dissabte, 14 de març del 2009

EIGHT DAYS A WEEK!

Eight days a week
I love you.
Eight days a week
Is not enough to show I care

Manchester United 1-4 LIVERPOOL FC


Quina setmana!!. Setmana gran. Si marcar-li quatre gols i esborrar al Real Madrid no era suficient, els nois de Rafa ens han "dedicat" allò que els hi demanaven en la crònica del partit del passat dimarts, tornant a fer pujar el quatre en el lluminós de l'Streetford End, oferint-nos una victòria HIS-TÒ-RI-CA en una setmana HIS-TÒ-RI-CA.

Seria molt fàcil fer una crònica amb descalificacions cap al Manchester United, Alex Ferguson o Wayne Rooney (tot i que la seva sinceritat és d'agraïr i no enganaya a ningú), que han donat mostres durant tota la temporada, i no tant sols durant aquesta setmana, d'una vanitat i menyspreu cap als Reds que avui han pagat on es deu de pagar. Sobre la gespa.

Haguès estat molt fàcil. Però seguint el dictat de la "Liverpool Way", no serem tant fatxendes com tots ells i titulem el post amb una referència a una cançó de The Beatles. Eight days a week. I és que en una setmana com aquesta, set dies a la setmana no són suficients. Ens estimem al Liverpool vuit dies a la setmana i tot i així, no és suficient per demostrar tot el que ens l'estimem!

Sortia el Liverpool de Benítez amb el record molt present del festival de dimarts passat a Anfield. Sempre es diu que el partit immediatament anterior al present, marca i molt el devenir del partit a disputar. I així ha estat. Els de Benítez han sortit plenament convencuts de les seves possibilitats i han buscat la porta de Van der Sar des d'el primer minut.

Leiva suplia la baixa per lessió de Xabi Alonso i sorprenentment, Sami Hyypia era de la partida després que la televisió britànica anunciés a Arbeloa com a lateral dret. Finalment, ha estat Carragher qui ocuparia la banda dreta defensiva de l'equip i Hyypia ocupès amb fermesa novament una de les places centrals de la defensa red.

Torres posava a Vidic dels nervis i ha gaudit de les primeres oportunitats. Però vet aqui, que sense fer absolutament res, com tota la temporada, el Manchester United s'ha trobat amb un penal a favor, molt clar comès per Reina, que Cristiano Ronaldo no desaprofitava per establir l'un a zero.

Lluny d'aminorar l'esperit dels reds, el gol dels mancs ha fet que el quadre de Benítez revifès de valent i cinc minuts més tard, Fernando Torres després d'una errada infantil de Vidic al que la mínima presència a la seva esquena d'un Torres GEGANT ha fet que les seves cames fessin figa, ha deixat al de Fuenlabrada tot sol davant de Van der Sar, al qual ha batut sense dificultat.

A partir d'aqui, tant sols un equip sobre el terreny de joc fins al final de la primera meitat a la que s'ha arribat amb avantatge red gràcies a la transformació d'un penal de Gerrard comès sobre ell mateix, en una jugada que ha deixat a la reraguarda local en evidència.

Qui menys qui menys veia que els Reds, els Reds de Rafa, no podien desaprofitar de guanyar en els dos enfrontaments de lliga als mancs des de la temporada 2000-2001. Malgrat la sortida en tromba dels locals, el marcador ha continuat amb avantatge per als d'Anfield. Mica en mica, les escomesses dels de Fergusson, han anat mimbant i han deixat als Reds (avui greys) com a únics propietaris del matx.

Tant és així que Vidic s'ha vist superat per una jugada de triangulació d'atac dels de Benítez i s'ha vist obligat a trabar a Gerrard, quan el d'Huyton marxava tot sol cap a la porteria de Van der Sar. La vermella era obligatòria. Evitar una jugada de gol quan s'és l'últim defensor, és de càstic obligat. Però el gol ha arribat, malgrat l'accio antireglamentària del defensor serbi, amb un magistral llançament de falta de Fabio Aurelio que ha tingut a Van der Sar com a un més dels 72.000 espectadors que han seguit el festival Red a Old Trafford.

Era el gol que confirmava una victòria històrica dels Reds a Old Trafford, però que encara no era definitiva, donat que, encara faltava el quart gol. Un quart gol que com el passat dimarts protagonitzaria Andrea Dossena amb una vasselina sobre Van der Sar que feia embogir a tots els Reds d'arreu del món (al Collins el gol de l'italià ha interromput el YNWA, sacrilegi!!!) Supporters que encara creuen amb la consecució del títol de Premier.

