diumenge, 6 de gener del 2008

Per plorar.

Luton Town FC 1-1 LIVERPOOL FC.

Un equip sense ambició, amb molts dels seus integrants en una alarmant baixa forma tant anímica com física i el que és pot ser el pitjor, sense capacitat de treure l'orgull necessari amb el que en ocasions s'ha d'apelar per treure endavant partits entrebancats com el d'avui, ha deambulat aquesta tarde per l'estadi d'un equip que lluita per eludir les places de descens de la League One (l'equivalent a la 2ª Divisió B espanyola), tot veient-se sotmès al domini del contrari infinitament inferior en qualitat.

L'actuació de l'equip aquesta tarde ha estat desastrosa. L'equip comptava amb importants baixes entre les quals la d'Steven Gerrard amb molèsties musculars. Tampoc Fernando Torres no ha estat de la partida i ni tant sols ha viatjat amb els seus companys a Kenilworth Road. Sense els dos grans pilars en els quals es sustenta l'actual Liverpool FC, el conjunt de Benítez, ha donat una imatge d'equip vulgar i patètic, davant d'un contrari que amb l'única arma de l'ambició ha fet treure els colors durant gran part del partit a la parròquia red.

De tots els aficionats al futbol, és sabut que una competició com La FA Cup, depara en moltes ocasions destacables sorpreses i l'equip petit venç al gran. Per sort aquesta circumstància no s'ha donat, però aquest fet no ha estat present en la ment de Benítez a l'hora de confeccionar un equip amb molts jugadors en un estat de forma molt llunyà al desitjable. Els cassos de Hyypia, Riise i per sobre de tots Dirk Kuyt, així ho testimonien.

Com no podia ser d'un altre manera en un partit de Cup, el partit ha començat amb un ritme frenètic i ja abans d'haver-se complert els primers cinc minuts de joc, els dos porters havien evitat dos gols. Fins aquí tot normal. Però mica en mica, l'ambició i la pressió local han pogut amb la passivitat visitants. El partit ha pres un caire molt perillós i les escomeses del Luton Town eren cada cop més evidents i es repetien una vegada i un altre sense que el Liverpool FC es podés treure de sobre el domini dels hatters.

Al minut 73, semblava que tot s'havia decidit en favor del conjunt de Benítez, quan en una errada de la defensa del Luton, Voronin es plantava tot sol del porter Brill. Per continuar amb els despropòsits, el jugador ucraïnès ha errat en el seu intent d'inaugurar el marcador. Per sort, el refús l'ha sabut aprofitar Peter Crouch que seguia l'acció des de el darrera, per a porteria buida, fer pujar el gol que semblava donaria un més que trist pas a la següent ronda de la FA Cup.

No ha estat així. Tant sols tres minuts després, John Arne Riise introduïa còmica o tràgicament, segons es vulgui veure, la pilota en la seva pròpia porteria al impactar en el refús en el seu propi braç, fent embogir als seguidors locals, que veien com el seu equip forçava un partit de desempat a Anfield, a disputar-se el proper 15 de Gener. Merescut premi per els braus i combatius jugadors del Luton Town i per contra, merescut castic per el Liverpool FC, per tot el Liverpool FC, jugadors i tècnic, que havent-se equivocat de ple en l'alineació inicial fent jugar a jugadors totalment fora de forma, tampoc ha sabut reaccionar, donant entrada a jugadors resolutius per tractar de canviar la negativa tendència que estava adquirint el partit. Per si calia afegir més llenya al foc, els canvis han estat totalment erronis, al canviar als jugadors (Alonso, Babel i Benayoun) que millor rendiment havien ofert durant el matx. Cal rectificar.

Com a curiositat, esmentar la presència en la grada de Kenilworth Road, del nou seleccionador anglès, Fabio Capello. La conclusió que haurà tret el tècnic italià de l'actuació dels jugadors seleccionables del Liverpool, és que haurà de treballar de valent si vol fer recapacitar a Jamie Carragher per a que aquest torni a l'equip dels tres lleons. De nou Carragher s'ha multiplicat en defensa per tal de solucionar les constants errades dels seus tres companys de línia.

FORMACIÓ:
Itandje, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Benayoun (El Zhar '85), Xabi Alonso (Mascherano '73), Lucas Leiva, Babel (Voronin '70), Kuyt i Crouch.

GOL:
0-1 Crouch '73

14 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions. Si és que es poden donar en el dia d'avui.

Carragher: 5 pts. Regular com sempre, ha arreglat totes les pifies dels seus companys

Xabi Alonso: 3 pts. S'hauria d'haver mostrat més durant el partit i dominar el pes del joc, però vist el vist....

Benayoun: 1 pt. Intermitent com sempre, però l'únic amb les idees clares cara a la porteria rival.

juan ha dit...

Ha sido penoso. ¿Cuándo dejaremos de pasar vergüenza?

