dijous, 30 de juliol del 2009

Barcelona serà una festa.

Cap de setmana d'autèntica festa el que es viurà a Barcelona i a les veïnes localitats del Llobregat de Cornellà i El Prat.

Des de avui mateix amb l'arribada dels primers supporters d'arreu de l'estat i d'Europa, la festa pel partit programat per diumenge començarà de ben segur amb la trobada de tots els aficionats als punt habituals de la ciutat.

Ja dissabte, la celebració d'un partit amistós entre les Penyes del RCD Espanyol i les Red Branches de Barcelona i Madrid, a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol a Sant Adrià de Besós, donarà inici a una jornada de festa i futbol amb l'afició Espanyolista, que tindrà el seu acte de major convivència amb el sopar de germanor en un conegut restaurant de la Barceloneta, on totes dues aficions compartiràn taula i vivències futbolístiques.

Per diumenge queda el partit oficial entre tots dos clubs que servirà com a inauguració del nou i flamant Estadi de Cornellà - El Prat.

En aquest blog viurem intensa i directamente tots aquests esdeveniments i durant la propera setmana us donarem deguda informació de tot alló que succeeixi, que de ben segur serà molt.

7 comentaris:

Alba ha dit...

Arriba el gran dia per l'Espanyol. Ara s'haurà de veure com organitza tota la festa i el partit.
Salutacions i espero la crónica del dia.

Richie ha dit...

hola, alguien sabe en que hotel y cuando llega el liverpool a cornella? yo soy de cornella y tengo la duda si vendrán aquí o iran a sant just desvern.

Mecalbakur ha dit...

Saliis muy bien en la tele...buena manera de empezar el Domingo!!!

low ha dit...

Ens veiem aquesta tarda! tant de bo tots els partits fossin com el d'avui. Guanyi qui guanyi segur que guanyen els meus.
@Richie, estan al Juan Carlos I, encara ets a temps de fer una visita.

Jorge-George Olmos ha dit...

Yo me lo pase muy mal,jajajajaja

Un abrazo a todos los Barcelona Reds,sois la polla,gracias por darnos tan buena bienvenida a las huestes venidas de Madrid Reds o era de Legapzi?jajaja

Anònim ha dit...

Tengo que dar las gracias a tres reds que me en contre en el Hotel donde estaban los jugadores, les pedi que se hicieran una foto conmigo y ellos muy amablemente accedieron , se sorprendieron porque los reconoci, pero chicos eso es lo que tiene ser famoso en los Bloggs jejeje, sois cojonudos . Muchas gracias Stubbins, Juan y Lover.

IMMA

Stubbins ha dit...

@ Imma

Una sorpresa haver-te trobat a la porta de l'hotel. Mai m'havia passat que hem reconeguessin al carrer. Em va donar una mica de por, si et soc sincer jajajaja.

Petons.