dimarts, 3 de març del 2009

El partit que tothom desitjava.

LIVERPOOL FC 2-0 Sunderland AFC



Ja tocava. Finalment Anfield ha pogut viure un partit tranquil amb resultat final favorable als de casa. Fins a vint-i-cinc plaents minuts de partit ha pogut viure la parròquia reunida aquesta a Anfield, des de que Benayoun aconseguia fer arribar el segon i definitiu gol de la nit al marcador. Victòria tant obligada com necessària, sobre tot en l'aspecte anímic, que s'ha deixat notar una vegada el partit ja estava resol, amb uns jugadors que evolucionaven en el terreny de joc amb major fluidessa i alliberament.

La sorpresa de la nit, arribava ben aviat. Sense haver-se posat la pilota encara en joc, la televisió anglesa col·locava en les seves infogràfies a Javier Mascherano en el lateral dret de la defensa red. Ben lluny de tractar-se d'un error, el Jefecito ocupava la posició del lesionat Arbeloa, oferint durant tot el partit unes prestacions més que notables en la seva nova ubicació. També en l'altre lateral, hi ha via novetats amb la tornada d'Emiliano Insua, després de la seva absència per la disputa de la Copa Amèrica sots-20 a Veneçuela.

No serien aquestes les úniques novetats. A la punta d'atac, David Ngog debutava com a titular tot suplint a l'absent per lesió Fernando Torres. Magnífica l'actuació del jove davanter gal. Perfecte amb el joc d'esquenes a porteria, efectuant unes lectures excepcionals en el joc sense pilota i obtenint el premi d'un gol que li reportarà una enorme confiança, tant a ell personalment, com a l'afició un tant decebuda amb la marxa de Robbie Keane.

Tot això però, ben be podria haver estat una altre història si en el minut 3 de partit Kenwyne Jones hagués estat més encertat davant de Pepe Reina en una jugada en la que burlant a Carragher i a Skrtel, es plantava tot sol amb l'únic obstacle del porter madrileny. Jones amb tot al seu favor, no sabia superar a Reina i xutava molt defectuosament, afavorint l'aturada del porter.

Ni ens volem imaginar, quina pel·lícula haguéssim vist aquesta nit, si Jones arriba a marcar en aquella jugada. Psicosis d'Alfred Hitchcock podria tindre un argument ben semblant.

FORMACIÓ:
Reina, Insua, Carragher, Skrtel, Mascherano, Riera, Gerrard (Babel 82'), Alonso, Benayoun (El Zhar 90'), Kuyt, Ngog (Lucas Leiva 70').

GOLS:
1-0 Ngog 51'
2-0 Benayoun 65'

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Ngog: 5 pts. Bones maneres, bones maneres.
Benayoun: El jugador més en forma del moment.
Riera: 1 pt. Necessitava un partit com aquest.

Luis JFT96 ha dit...

Vamos, vamos!!!

LMP:

Benayoun - 5 punts, "el distinto"
Insúa - 3 punts, es un toro.
Riera - 1 punt, desbordando como nos gusta.

Mira que si remontamos ...

el Churi ha dit...

Les meves:

Yossi_5
Ngog_3
Insúa_1

Salutacions!

Jorge-George Olmos ha dit...

Buena Segunda parte

Yossi-5 points
Ngog-3 Points
Xabi-1 Point
A la hasta el Martes,jejeje

Alba ha dit...

Una bona victoria per la moral i, a més, amb els resultats del rival que acompanyaven. Malgrat això, partit a partit i amb la màxima precaució.
Salutacions

xavi martin ha dit...

vamos Liverpool..todo puede pasar.Creo que hoy las Urracas nos echaran manita QUE ASI SEA ynwa

JOSSI: 5P. esta e forma
INSUA. 3 (todo lo hace bien..es grande este chaval)
NGOG :1 poco a poco veras..

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Benayoun 23 pts.
NGog: 12 pts.
Insua: 7 pts.
Riera: 2 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Puntuen per la general:

Benayoun: 5 pts.
Ngog: 3 pts.
Insua: 1 pt.

Novament gràcies a tothom.