dissabte, 1 de novembre del 2008

La falta de gol condemna als Reds.

Tottenham Hotspurs 2-1 LIVERPOOL FC.


El quadre de Rafael Benítez prenia el camí dels vestidors després de que l'arbitre del partit assenyales la finalització del partit, sense cap mena de botí per primer cop aquesta temporada. I el pitjor de tot, és que el camí cap a les dutxes, ha estat tortuós i dur per haver perdut el partit en els darrers instants, haver perdut el liderat, i haver deixat escapar una magnífica oportunitat d'endossar una golejada d'escàndol havent efectuat un partit realment notable.

El partit enfront dels nous Spurs d'Harry Redknapp, es prenia per part de l'afició Red amb certes reserves després de la més que visible recuperació futbolística i anímica dels londinencs, després del seu nefast inici de campanya. Però les pors i les prudències, ràpidament s'esvaïen quan en el minut 2 de partit, Dirk Kuyt afusellava a Gomes, després d'aprofitar una magnífica maniobra en una mitja volta de Robbie Keane. No acabarien aquí els ensurts per la porteria dels Spurs. Pocs minuts després la pilota anava a parar al pal, després d'una serie de rebuigs en l'àrea petita.

Sobre White Hart Lane queia un important xàfec d'aigua, però també un diluvi de joc i oportunitats reds, que com ve succeint aquesta temporada, no s'acaben de concretar en gol. Una vegada més la forta pressió del mig del camp red, obliga al rival a jugar la pilota des de la defensa, qüestió que afavoreix el treball de recuperació de pilota, davant de la falta d'encert dels defensors rivals per a la creació de joc.

Amb un Tottenham totalment ofegat i un Liverpool amb el control total del partit, s'ha pogut veure a uns jugadors de Benítez que amb brillants i ràpides combinacions i amb una mobilitat extraordinària de tots els homes del seu mig del camp, es plantaven amb certa facilitat encarant la porteria Spur. Oportunitats per ampliar la diferencia en el marcador, s'han tingut i a dojo. Però els pals en dos ocasions d'Steven Gerrard i la falta d'encert en la rematada en jugades de Xabi Alonso o Kuyt, no han possibilitat que els nombrosos red supporters desplaçats a Londres, gaudissin d'una jornada de joia per la consecució d'una golejada a domicili.

Una llei no escrita del futbol, diu que quan es perdona, s'acaba perdent. I novament així s'ha complert. El castic futbolístic s'ha començat a gestar en el minut setanta, quan a la sortida d'un corner, Jamie Carragher, seguríssim durant tot el partit, ha introduït la pilota en la seva pròpia porteria al tractar de refusar la pilota amb el cap. La desgraciada jugada, ha esperonat als Spurs i al seu públic.

Tot i el fort cop rebut, els de Benítez no li han perdut la cara al partit i han buscat amb insistència la porteria rival. També ho han fet els de Redknapp. El partit estava completament trencat i en aquestes situacions de caos total, el desenllaç pot caure de qualsevol cantó.

Malauradament, el bingo ha estat cantat per els Spurs. Arribats al minut noranta del partit, David Bentley amb un xut creuat de cama dreta, feia lluir-se a Pepe Reina que amb prou feines podia refusar el perillós xut del jugador anglès. La pilota era recuperada per Darren Bent que assistia al rus Pauvlichenko que des de l'interior de l'àrea petita batia per segona vegada i ja definitiva la porteria de Reina.

Immerescuda i dura derrota la soferta al nord de Londres. El joc de l'equip ratlla l'excel·lència, però quan no es materialitzen les oportunitats de gol, el risc de que el rival remunti el vol com aquesta tarde, és manifest.

La línia de l'equip es molt bona. La derrota d'avui no pot afectar als de Benítez, tret de la lògica decepció dels moments posteriors al partit. A partir de demà, s'ha de mirar endavant i encarar els propers partits amb la mentalitat guanyadora que l'equip està demostrant. El que és evident, és que s'ha de corregir la falta de definició de cara a porteria. L'arribada de Fernando Torres, ja és una bona manera de començar.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Dossena, Mascherano, Xabi Alonso, Gerrard, Kuyt, Riera (Benayoun 77') i Keane (Babel 66').

GOL:
0-1 Dirk Kuyt 2'

9 comentaris:

Stubbins ha dit...

No cal desesperar. El joc de l'equip és realment bó. La falta de definició.... mira que es va dir el dimecres.

Puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Luis JFT96 ha dit...

Buen partido de los chicos, este es el camino.
Ha habido momentos al final de la primera parte e inicio de la segunda de muy buen juego, parecía que el "pass and move" había vuelto. Realmente todo el medio del campo del Liverpool está en un excelente momento.

Ya escampará.

LMP:

Xabi - 5 punts
Gerrard - 3 punts
Kuyt - 1 punt

@Psiko

Vaya potra habéis tenido!!!, enhorabuena.

Stubbins ha dit...

Uf! Psiko!

Me he acordado de él con la derrota. A buen seguro estará contento, pero la superioridad del Liverpool en el juego, ha hecho que en muchos tramos del partido, los Spurs, pareciesen un equipo vulgar y eso, a un buen aficionado como él.... me temo que no le habrá gustado demasiado. A ver que comenta.

Futbol es futbol.

Anònim ha dit...

Vi el partido a ratos. Me parecía que iba a ganar el Liverpool, pero al final todo se fue al garete. Un fallo, pero no grave. Y el martes llega el Kun. Espero que juegue Torres. Un abrazo.

Jorge-George Olmos ha dit...

Yo solo vi la primera parte(por que me fui al calderon)y me gusto como estaba el equipo y la segunda parte(por un resumen)tuvo mala suerte ataco bien pero le falto definir.No estuvo mal,el Tottenham tuvo la suerte de cara.
Mis puntaciones

5 Points Gerrard
3 Points Kuyt
1 Point Xabi Alonso

Alba ha dit...

LA veritat es que feia jornades que jugaven amb foc i guanyant sempre in extremis. La veritat es que al Tottenham la marxa de Juan de Ramos li ha anat de maravella. Esperem que només sigui un fet puntual i que la setmana vinent es torni a guanyar.
Salutacions

juan ha dit...

5 puntos Gerrard
3 puntos Kuyt
1 punto Alonso

I. ha dit...

Con mi polo 'red' en pleno Madrid, os envio mis votos..

Gerrard 5
Keane 3
Kuyt 1

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions

Gerrard: 23 pts.
Xabi Alonso: 10 pts.
Kuyt: 9 pts.
Keane: 3 pts.

Puntuen per la general:

Gerrard: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Com sempre, immenses gràcies per la vostra col·laboració.