S'ha de ser prudent i realista, però ningú ens pot treure el dret a sommiar. Els Mancs encara tenen quatre punt d'avantatge sobre nosaltres (amb un partit menys) Però el cop donat avui a Old Trafford. La bufetada donada a casa de l'arrogant Alex Fergusson, ha de fer mal per necessitat a un equip que ja es veia guanyant tots els títols que havia d'afrontar des d'el principi de temporada, sense cap mena de patiment. BELIEVE! KEEP THE FAITH! Encara tenim la darrera paraula. NO SURRENDER!

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Skrtel, Hyypia, Fabio Aurelio (Dossena 67') Kuyt, Mascherano, Lucas Leiva, Riera, Gerrard (El Zhar 90'), Torres (Babel 81')

GOLS:
1-1 Fernando Torres 28'
1-2 Gerrard (p) 44'
1-3 Fabio Aurelio 77'
1-4 Dossena 90'

13 comentaris:

Stubbins ha dit...

Quin gust que dona fer una crònica amb aquest resultat!

Quin gust que dona seguir els partits amb la Red Army del Collins!

Quin seny he tingut de retirar-me a temps a casa! Sinó ara estaria amb una festa a sobre.........

Puntuacions:


Torres: 5 pts. Golden Ball!!!!
Gerrard: 3 pts "Ste" Gerrard is our Captain!
Fabio Aurelio: 1 pt. What a left feet!!!

BELIEVE!!! KEEP THE FAITH!!!

Luis JFT96 ha dit...

Stu, dime que no llevo toda la semana soñando. Hacía mucho tiempo (creo que nunca en mi vida como supporter red) que no teníamos una semana así.

LMP:
Torres - 5 punts. Dios bendiga al que tomó la decisión de traer a este chaval a Liverpool.
Gerrard - 3 punts. Veo que os aplicasteis el cuento, jejeje. En el campo sonó antes que la de que será, será en el penalty y en el cambio. Esta se queda en el repertorio.
Skrtel - 1 punt. Impecable.

Psiko ha dit...

Torres 5
Fabio A 3
Mascherano 1

FELICITATS REDS!!! GRAN VICTORIA RB STYLE!!!

Anònim ha dit...

Semana de lujo!!! De 4 en 4 y tiro porque me toca!!!! He disfrutado con el partidazo del LIverpool.

Dejo mis puntos:

Fernando Torres 5

Fabio Aurelio 3

Skertel 1

un saludo

Jorge-George Olmos ha dit...

Increible cuando marco el Segundo el salto que di,jajajaja
Mis puntaciones
Torres-5 puntos por la gran semana
El Escudo-Gerrard-3 Points
y por ultimo
Mascherano-1 point
y 1000 a Benitez

xavi martin ha dit...

Keep the faith¡¡¡....y ahora para rematarlo pido al Manu en cuartos ¡es el momento¡PODEMOS DAR EL DOBLE GOLPE out de la champi y ko's en la premier...

Torres the kill :5 points
fabio :3
gerrard :1

Kike ha dit...

Gran partit i a més emés per La 2, així que totes les Espanyes van poder veure tal humiliació i en obert.

Impressionant la cara de Van der Saar en veure entrar el 2 darrers gols.

M'estreno a les votacions, si m'ho permeteu:
Torres: 5p
Gerrard: 3p
F.Aurelio: 1p

Alba ha dit...

Magnífica victoria i hi ha lliga; la veritat es que en les últimes setmanes ha canviat la situació a la Premier i les próximes jornades seguiran sent emocianants.
Salutacions

tgdor_ ha dit...

EL NIÑO : MAN OF THE MATCH

Gerrard: 3 ese beso locooooo

F.Aurelio: 1 está que se sale Fabio

tgdor_ ha dit...

Pensé que ya la habías cerrado la votación "amic" Stu... :)
buen ono se si la mía vale pero bueno, ahí la dejo.

Sergio ha dit...

Estuve viendo el partido por la TV y bueno, que decir, que el Liverpool lo hizo fenomenal, como ante el Madrid. Es un equipazo, que encima cuenta con Torres, que esta en un estado de forma impresionante. A ver hasta donde llega en Champions, que seguro que será muy lejos, y esperemos que en Liga le de tiempo a superar al todopoderoso United de CR7.

Un abrazo desde El Banquillo Visitante

José Sellés ha dit...

Hola, vaya chorreo del "pool"
¿No llevarías a Diego López a la selección?
Contéstame por favor en mi blog,
futbol-chicks.blogspot.com
GRACIAS

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions.

Torres: 40 pts.
Gerrard: 16 pts.
Fabio Aurelio: 12 pts.
Mascherano: 2 pts.
Skrtel: 2 pts.

Puntuen per la general:

Torres: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Fabio Aurelio: 1 pt.

GRACIES A TOTS PER LES VOSTRES PUNTUACIONS.