Mis puntuaciones:

5 Crouchy por el gol
3 Yossi, por darle puntos a alguien, porque de verdad, mucho regate pero nada de nada.
1 punto Itjande, por el balón que saca al poco de empezar el partido.

Me quedo muy preocupado por el estado de forma de Xabi Alonso. De los demás ya no me espero nada.

Anònim ha dit...

Me acabo de enterar. Un desastre, pero al menos no cayo eliminado. Sin Torres ni Gerrard, el Liverpool baja muchísimo

un abrazo.

Anònim ha dit...

PARA MI XABI ALONSO EL MEJOR,DE LA IMAGEN DEL EQUIPO LA TONICA HABITUAL DE ESTE AÑO COMO EN EL CAMPO DEL ROVERS Y MUCHOS OTROS EQUIPOS,SE HA CONFIAADO EN RAFA Y ESTE ES SU TRABAJO,QUE QUEREIS,AHORA CON RAFA HASTA EL FINAL.
ALONSO 5 PUNTOS
CARRAGHER 3 PUNTOS
ITANDJE 1 PUNTO


PARA MI EL FICHAJE FRACASO DE LA TEMPORADA ES BABEL ME SACA DE MIS CASILLAS.

Alba ha dit...

No sé que li està pasant al liverpool, pero a cada partit pitjot imatge. A veure si en el partit del desempat no falla. No em vull ni imaginar lez conseqüències que tindría a nivell esportiu.
Salutacions

Anònim ha dit...

Arriba ese ánimo, que esta eliminatoria la pasamos fijo. Insuficiente, quizá.

Me niego a abandonar el rollo melómano:

"Echobelly - Today, Tomorrow, Sometime, Never"

Today I can't seem to find what I'm searching for,
Oh well maybe tommorrow,
I wait, devious thoughts, but no inspiration at all,
I have shut down.

olhadolh ha dit...

Partido bonito de ver aunque entiendo que los fans del Liverpool esteis decepcionados.

5 Crouch
3 X. Alonso
1 Itjande

Stubbins ha dit...

Vamos, vamos chavales. Creo que ya hemos tocado fondo, peor no se puede estar, así que ahora todo es tirar para arriba. Recordad Istambul o Cardiff. Algunos a eso le llamarán flor en el culo, yo lo llamo caracter. Un caracter que ayer no apareció, pero que aparecerá tarde o temprano.

@ Juan

Tio, no digas eso hombre! Yo jamás paso verguenza por llevar "nuestra roja" Espero que fuera todo producto del calentón. Animos como siempre Juan!!

@ Fernando

Pues si. Si hay que sacar una lectura positiva, esa es que al menos estamos vivos, cosa que otros no lo pueden decir. Eh toffees!

@ Papi

Si Babel mete la oportunidad del minuto 1, todo hubiera sido diferente. Es joven y es su primer año en un pais ajeno. Tiempo.

@ Luis

Me has pillao en fuera de juego. No tengo ni idea de quien es ese grupo. Yo es que soy muy mayor tio. A mi, ponme los Led Zep, Beatles, Hendrix, etc. Estos grupos rollo indie, como que no me tiran.

@ Olhadohl

La verdad es que los hatters hicieron un esfuerzo titánico y hay que aplaudir en pie esa fe.

Anònim ha dit...

supongo k si k es joven y necesita
tiempo de adaptacion le dare otra oportunidad al chaval.

Pablo Malagón ha dit...

Pues a mí Babel no me disgusta. El partido fue bastante malo por parte del Liverpool, la verdad, aunque para el espectador medio, ver a un equipo pequeño plantando cara a un coloso, suele resultar hasta divertido. Entiendo que para vosotros no lo fuese. Espero sinceramente que paseis.

Carragher - 5 puntos
Crouch - 3 puntos
Itandje - 1 punto

Un saludo crack.

Luis JFT96 ha dit...

Chatín, que ese disco es del 94, tampoco te pienses que son lo mas moderno del mundo. De hecho yo les oía cuando era un pequeñajo. Además tienen a una de las cantantes mas guapas del brit pop Sonya Aurora Madan, belleza extraña en estos tiempos de exuberancia.

Stubbins ha dit...

@ Luis

Tras tu explicación, he obviado por completo buscar información del grupo y he cogido el nombre de la muchacha para buscar imágenes suyas por Google. Hombre, has acertado en lo de belleza extraña, a simple vista, como que no. Pero bueno, quizás escuchando su voz....

Abrazos Luis.

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades:

Carragher: 13 pts.
Crouch: 13 pts.
Xabi Alonso: 11 pts.
Benayoun: 4 pts.
Itandje: 4 pts.

Puntuen per la general:

Carragher: 5 pts.
Crouch: 3 pts.
Xabi Alonso: 1 pts.

Desempat entre Carra i Crouch en favor del central per major número de vots durant la temporada.

De nou gracies a tots per les vostres votacions.

Anònim ha dit...

Haztelo mirar Rafa, asi no vamos a ninguna parte, que pena.