguala de cara a la cursa per la Premier. Ara dilluns a confirmar-ho contra el Villa. Estic d'acord amb el Jorge-George, maca la capçalera!

Psiko ha dit...

Jo he vist la primera avui al migdia per TD. El més trist és que el van comentar en directe, però no el van donar.

Johnson 5

Gerrard 3

Yosi 1

Alba ha dit...

Jo també soc del grup que em vaig quedar sense veure'l per culpa de TVE. M;algrat això, una victòria per recuperar el camí després d'iniciar la premier amb derrota.
Salutacions

Anònim ha dit...

Hola, jo tambe opino que la capçalera es guapa guapa; el partit...el partit ni per Teledeporte ni per Internet m'organitzo la tarde-vespre per gaudir amb els Reds i res de res!; el vaig seguir per la Web de la Premiere, no se qui sera el millor del partit pero un ZERO pa Teledeporte!!!. Josep Maria Azcon.

Stubbins ha dit...

Bueno, doncs finalment ahir vaig veure el partit en rigurós diferit, jajaja.

Aquestes son les meves puntuacions:

Johnson: 5 pts. La banda dreta és seva.
Kuyt: 3 pts. Va estar a tot arreu.
Gerrard: 1 pt. En la seva línia.

La capcelera? Doncs no te poques errades jajaja. M'he de posar en contacte amb Red de TKT per veure si me la pot corregir.

Gràcies per les felicitacions, però soc un negat amb el Photoshop.

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions i actualitzo a la pantalla principal.

Johnson: 10 pts.
Gerrard: 4 pts.
Kuyt: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

Puntuen per la general:

Johnson: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Gràcies a tots per els vostres comentaris i puntuacions.