divendres, 3 d’abril del 2009

Gerrard 2013.

Els supporters del Liverpool FC podràn gaudir d'Steven Gerrard al menys fins al final de la temporada 2012-2013, després de que el gran Capità Red hagi acceptat (sense haver signat) la proposta del club per ampliar en dues temporades més, l'actual situació contractual del jugador que expiraba a finals de la temporada 2010-2011.

Ràpidament Gerrard ha anunciat el seu acord amb el club, posant de manifest una vegada més el seu compromís total amb el club de tota la seva vida futbolística. Benítez no ha pogut amagar la seva satisfacció per la decissió del 8 del Liverpool i ha catalogat la noticia de "fantàstica".

La renovació de Gerrard és la primera d'un jugador, després de que Rafa Benítez confirmès la seva continuitat al front de la nau red i de que tot el seu equip tècnic prorrogués a la seva vegada, els seus contractes durant dues temporades més. Bona senyal la línea de continuitat que s'està duent a terme, confirmant a les peces claus de l'equip per sobre de grans revolucions amb l'únic retoc de les posicions on són evidents les carències.

3 comentaris:

Luis JFT96 ha dit...

Y Kuyt también!!! ¿los plenos poderes de Rafa comienzan a funcionar?.

El que me temo que nos va a dejar este año es Alonso, y sino tiempo al tiempo. Es demasiado tentador para cualquiera de los dos grandes de España, y encima no tiene connotaciones (salvo que su padre es culé). Sería una baja terrible, y encima seguro que al quinto partido que jugara ya le estarían pitando, pero así es la vida. Aunque si alguien en esto del fútbol tiene la cabeza en su sitio ese es Xabi, y a lo mejor nos sorprende con una renovación.

Stu, acuérdese que tenemos un pacto entre caballeros el sábado. Agur.

Stubbins ha dit...

Joeeeer!

Habrá que decirle a Rafa que no vaya tan deprisa que no da tiempo a publicar una noticia.

Hala! a hacer un nuevo post. jajaja!

@ Luis

Descuide joven. Será usted debidamente atendido.

Stubbins ha dit...

Ah Luis!

Comparto contigo los temores por la renovación de Xabi, aunque también las mismas esperanzas.

BETI XABI!!! - SEMPRE XABI!!! - SIEMPRE XABI!!!