diumenge, 16 d’agost del 2009

Sense poder de reacció.

Tottenham Hotspurs 2-1 LIVERPOOL FC


Amb insuficient caldria evaluar el primer examen dels de Benítez en el primer compromís de Premier League de la temporada 2009/2010. La derrota soferta a White Hart Lane, ha anat acompanyada d'una deslluïda imatge, tant sols salvada per el cor i l'entrega de l'equip. Mala senyal és que Pepe Reina hagi estat el jugador més destacat del partit, salvant en diverses ocasions gols que tota la grada ja cantava. Molt haurà de millorar l'equip, si vol ser una opció clara de títol. De moment s'inicia la lliga amb un handicap de -3 sobre els grans candidats al títol.

La primera mitja hora de joc, s'ha disputat amb un futbol molt conservador per part de tots dos conjunts. Ha estat Steven Gerrard el primer en provar fortuna amb un xut que ha sortit desviat a pocs metres del pal dret de la porteria de Gomes. Poc després, al minut 44 de partit, Essou-Ekoto ha perforat la porteria de Pepe Reina amb un tret que s'ha colat sense remisió a l'ascaire dreta de la porteria visitant. Res a objetar al porter madrileny en la jugada del gol, més encara quan havia fet dues aturades impossibles a intents de l'ex-jugador red, Robbie Keane.

A l'inici del segon temps, el Liverpool debia portar el pes del partit si volia donar la volta al marcador. Els de Benítez han dut tota la iniciativa, però la falta d'un joc fluit no ha posat en gaires apurs al quadre de Harry Redknapp. Tant sols una acció individual de Glen Johnson, provocant un penal en una penetració a l'àrea qeu ha acabat en clar penal als 55 minuts de joc, ha permès que els Reds igualessin el marcador al transformar Steven Gerrard el penal.

Però quan semblava que amb el gol de l'empat, el Liverpool podia controlar el partit, ha arribat el gol de Bassong a pilota aturada que posava novament als Spurs per davant en el marcador, al rematar amb massa facilitat un servei de Modric. Ni tant sols l'entrada d'un elèctric Benayoun que ha posat les millors dòssis de bon i efectiu joc en els de Benítez, han pogut que el marcador fos negatiu per els d'Anfield.

El partit d'avui, ha significat el debut en partit oficial de Daniel Sánchez Ayala, jugador sevillà, que ha suplit a Martin Skrtel als 74 minuts de joc, aqueixat d'un fort cop a la mandíbula produït per un cop amb Jamie Carragher a l'inici del partit.

FORMACIÓ:

Reina, Johnson, Carragher, Skrtel (Ayala 74'), Insua, Kuyt (Voronin 78'), Mascherano, Lucas Leiva, Babel (Benayoun 67'), Gerrard(C) i Torres

GOL:

1-1 Gerrard 56' (pen)

9 comentaris:

Stubbins ha dit...

El partit d'avui, només fa que confirmar la pobre imatge oferta per l'equip durant la pretemporada. S'ha de millorar molt.

Puntuacions.

Reina: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Anònim ha dit...

Jo sóc primer del Barça i després del Liverpool, sobretot després de venir a Anfield i em toca molt els ous ke un ekip ke vol aspirar a tot vagi venent els jugadors i no es reforci gens des de ke va arribar F. Torres...

el Churi ha dit...

puntuacions:

Reina 5

Gerrard 3

Benayoun 1

Alba ha dit...

La veritat es que el liverpool no ha començat gen bé la premier. No se si acusen massa la baixa de Xabi Alonso, pero han de millorar y força si volen optar al títol de lliga. En fi, esperem que això només quedi amb una petita anècdota.
Salutacions

low ha dit...

Molt decebut pel partit d'ahir, aixó acaba de començar pero seguim en la tónica de la pretemporada. Em fa pensar que potser tenim un problema de preparació física. Babel sembla que cada any vagi a menys, la defensa tampoc va estar gens bé. Tot i aixó ànims de cara a dimecres, hem de fer un bon partit per recuperar la confiança.

Reina - 5p
Johnson - 3p
Benayoun - 1p

Jorge-George Olmos ha dit...

No se empezo bien,pero bueno es normal que estemos mosqueados.

Mi puntuacion:
Stu-5 Points
Churi-4 Points
Barcelona Reds-10 Points,jaja

Bueno los que valen:
Reina 5 points
Glen Johnson 3 Points
Benayoun 1 Point


YNWA

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Mal, mal, vi al Liverpool. O mejora rápido o el inicio liguero se hará muy duro.

mis puntos:

Reina 5

Benayoum 3

Johnson 1

Psiko ha dit...

Reina 5

Jonhson 3

Yosi 1

Gran ritme dels Spurs. El l'pool sembal que encara estigui en pretemporada.

Stubbins ha dit...

Decepción es la palabra común en todos nuestros comments. Esperemos que esta noche el signo de las ultimas semanas varie.

Estas son las puntuaciones definitivas.

Reina: 30 pts.
Benayoun i Johnson: 10 pts.
Gerrard: 4 pts.

Puntuen per la general:

Reina: 5 pts.
Benayoun i Johnson: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Gràcies a tots per les vostres puntuacions.