divendres, 21 d’agost del 2009

La defensa es reforça amb Kyrgiakos.

Sotirios Kyrgiakos, és la nova incorporació del Liverpool en el present projecte. El jugador arriba provinent de l'AEK d'Atenes grec a canvi de 2,3 milions d'Euros. Kyrgiakos vindrà a reforçar la línia defensiva de Rafa Benítez, davant de les baixes de Martin Skrtel amb la mandíbula trencada en el primer partit de lliga i de Daniel Agger amb problems en l'esquena, fet que ha facilitat l'entrada en l'equip del jove Daniel Ayala, titular el passat dimecres contra l'Stoke City.

Kyrigiakos de 29 anys és un defensa central fort i de gran capacitat per al joc aeri. Va iniciar la seva carrera futbolística al Panathinaikos, d'on va fitxar per el Glasgow Rangers, Eintracht de Frankfurt, per després recalar en el seu pais natal a l'AEK Atenes.

Imprescindible en la selecció grega des de l'any 2002, Kyrgiakos es va perdre per lessió l'Eurocopa de l'any 2004 de Portugal, on el combinat hel·lenic va conquistar el títol. El central ha vestit la samarreta de Grècia en 50 ocasions, anotant un total de 4 gols.

1 comentari:

Jorge-George Olmos ha dit...

A mi este tio me da miedo,jajajaj
ojala le salgan bien las cosas.No se me da confianza,puede ser un buen recambio cuando Carra este cansado