dijous, 17 de gener del 2008

Solidaritat amb Borja.

Avui s'ha fet pública la sentència que condemna a dos anys de sanció al jugador Borja Criado en l'actualitat jugador del Granada '74 de la 2ª Divisió espanyola. Borja ha estat acusat de consum de substàncies dopants durant la seva estada l'any passat en el Club Ciudad de Murcia. El positiu ve donat per el consum de l'extrem esquerrà d'un producte per frenar la caiguda del cabell, en un cas similar al de Romário da Souza Faria "Romário" que va ser suspès ara fa unes setmanes per les mateixes conseqüències.

Borja Criado, és un jugador format a la pedrera del C.E. Europa. En tant sols una temporada (2000/01) Borja va revolucionar la banda esquerra de la tercera divisió del grup català amb la seva habilitat per el regat i la seva velocitat. Conjuntament amb Criado, l'Europa comptava a les hores amb un altre perla del planter com era Albert Serrano (veure fotografia Borja esquerra, Albert dreta) Aquella temporada, l'Europa disputaria el seu darrer play-off per a l'ascens a 2ª Divisió B, però es va topar amb el poderosisim Alicante que va conquerir finalment l'ansiat ascens.

Les característiques de l'hàbil extrem escapulat, no van passar desapercebudes per a importants equips. Qui va fer l'aposta més ferma per fer-se amb els serveis del jugador europeista finalment va ser el Valencia CF, que a les hores entrenava Rafael Benítez. Inicialment el jove jugador formaria part de l'equip B del conjunt valencianista, però Benítez premiaria a Borja amb el debut en la màxima competició espanyola on disputaria un total de tres partits defensant al club che, incloent una titularitat davant del FC Barcelona i fins i tot la disputa d'un amistós de pretemporada a Anfield enfront del Liverpool FC de Gerard Houllier.

ÀNIMS BORJA!!

3 comentaris:

Alba ha dit...

Una noticia ben curiosa ja que el positiu es tracta per un medicament contra la caiguda del cabell. En fi, una pena per la persona que crec que ho tindrá molt magre per apel·lar y que li treguin la condemna. Anims!!!
Salutacions

Anònim ha dit...

Se atreven porque es un jugador modesto. Si fuera una estrella del fútbol no harían nada de nada. Seguro.

un abrazo.

Anònim ha dit...

No se atrevieron con la Nandrolona que Sabino "Pastilla" se olvida en el Prencesa Sofía, pero si se atreven con Borja Criado.

VERGONYA.