divendres, 25 de gener del 2008

Un miracle anomenat Havant & Waterlooville

El mon del futbol professional modern es mou entre números de vegades desproporcionats. Fitxatges milionaris, Sous desbordants, seguiments mediàtics de vegades excessius per a una activitat que no deixa de ser un joc i un llarg etcètera. Tots aquests aspectes fan del futbol més modest, un autèntic oblidat per a aficionats i mitjans. Però de tant en tant, sorgeix una sorpresa i un d'aquests clubs desconeguts, treu la poteta entre tot aquest món de bogeria futbolística col·lectiva, per reclamar els seus 90 minuts de glòria i reclamar en nom dels oblidats el petit lloc en el planeta anomenat futbol que per dret els hi pertany.

Aquest dissabte a les quatre de la tarde, saltarà a la gespa d'Anfield un d'aquests miracles amb els que una vegada cada lustre o possiblement encara més, el capriciós i materialista món de la piloteta obsequia brindant un premi tant senzill, com és el de disputar un partit de futbol contra un equip llegendari en un estadi de referència mundial.

El Havant Waterlloville, sap que al sentir el xiulet que donarà inici al partit, ells hauran obtingut el seu propi premi, sense necessitat de tocar la pilota. El partit somiat per molts dels seus components, prendrà vida i qui sap si el destí els hi depara una nova aventura en l'actual edició de la FA Cup.

Havant és una localitat propera a Portsmouth, que pertany al Comptat de Hampshire en la regió Sout East del Regne Unit. El Havant Waterlooville, fou fundat l'any 1998 com a conseqüència de la fusió dels dos clubs locals. El Havant fundat l'any 1883 i el Waterlloville creat l'any 1905. Tots dos clubs disputaven lligues en els campionats locals de la seva regió fins aconseguir la seva més important fita històrica, que no és altre que disputar una 4ª ronda de la FA Cup, enfront del Liverpool FC a Anfield.

Els Hawks (falcons) sobrenom amb el que són reconeguts els seus jugadors i supporters, rebran en el dia de demà el suport de tot el futbol modest no tant sols de les illes, sinó que també de ben segur de tot l'univers futbolístic. Sabedors de que gran part dels ulls de tots els aficionats al futbol en el món faran una ullada a tot allò que pugui esdevenir a Anfield demà, de ben segur es sentiran herois per un dia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El sistema de la cup en Inglaterra tiene estos milagros, que equipos de categorias tan inferiores puedan llegar tan lejos, a ver si aprenden en españa y se dan cuenta de que con el formato ingles la copa seria mas atractiva para todos,pero de todas formas y como digo en mi pagina www.redsanimals.com espero y deseo que por mucho merito que tengan estos del Havant, mañana muerdan el polvo en anfiel.

Anònim ha dit...

Perdon, mi pagina es www.redsanimalslfc.com
James.

Luis JFT96 ha dit...

Gran competición, si señor. Al parecer al final tendremos estadio nuevo en 2011. Habrá que ir pensando en visitar Anfield antes de que caiga el mito.