divendres, 28 de novembre del 2008

Cita amb les llegendes.

Aquest cap de setmana els BARCELONA REDS posen rumb cap a Torrevieja (Alacant). Aquesta vegada el viatje i l'aventura no impliquen el seguiment d'un nou partit dels de Benítez. Aquesta vegada es tracta d'un acte institucional en el que dos de les spanish branches de caracter oficial (Barcelona i Madrid) actuaràn com a convidats en la posada en marxa de la Official LFC Branch de Costa Blanca.

A part de l'acte institucional en si la nova branch alicantina, ha preparant diversos esdeveniments esportius entre els que destaca per sobre de tots, el partit de caracter amistós que disputaràn velles llegendes del Liverpool FC, contra l'equip de veterans del conjunt local del FC Torrevieja. La importància i resó de l'esdeveniment es tal, que fins i tot des de la web oficial del club es va fer esment del mateix.

Entre els noms que defensaràn novament el liverbird al pit recordant velles fites futbolístiques hi destaquen: Gary Gillespie, John Durnin, Jason McAteer, Mike Marsh, John Wark, Don Hutchison, Mark Walters, Michael Thomas, Bob Bolder, Rob Jones, Jimmy Case, Paul Walsh i Alan Kennedy, jugador aquest darrer al que particularment li guardo una gran estima que properament explicaré i que te que veure amb la fotografia que acompanya al present post.

A la finalització del partit, jugadors i supporters compartiràn taula en un sopar de germanor on de ben segur les anecdotes i experiencies viscudes d'aquestes autèntiques llegendes del club d'Anfield al llarg de la seva dilatada carrera futbolística seràn dignes de ser escoltades i com no, exposades i compartides amb tots els lectors del blog en un futur post.

2 comentaris:

Luis JFT96 ha dit...

!!!Mareeeeee, cuantas cosas nos vais a tener que contar!!!

Sentimiento Perico ha dit...

Buen viaje y a pasarlo muy bien!

Un saludo.

http://sentimientoperico.blogspot.com