dissabte, 12 de gener del 2008

Torres al rescat

Middlesbrough FC 1-1 LIVERPOOL FC.

Malament. Les coses no funcionen correctament en aquest Liverpool. Aquesta tarde l'equip ha repetit la mateixa mala imatge oferta el passat diumenge a Luton. L'imatge d'un equip totalment desorientat i jugant a la deriva. Un equip sense patró. Un onze inicial composat novament per jugadors totalment fora de forma i ara per ara, amb la mentalitat i personalitat insuficients com per donar un cop a la taula i posar-se l'equip a les seves esquenes i tirar d'ell. Tant sols una excepció. Fernando Torres.

El davanter de Fuenlabrada ha demostrat durant els noranta minuts del partit, ser el jugador amb la casta suficient com per tractar d'esmenar el despropòsit general en el que s'ha convertit en poques setmanes un equip que fins a les hores, havia donat mostres de ser un seriós aspirant en la lluita per el títol. Pocs jugadors, dels que s'han vestit de curt en la tarde d'avui, han secundat a l'ex-jugador de l'Atlético de Madrid en el seu intent de salvar l'imatge i el nom del Liverpool FC.

El premi a la solitària lluita de Torres, ha rebut la seva recompensa en el minut 71, quan el davanter ha rebut una pilota fora de la seva posició natural i tot avançant uns pocs metres i havent estat a punt de caure, ha etzibat un potent xut des de fora de l'àrea al que res ha pogut fer el porter Schwarzer. Era el gol que feia pujar l'empat a un definitiu, en un partit en el que l'equip local s'havia avançat en el marcador en el primer temps per obra de Boateng i que amb prou feines el conjunt de Benítez ha sabut contrarestar.

Novament el tècnic madrileny ha repetit la inclusió en el onze inicial de jugadors que ni de bon tros són la ombra del que havien estat. El cas de Voronin, és un exemple. El jugador ucraïnès, ha estat la parella atacant de Torres, sense haver donat mostres de perill en cap dels 75 minuts en els que ha estat en el terreny de joc. Per la seva contra, Ryan Babel que una vegada més veia iniciar-se el partit des de la banqueta, ha estat un dels jugadors revulsius, quan Benítez l'ha donat entrada, al inici del segon temps. Cal fer autocrítica i disposar d'un onze inicial compost per els jugadors amb millor forma.

Aquesta tarde s'ha comprobat qui és ara per ara, el líder natural d'aquest equip. Aquest no és altre que Fernando Torres. En poc menys de sis mesos, el davanter internacional espanyol, no tant sols s'ha guanyat l'estima dels supporters, sino que, s'ha guanyat el títol honorífic de líder absolut de l'equip.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Arbeloa (Babel '45) Benayoun (Xabi Alonso '59), Mascherano, Gerrard, Riise, Voronin (Kuyt '75) i Torres.

GOL:
1-1 Fernando Torres '71.

COL·LABORACIONS AMB "THE KID TORRES.COM"

Amb l'article "Carragher, corazón y alma" s'inicia la col·laboració d'un servidor amb el blog The kid Torres, dedicat a la figura del davanter del Liverpool FC i tot allò que l'envolta. Espero que el visiteu i doneu la vostra opinió.

13 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Torres: 5 pts. Obviously
Babel: 3 pts. Revulsiu.
Carragher: 1 pt. Regularitat.

Anònim ha dit...

No acaven d´aixecar cap i la situació és complica cada semana,una mica més,aquest equip poc fer molt més.
Torres 5 punts
Babel 3 punts
Carragher 1 punt .
bona nit redmens.

Red Howard ha dit...

Babel 5 puntos
Torres 3 puntos
Gerrard 1 punto

Insisto en que como no se fiuche gente de calidad de centro del campo para adelante, no hacemos nada. No podemos depender sólo de Torres o Gerrard. Mirad el Chelsea cómo se espabila.

Anònim ha dit...

