dilluns, 10 de novembre de 2008

Renovació a punt.

Rafael Benítez es troba ben a prop de signar una ampliació del seu contracte amb el Liverpool FC que venç a finals de la temporada que ve. Finalment les pressions populars i per sobre de tot la bona marxa de l'equip en aquest inici de temporada, han fet cedir a George Gillett i Tom Hicks, propietaris del club, que han iniciat via correu electrònic les converses per tal d'oferir al tècnic madrileny una millora i una ampliació del seu contracte.

Per a Benítez, la proposta ha d'anar acompanyada no tant sols de la conseqüent millora econòmica, sinó que també d'una llargada prou considerable i d'una concessió total de poder en la vessant esportiva del club. Benítez creu que un contracte d'una llargada suficient, seria la demostració de confiança cap a ell i al seu projecte, a demés de cap als jugadors de la plantilla. L'apartat de la responsabilitat en la execució de les tasques de secretària tècnica, és pot ser l'apartat que més preocupa a Benítez, donats els seus continus enfrontaments amb Rick Parry a l'hora d'efectuar els fitxatges suggerits per Rafa Benítez.

Amb la proposta de renovació, semblen tancar-se els episodis de desavinences entre tècnic, gerent i propietaris que tant perjudici van provocar a equip i a aficionats. De ben segur la tornada de la estabilitat institucional, comportarà un millor rendiment de l'equip, ara per ara ja prou satisfactori.

4 comentaris:

Jorge ha dit...

Seria una buena noticia para el Liverpool
Un saludo

pablo ha dit...

Benítez ya tuvo problemas en el Valencia con García Pitarch en el tema de fichajes. Al final, si consigue plenos poderes cumplirá todos sus deseos. Sería una gran noticia para el Liverpool, como lo es que los propietarios se hayan dado cuenta por fin, de que no hay mejor entrenador para el equipo. Me resulta muy curioso que los contactos se realicen vía correo electrónico.

Un saludo, maestro.

Luis JFT96 ha dit...

Por favor, que entren en razón y renueven a Rafa, que entren en razón y renueven a Rafa, que entren en razón y renueven a Rafa, que entren en razón y renueven a Rafa, que entren en razón y renueven a Rafa, que entren en razón y renueven a Rafa, que entren en razón y renueven a Rafa.

Stubbins ha dit...

Amigos, ¿Que os parece la rajada de Stan Collymore?

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/internacional/espanoles/es/desarrollo/1182880.html

No está mal para un actor de primerísima fila (Instinto Básico 2) No cabe duda que la Stone le nubló el razocinio a uno de los más laureados jugadores de nuestra historia.

....¿A quién no?