dilluns, 10 d’agost del 2009

Ampli seguiment dels actes entre penyes.

Quan a la branch ens vàrem enterar de la celebració del partit inaugural del Nou Estadi de Cornellà - El Prat, de seguida vam decidir que calia fer alguna cosa especial entre la branch que representa al Liverpool a casa nostra i un dels clubs representatius de la ciutat.

Des d'un primer moment es va pensar en la disputa d'un partit entre penyes i la posterior celebració d'un sopar de germanor entre tots dos equips i aficionats. Quan vam començar a organitzar aquesta història, mai ens haguessim imaginat que aquests actes, en principi destinats a passar una bona estona entre aficionats d'un i altre club, tinguessin el resó mediàtic que finalment vàren obtenir.

Des de la webs oficials de tots dos clubs es va mencionar la disputa del partit i els actes posteriors d'entregues d'obsequis. Al site oficial del Liverpool FC, es feia esment de la participació en el partit de les branches de Barcelona i Bèlgica, oblidant-se però, de la important participació de la branch madrilenya.

Per la seva part, la web oficial del club perico, també es va fer resó de tots els actes, afegint a part de la celebració del partit, informació i fotografíes del posterior sopar i entrega d'obsequis entre totes dues penyes.

També televisions com Tele5, la Xarxa de TV locals de Barcelona i TV3 van estar presents a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per prendre imatges de l'esdeveniment. Unes atencions que ningú esperava i que agraïm, encara que ens sorpren tanta presència de mitjans.

3 comentaris:

Mecalbakur ha dit...

Como siempre me fijo en esos detalles de las fotos que pasan desapercibidos me surge una duda:
¿En la etiqueta de la camiseta que os entregan en la foto numero 13 (de la pagina del RCDE, estaba marcado el precio???
Porque despues de cuidar los detalles regalar algo con el precio quedaria MUY FEO!!!

Saludos.

Mecalbakur ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sentimiento Perico ha dit...

Me alegro mucho que estuvierais agusto en la inauguración de nuestro nuevo estadio y que fuerais bien tratados, sin duda como se merece la afición de un histórico de Europa.

Saludos.

http://sentimientoperico.blogspot.com