diumenge, 29 de març del 2009

Arbeloa s'equivoca.

Segons una iformació de El Mundo Deportivo, Alvaro Arbeloa, defensa del Liverpool concentrat durant aquesta setmana amb la sel·lecció espanyola per el doble enfrontament amb Turquia per a la classificació del proper Mundial de Súd-Africa del 2010, va bromejar amb Xavi Hernández jugador del FC Barcelona sobre una hipotètica victòria Red sobre el quadre blau-grana en el possible enfrontament de semifinals de Champions entre anglesos i catalans.

Concretament la expressió utilitzada per Arbeloa cap a Xavi va ser "L'he dit a Xavi que els hi baixarem els fums perque estàn molt crescudets" Un comentari desafortunat tot i que de ben segur es va efectuar en un ambient relaxat i de perfecta germanor entre tots els seleccionats espanyols. Ràpidament però, Xabi Alonso, Fernando Torres, Albert Riera i Pepe Reina, els altres companys Reds concentrats amb el quadre de Vicente del Bosque, van fer un apartat amb el jugador salmantí per fer-li conèixer l'inoportú de les seves declaracions.

Recentment el món del futbol i ben directament el Liverpool FC amb l' "affaire Boluda" han estat testimonis d'episodis on comentaris plens de soberbia han hagut de ser empassats per els seus propis emissors amb golejades d'escàndol en el terreny de joc. No perdem la humiltat i dediquem-nos a parlar en el camp.

3 comentaris:

Psiko ha dit...

Pvta premsa culé.

juanje21 ha dit...

yo creo que los del Liverpool no nos quieren ni ver en semifinales.

saludos.

PD: espero que pases por mi blog.

Shankly's Salou ha dit...

Yo no estoy deacuerdo. Liverpool no temen a nadie - si quieren ganar la copa hay que derrota los mejores!