dimecres, 30 de gener del 2008

Quan es tocarà fons?

West Ham Utd. 1-0 LIVERPOOL FC

Sense conèixer la victòria en Premier League en tot el que portem d'any. Sense donar mostres de ser un equip conjuntat i sense el recurs de guanyar els partits sense fer un partit brillant, el Liverpool FC ha tornat a caure en partit de lliga i aquesta vegada amb un toc de crueltat immerescut. El penal transformat per Noble quan el cronometre sobrepassava els tres minuts d'afegit estipulats, ha acabat per esmicolar anímicament a un equip mentalment desorientat i que camina a la deriva buscant el final de temporada com un naufrag busca un bot salvavides enmig de l'oceà.

Va ser John Benjamin Toshack, ex-jugador del Liverpool FC, qui en la seva etapa d'entrenador del Real Madrid, va fer celebre aquella frase que deia que els seus jugador corrien per el camp com a "Pollos sin cabeza". Doncs aquesta dita podria traslladar-se perfectament a l'actual situació que travessa l'equip red.

Ganes no en falten. L'equip lluita, és innegable la seva entrega i compromís partit darrera partit. Els jugadors ho intenten ocasió darrera ocasió, però el resultat al final de cada jugada ofensiva, és sempre el mateix. La pilota mai acaba dintre de la porteria rival. Per si faltava poc, el més mínim atac contrari sobre la porteria red, darrerament sempre acaba amb gol a favor dels contraris. Al desencert atacant, aquest any se li suma la feblesa defensiva, gran sustent en el Liverpool de les darreres temporades.

El partit d'aquesta nit a Upton Park, començava amb bones vibracions per al quadre de Benítez. Torres gaudia d'una bona ocasió i a l'equip deixava veure una imatge de haver sortit amb decisió a per els tres punts. Mica en mica, aquesta sensació s'ha anat esvaint, fins a arribar al punt de que els hammers han estat finalment els dominadors del joc fins al final de la primera part, amb pilota al pal inclosa després de que lliure directe rebotés en Finnan.

La segona part ha estat globalment d'un domini total però estèril per els de Benítez. Els millors minuts han vingut amb la sortida de Lucas Leiva, que ha protagonitzar les millors oportunitats reds, sense trobar l'anhelat premi del gol.

Així ha estat fins al minut 93 quan Freddie Ljunberg s'ha endinsat dintre de l'àrea red i al fer un retall a Jamie Carragher, ha sofert la entrada clara del vice-capità red. La pena màxima no l'ha desaprofitat Noble, malgrat que Pepe Reina ha endevinat la intenció del jugador hammer. No hi ha hagut temps per a res més. El gol pujava al marcador i el referee feia xiular el final del partit. Derrota i camí cap a casa.

Fent una freda reflexió, tot just quan no fa ni un hora que ha finalitzat el partit, el cert és que tant era aconseguir un punt com cap en la nit d'avui. Avui tant sols valia la victòria i l'empat sabia com una derrota. Els 17 punts d'avantatge del Manchester United sobre el quadre de Benítez son un pes molt dur de suportar. Però el que potser és més difícil de suportar, és la imatge de total desorientació de l'equip. Els fets que han envoltat a la plantilla en els darrers mesos, no ajuden ni de bon tros a esmenar aquest problema, tot el contrari. L'enemic és a casa. Tot gràcies a Tom Hicks. No marca gols ni els para, però tampoc para de tocar els collons.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Fabio Aurelio, Benayoun (Babel '72), Xabi Alonso, Gerrard, Kewell (Lucas '61), Torres i Kuyt

12 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntacions:

Torres : 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Lucas: 1 pt.

We can work it out!!!!

Rafadalton ha dit...

nens, espavileu que aquest any no crec que hi hagin invitacions a Champions ;-)

Anònim ha dit...

5. Reina
3. Torres
1. Lucas

El LFC i l'Espanyol pateixen les mateixes ratxes o qué????

Ánims i digue.li a Carra que dempeus estarà millor.

juan ha dit...

Muy buena la pregunta que da título al post.

5 puntos Aurelio
3 puntos Gerrard
1 punto Hyypia

No sé que le véis a Lucas, la verdad.

Anònim ha dit...

No ví el partido, no puedo puntuar. De todos modos, considero que el Liverpool no anda nada bien en Liga. Se está poniendo complicado incluso entrar en Champions. Resulta evidente que la Copa y la Champions supondrán un balón de oxígeno para el equipo o su definitiva ruina.

un brazo.

Alba ha dit...

Unes jornades per oblidar que a cada una que passa les coses es van posant magre per aconsegur la 4 plaça.
Salutacions

Red Howard ha dit...

Lucas 5 ptos.
Torres 3 ptos.
Gerrard 1 pto.

Igual que a Pablo del Atleti no se le debe crucificar, a Carragher tampoco. Si ayer metemos 5 goles, hubiese dado igual que Carra fallase.

Anònim ha dit...

Els bons equips han començat així el 2008...li passa al Liverpool, a l'Espanyol...jejeje!

Salutacions!

Guim. www.la-chatarra.blogspot.com

Anònim ha dit...

La verdad es que ya no me sorprende nada, esta temporada que tenia que ser el año de la "PREMIER" acabara siendo la del suplicio, como dice el titulo que el fondo se toque lo antes posible porque a este paso me veo luchando cn el fulham para no bajar.

Anònim ha dit...

Lo que realment en comença a preocupar,és que ara b un calendari complicat,i la lluita per la 4 plaça per la champions del any que b pot ser molt comlicada perqué villa i everton i city venen pisan fort,ja ens van quedar fora el 2005,espero no jugar la uefa l´any que b.

Benayoun 5 punts
hyypia 3 punts
Finnan 1 punt.

olhadolh ha dit...

Los defensores de Benitez nos vamos quedando sin argumentos

Stubbins ha dit...

Votaciones cerradas:

Torres: 11 pts.
Gerrard: 7 pts.
Lucas: 7 pts.
Reina: 5 pts.
Fabio Aurelio: 5 pts.
Benayoun: 5 pts.
Hyypia: 4 pts.
Finnan: 1 pt.

Puntuan para la general:

Torres: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Lucas: 1 pt.