dimarts, 25 de novembre del 2008

Conjurats per no repetir errors.

El primer equip del Liverpool FC, ha efectuat aquest matí l'última sessió d'entrenaments abans del partit que demà l'enfrontarà a Anfield amb l'Olympique de Marsella, en partit de la cinquena jornada de la lligueta de la Champions League. Partit, que en el cas d'aconseguir la victòria, significaría la classificació ja matemàtica a la ronda de vuitens de final, sense necessitat d'haver d'esperar al darrer enfrontament amb el PSV Eindhoven a terres holandeses.

Sobre l'ambient de Melwood durant les sessions preparatòries, ha planat el conjurament entre tot el planter per tal de no repetir les errades comeses en el partit de passat dissabte i també, per tal de no repetir el partit de l'any passat de Champions amb el mateix protagonista de demà, que a punt va estar de suposar la eliminació prematura del conjunt red de la competició europea, en un dels partits més horribles i desastrossos a Anfield que recorden molts supporters.

El conjunt de Benítez doncs, està sota avís. Però també ho estàn els supporters que de ben segur demà tornaràn a omplir Anfield en una nova cita europea. I és que és molta la polèmica existent al Merseyside, sobre les mostres de desacord per el joc de l'equip dels supporters asistens al partit de dissabte contra el Fulham. Aquestes puntuals mostres en forma de esbroncada o "booings" lamentablement s'estàn convertint en habituals d'un temps ençà, quan de sempre l'afició Red havia estat reconeguda mundialment, com una afició que mai donava l'esquena a l'equip, pasés el que pasés.

Jamie Carragher, vice-capità de l'equip i gran alma i cor del vestuari ja ha cridat l'atenció publicament als supporters sobre aquests comportaments. Es pot ser crític amb l'equip i l'entrenador, però sempre a partir de que l'arbitre xiuli el final del partit. Durant els noranta minuts de joc, el suport a l'equip ha de ser incondicional. Així ha estat sempre i per aixó som el Liverpool FC.

D'altre banda, cal resenyar també que el partit de demà servirà per a que Rafa Benítez trenqui un altre històric record a Anfield. En aquest cas, el de demà serà el partit número 66 de Benítez a la banqueta d'Anfield al front de l'equip en competició europea, xifra mai aconseguida per cap dels seus predecesors. 66 felicitacions per a Rafa Benítez i que siguin un bon grapat més.

2 comentaris:

Stubbins ha dit...

Gràcies a Luis per el link a la noticia de les manifestacions de Carra-Gold.

A SUS ORDENES MI VICE-CAPITÁN!!!

Alba ha dit...

Seria imnportant una victoria davant del Marsella. La veritat es que fins l'última jornada, Liverpool i Atlético de Madrid es jugaran la primera plaça del grup.
Salutacions