dissabte, 26 de gener del 2008

Canvis al Nou Anfield

Ahir es va fer acte de presentació del nou disseny per al New Anfield Stadium que ocuparà gran part de l'Stanley Park de la ciutat de Liverpool. Les novetats en el nou disseny presentat, no són més que un replantejament del projecte inicial, que ha estat qualificat de inviable per el seu excessiu cost.

Estructuralment, el nou estadi presenta una arquitectura amb angles més rectes i no tant ovalats com el projecte presentat el mes d'abril passat. Aquest canvi, fa que el nou disseny recordi una mica més al vell Anfield, que ben poques coses tenia en comú amb el projecte ahir descartat.

La quantitat d'espectadors que podrà convocar el nou estadi, també ha sofert importants modificacions. El nou Anfield comptarà amb una capacitat per a 71.000 espectadors, tots ells asseguts. L'actual Anfield te una capacitat per a 45.000 espectadors mentre que, el projecte desestimat en tenia per a 63.000. The Kop, la mítica grada que flanqueja una de les porteries, ha vist incrementada la seva capacitat en prop de 5.000 espectadors, passant dels 13.500 supporters actuals a 18.500 en el futur estadi.

El nou Anfield obrirà presumiblement les seves portes a l'agost de l'any 2011, tot just quan es doni inici al campionat de lliga 2011/12.




GILLETT I HICKS ACONSEGUEIXEN UN NOU REFINANÇAMENT DEL DEUTE.

Finalment els dos co-propietaris del club, els nord-americans George Gillett i Tom Hicks, han aconseguit un nou crèdit financer per un valor estimat de 350 milions de lliures (uns 480 milions d'Euros aproximadament) per part del Bank of Scotland. Aquest nou crèdit posa punt i a part a tots els rumors esdevinguts sobre la possible posada en venda del club, un any tant sols després de l'adquisició del club d'Anfield per part dels magnats texans. Segons la nota oficial del club, aquest nou finançament, permetrà iniciar les obres del nou estadi, així com eixugar part del deute actual del club i per a la propera adquisició de jugadors en el mercat.

HICKS "RATIFICA" A BENÍTEZ.

En un exercici de cinisme al més pur estil de dirigent de la lliga espanyola, George Gillet va donar ahir mostres de suport públiques al tècnic Rafa Benítez i es va mostrar molt confiat de que el tècnic madrileny pugui complir els dos anys de contracte que li queden al capdavant de l'estaf tècnic del club. Com a mostra d'aquest incondicional suport, Hicks va posar com a prova el nou fitxatge del central eslovac Martin Skretl, petició personal del propi Benítez.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Menos mal que no has titulado "canvis al Nou Camp". El diseño del estadio me gusta mucho mantiene la tradición de esquinas abiertas y gradas asimétricas de los campos ingleses, un Kop enorme y en una sola grada. Lo que no entiendo muy bien es como puede ser mas barato si es exactamente el mismo diseño con la diferencia de que en el otro el equivalente a Annie Road era de 3000 espectadores y en este entran 14000.