dissabte, 8 d’agost del 2009

Un cap de setmana ple d'emocions.

L’arribada del Liverpool FC a la ciutat, comportava per a la branch una sèrie d’obligacions ineludibles que tot Red supporter que es preui ha de dur a terme amb la millor de les voluntats. Era el primer cop que el branch rebia a l’equip constituida ja de manera oficial i per aquest motiu, calia deixar el nom dels Barca Reds (curiosa denominació utilitzada per el club) en el lloc més alt.

Molts eren els dies en el que el partit es va anunciar i ens vàrem posar en marxa per tal de fer, d’un partit històric per a la ciutat de Barcelona i per al RCD Espanyol en particular, un cap de setmana inolvidable. Trucades i més trucades. Mails i més mails i moltes hores de dedicació, van derivar finalment amb la celebració el dia anterior a la inauguració de l’estadi, d’un partit entre penyes reds i periques i a la finalització del partit la realitazió d’un sopar de germanor entre jugadors i aficionats.

Paralelament a aquests actes, calia moure’s per tal d’aconseguir les entrades necessaries per tal de seguir en directe la inauguració de l’estadi i el partit dels primers equips. D’autèntic malson cal qualificar l’aventura que vam haver de patir els supporters (no anglessos) per tal d’aconseguir una entrada per al partit.


Dissabte era el dia en el que els aficionats i les penyes més concretament, prenien tot el protagonisme del cap de setmana amb la celebració del partit amistós i sopar de germanor entre penyes. El partit disputat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besós, va estar ple d'esportivitat i d'entrega per part de tots dos conjunts. Abans de que s'escoltès el xiulet inicial, totes dues branches es van repartir obsequis. Ja en el terreny de joc, el conjunt perico va dur-se una treballada vitòria per 2 gols a 1 sobre el combinat de branches reds format per les penyes de Barcelona, Madrid i els Flemish Reds, a part de l'inestimable participació de Paul i Guillem.

Havent passat per les dutxes, totes dues aficions es van dirigir cap a un conegut restaurant de la Barceloneta per tal de sopar i recuperar forces. Al final de l'apat, va haver-hi l'entrega institucional de plaques conmemoratives i de samarretes entre totes dues penyes. Un acte de germanor que va reforçar l'amistat entre tots dos clubs.

Diumenge va ser l'hora del partit entre plantilles professionals i el dia de la inauguració del nou estadi, fet històric ja de per si que donava encara més importància a la que ja comporta un partit del Liverpool. Esglaonadament, els llocs habituals i més cèntrics de la ciutat van començar a adquirir el color red i les cerveses i càntics van començar a beure's i sentir-se. Més de 800 supporters es van donar cita a Barcelona per un cap de setmana de sol, festa i futbol.


Molts són els agraïments que hem de fer des d’aquest article. Juan, Lover, Jorge, Mode, Alex and family, Jackie, David, Amanda, Guillem, Paul & Sharon, Chris & Dotty, The Flemish Reds, Matt & his team i en general a tota la familia liverpudlian que es va reunir durant tot el cap de setamana per gaudir d’una festa total.

I com no, agraïr especialment a tota la familia espanyolista el seu cordial tracte i la seva atenció cap a nosaltres. En especial, volem agraïr a Xavier, Alberto, Luis, Mari, i Mikel

Que es repeteixi ben aviat.

4 comentaris:

"eva" ha dit...

Hola Stubbins !! que tal ? El David també va poguer disfrutar del partit. Tinc que passar-te fotos, ja que ... hi surts !!! je, je, je. Una forta abraçada guapo !!

Jorge-George Olmos ha dit...

Agradecernos?
Agradaceros a todos por ser una familia.Un finde semana genial con gente maravillosa
Un placer conoceros un poco mas Barcelona Reds

Alba ha dit...

Un jornada molt bonica i molt ben documentada. El Liverpool va estar fuixet en el partit; esperem que estigui més preparat, com a mínim, més concentrat pel primer partit oficial.
Salutacions

el Churi ha dit...

REST IN PEACE DANI JARQUE.