Horrible Voronin, falto de músculo Benayoun, baja forma de Alonso y Finnan, Alvarito haciendo de las suyas, Hyypia lentísimo...y entre todo esto, Torres, Gerrard y, tal vez, Babel. Que condiciones tiene este futbolista. Lástima que no de una a derechas. A ver si se trabaja bien con él porque de pareja con Torres podría ser muy beneficioso para el equipo.

Puntos:

Torres 5
Gerrard 3
Babel 1

Juan LFC

Anònim ha dit...

Esta temporada se esta poniendo muy fea a este paso no ganaremos nada...........mientras tanto el odiado Man United juega y disfruta, este año toca la premier, no quiero champions ni cup quiero la premier me es igual como la ganen pero que la ganen 18 años son toda una verguenza para esta grandiosa aficion como la Red, no nos lo merecemos, basta ya de ridiculo.......QUE SOMOS EL LIVERPOOL.

Stubbins ha dit...

@ James.

Eres James de Dublin? Hombre que sorpresa leerte!. Bienvenido al blog. Esperamos ansiosos las opiniones de un Kopite contrastado como tu.

En cuanto pueda me pongo en contacto contigo para explicarte todo el tema de la official branch.

Un saludo Dublín! o Parets del Vallès o Liverpool, bueno donde te encuentres ahora mismo jajaja.

Javi Saiz ha dit...

Torres 5; Gerrard 3; Carra 1

A mi Babel cada vez me parece mas pufo, y una estafa por lo que le fichamos, y no lo digo porque no le salgan las cosas, pero es que yo no le veo condiciones para jugar en un grande.

Ese Martin Skrtel es bueno, a mi me recuerda al caso de Agger, y a este además le he visto jugar mucho como lateral, un gran fichaje. Habrá que darle tiempo.

un saludo Stubbins, llevaba tiempo sin pasar por aqui.

Anònim ha dit...

Como yo soy positivo por naturaleza me voy a quedar con el peazo fichaje que hemos hecho este verano, que bueno es Torres, tras diez años suspirando por un delantero así, por fin lo tenemos. Ahora bien, el día que Babel controle un balón de primeras bien empezaré a creer en él. El caso de Kuyt es mas que llamativo, lo que el año pasado pintó como un gran segundo delantero (no goleador) este año se ha esfumado, confío en su recuperación.

Les meves puntuacions:

Torres: 5 pts, que bueno es
Gerrard: 3 pts, De cinco ocasiones de gol tres fueron suyas.
Reina: 1 pt, salvó un punto

Javi Saiz ha dit...

No me digas experto, que no lo soy ni de lejos, ya que me lo recuerdas, hice un post del Zenit hace poco y dije esto de el:

Martin Skrtel: Lateral Derecho / Defensa Central. Eslovaco. Llegó muy joven al Zenit procedente del Trencin y se encuentra muy afianzado. Por sus características físicas acabará jugando como defensa central o mediocentro defensivo, un tipo polivalente y regular. Poderoso, fuerte y contundente en defensa, donde es bastante correcto y va bien por alto. Se incorpora poco al ataque.

Buena pinta tiene, espero que nos salga bien, nos hacía falta alguien como el.

saludos crack

Alba ha dit...

La veritat es que cada partit del Liverpool que veig em desespero més. Encara estic pensant que renoi els está pasant per anar deixant perdre punts d'aquesta manera. En fi, esperem que no despertin massa tard i perdin la plaza de champions.
Salutacions

olhadolh ha dit...

Dificial dar puntos a algun jugador que no sea Torres

Torres 5
Carragher 3
Babel 1

Anònim ha dit...

Bones! Aquí deixo la meva puntuació:

Kid Torres: 5
Babel: 3
Gerrard: 1

Salutacions!

Stubbins ha dit...

Puntuacions finalitzades.

Torres: 38 pts.
Babel: 16 pts.
Gerrard: 11 pts.
Carragher: 5 pts.
Reina: 1 pt.

Puntuen per la general.

Torres: 5 pts.
Babel: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Gracies a tots.