dimarts, 4 d’agost del 2009

Agur Xabi.

Anfield diu adéu avui a un dels jugadors no britànics més admirats i respectats de les últimes décades.

Xabi Alonso és des d'aquesta tarde nou jugador del Real Madrid C.F., després de l'acord al que han arribat el club d'Anfield i el club blanc que ronda els 34 milions d'Euros. El jugador basc, signarà per cinc anys per el Real Madrid, que ha aconseguit el director d'orquestra que desitjava per al nou i flamant projecte de Florentino Pérez.

Jugador red durant les 5 últimes temporades, Xabi Alonso va ser un dels primers fitxatges de Rafa Benítez només aterrar a Anfield l'estiu del 2004. El jugador basc procedia de la Real Sociedad, on va efectuar una excel·lent temporada, portant a l'equip donostiarra fins al sots-campionat de lliga. Ben rapidamente Alonso va adaptar-se al joc frenétic de la Premier League, sent un dels jugadors foranis més respectats per premsa i aficionats.

Migcampista de gran clarividència i talent per portar el pes i el tempo del partit, va afegir a aquestes característiques, la força i la determinació necessaries per convertir-se en peça clau del Liverpool i en un dels jugadors més desitjats per els gran clubs europeus.

Durant la primera temporada com a Red, Alonso va aconseguir la recordada Champions League del 2005 a Istambul, anotant l'empat a 3 que anulava l'avantatge de tres gols de l'equip milanista. A aquest títol, Alonso afegiria la FA Cup i Supercopa Europea de l'any següent.

199 partits i 19 gols és el vagatge del jugador de Tolosa defensant la samarreta del Liverpool. Samarreta que va defensar per última vegada diumenge passat en els pírrics dos minuts que va disputar en l'amistós entre Espanyol i Liverpool. Un comiat trist per a un jugador de classe mundial, que ha donat veritables lliçons futbolístiques a Anfield.

4 comentaris:

xavi martin ha dit...

miedo temporada...y ahora que fichamos???

el Churi ha dit...

La veritat que és una pena... però s'ha de continuar endevant!

Eskerrik asko Xabi!

Jorge-George Olmos ha dit...

Gracias y Adios
benvenuti Alberto Aquilani.
Lo que mas me molesta es que estamos a 10 dias de la Premier.

Stubbins ha dit...

Yo hay cosas que no entiendo.

Si Glen Johnson vale 20 M. Como Xabi puede valer 30 M???? Se le ha malvendido.

Como Xuri yo también le digo Eskerrik - Asko Xabi!!!