dimecres, 25 de març de 2009

"Rico, rico y con fundamento"

Xabi Alonso va rebre una il·lustre visita a Anfield en els darrers mesos. El visitant no era altre que Karlos Arguiñano, popularíssim cuiner televisiu i reconegut seguidor de la Real Sociedad, equip d'on va sorgir el jugador donostiarra. Com no podia ser d'altre manera, la conversa entre tots dos personatges va girar entorn de la gastronomia i els gustos culinaris del mig-campista red, que evidentment, va deixar la cuina del país pels núvols.


Com no podia ser d'altre manera, Arguiñano va oferir a Xabi la possibilitat de fer-li el seu plat preferit al qual va batejar fins i tot amb el seu nom. La recepta desitjada per Xabi Alonso no va ser altre que "Paletilla a la manteca Xabi Alonso". Al final del vídeo podreu observar el meravellós aspecte de la recepta. "Rico, rico".

Destacables les descripcions de les fotografíes d'Arguiñano a Anfield, els vestidors i passadís d'accès al terreny de joc amb la placa THIS IS ANFIELD, amb el seu peculiar estil.

4 comentaris:

P. M. X. ha dit...

JAJAJA quin riure, quins dos personatges més diferents!!

una abraçada desde cultura-de-futbol.blogspot.com

Luis JFT96 ha dit...

Buenísimo Stu, mira que me cae bien el Arguiñano.

La Loles, la Loles, el conejo de la Loles... jajaja

Además llama Manchester al City, como debe de ser.

Jorge-George Olmos ha dit...

Lo que me he reido
Dios Xabi y yo tenemos la misma comida favorita "Kokotxas" madre mia que hambre,jajaja
Y con salva iriarte

Gracias Stu
Que Envidia me ha dado
Pd.Cuando nos haces de Chef para esas Paletillas a lo Xabi Alonso

Sentimiento Perico ha dit...

Confirmado el partido de inauguración del nuevo estadio del Espanyol, será el 2 de Agosto a las 22 horas.
Saludos.
http://sentimientoperico.blogspot.com