dimecres, 2 de gener del 2008

Patinada inesperada

LIVERPOOL FC 1-1 Wigan Athletic.

Es comptava indubtablement amb els tres punts en joc en la nit d'avui a Anfield. El fet de que el rival fos un dels aspirants al descens i el bon joc exhibit el darrer partit a Manchester davant del City, feien presumir un partit plàcid en la freda nit del Merseyside. A l'hora de la veritat, a la ja freda temperatura ambiental, cal afegir-hi una tromba d'aigua freda que ha gelat per complert els ànims de tots els supporters. El gol de Bramble a deu minuts del final, en l'únic xut a porteria amb perill del Wigan Athletic en el partit, ha fet ensorrar pràcticament de forma definitiva, les poques opcions reals d'aconseguir un anhelat títol de lliga que es resisteix des de fa 18 anys. Deixar escapar 13 punts a casa dels 30 disputats, són un handicap excessiu si es vol aspirar a aconseguir el títol de campió en el trofeu de la regularitat.

El pitjor de tot, és que dels 13 punts que han volat d'Anfield, 6 d'ells han estat en empats que haurien d'haver estat clares victòries. Birmingham, Tottenham i Wigan avui. Amb una segona volta per davant, en la que s'han de visitar el feu dels principals aspirants al títol, fa pensar, tot fent un exercici d'honestedat, que el Liverpool ha dit adéu de forma pràcticament definitiva (no matemàtica) a les aspiracions al títol, o com a mínim, de poder disputar aquest fins l'últim sospir del campionat. Clar que contràriament a les tres temporades anteriors amb Rafa Benítez al càrrec del club, els millors resultats han vingut quan el Liverpool, ha disputat els seus partits lluny d'Anfield.

El partit era propici per experimentar i així ho ha entès Benitez quan en un fet insòlit aquesta temporada, ha alineat de sortida a tres mig-campistes de caràcter organitzatiu, com són, Mascherano, Alonso i Gerrard, ocupant aquest darrer una posició de mitja-punta per darrera de Fernando Torres. Així mateix, Pennant reapareixia en el onze titular després de varies setmanes d'absència.

La primera part s'ha disputat amb constants imprecisions dels jugadors locals i amb les idees un tant tèrboles. La feblesa del rival i la falta de perill que oferia però, feien dissimular la falta de encert en el combinat red. Tant sols un voluntariós Fernando Torres, ha donat mostres d'estar plenament concentrat en el joc, sent el davanter madrileny, un constant malson per a la defensa dels homes d'Steve Bruce per la seva mobilitat.

Els vint-i-dos protagonistes, prenien el camí dels vestidors sense haver inaugurat el marcador i amb certa intranquil·litat en la banda local, per la falt d'encert de cara a porteria. Per sort, als cinc minuts de la represa, Una excel·lent jugada de combinació entre Finnan, Torres i Gerrard, la culminava "El Niño" aconseguint a boca de canó el seu gol número 10 en Premier League, setzè des de que defensa la samarreta red del Liverpool FC. El més costós s'havia aconseguit finalment. La porteria de l'ex-porter Kirkland havia estat perforada. Era el moment d'eixamplar diferències en el marcador i oferir una nit de gols a la fidel parròquia d'Anfield. No és que els jugadors s'hagin relaxat. L'equip ha continuat buscant la porteria visitant sense descans, tot i que amb molt desencert.

Les dues bandes han estat avui bastant inoperants, amb un Kewell voluntariós però gris i ineficaç en els un contra un amb els seus oponents. Pennant, molt falt de ritme, no ha marxat en cap moment del seus rivals. Vista la inoperància dels dos extrems, el joc per banda, ha vingut a càrrec de Finnan i un Fabio Aurelio que torna a recuperar la forma que sempre s'ha vist truncada per inoportunes i constants lesions.

Però vet aquí que quan tot semblava dat i beneït i tothom es conformava amb un pírric 1-0, però amb els tres punts al sac, un desafortunat error en el refús de Gerrard, ha caigut a peus del central del Wigan Athletic Bramble, que ha sorprès amb un colocadísim xut a porta al que res ha pogut fer Pepe Reina. Restaven deu minuts per al final del partit, però el cop ha estat massa dur per els de Benítez. El marcador d'Anfield no es tornaria a moure.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Arbeloa, Carragher, Fabio Aurelio, Pennant, Mascherano, Xabi Alonso, Kewell, Gerrard i Torres.

GOL:
1-0 Fernando Torres '50

11 comentaris:

Stubbins ha dit...

Els meus punts:

Torres: 5 pts.
Fabio Aurelio: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Sembla que s'haurà d'esperar un any més.

No surrender!!! Come on you Reds!!!

Anònim ha dit...

No he visto el partido ya que coincida con el At.Madrid-Granada 74. sin duda, es un patinazo inesperado y muy perjudicial para el Liverpool.

Torres sigue marcando goles, pero, a veces, parece estar poco acompañado por el resto del equipo.

un abrazo.

Red Howard ha dit...

Torres 5 pts.
Finannt 3 pts.
Gerrard 1 pt.

Stubbins, me gustaría que escribieses de vez en cuando algún post en www.thekidtorres.com

Déjame tu email y te mando una invitación para que seas blogger oficial (vamos, si tú quieres...)

Estaría bien una entrada explicando lo que significa Carragher para la afición del Liverpool, por ejemplo.

Un saludo.

Y joder qué p... mala suerte tenemos, la que no tiene el Arsenal, leñe.

juan ha dit...

Al equipo le falta una velocidad más y ya está, no hay que darle más vueltas.

Torres 5 puntos

Gerrard 3 puntos

Alonso 1 punto

Alba ha dit...

La veritat que amb aquests últims empats inesperats estan perden les opcions de lluitar pel títol de lliga. Espero que reaccionin aviat per no comprometre la sa plaça de Champions.
Salutacions

el Churi ha dit...

Les meves puntuacions:
Torres 5
Gerrard 3
Alonso 1

olhadolh ha dit...

Benitez es un excelente entrenador, pero deberia darse cuenta que necesita mas artistas y menos obreros para este tipo de partidos.

Torres 5
Gerrard 3
Finnan 1

Anònim ha dit...

La culpa del empate de ayer la tiene el bocazas del comentarista de tve y el lelo de marcelino pan y vino no podeis tener la boca cerrada.puntaciones:
TORRES 5 PUNTOS
ALONSO 3 PUNTOS
FINNAN 1 PUNTO

Albert Olivé ha dit...

Aquest dimecres no vaig poder veure el partit del Liverpool. Últimament soc un habitual dels partits de la Premier que donen per Teledeporte o per La2. Però com compendràs a la mateixa hora jugaba el meu Espanyol i el vaig comprar al PPV.
Em va sorpendre molt el resultat dels teus. No esperava un empat contra l'avantpenúltim equip de la premier.
Espero que en els propers partits la cosa torni a anar bé i no deixeu escapar encara més als capdavanters.

Spitfire ha dit...

Quan vaig arribar a l'hotel per la nit, el primer que vaig fer va ser posar la BBC News per saber que havien fet els reds... i tot i que, com bé dius, això és una patinada inesperada, molts ànims que la lliga és llarga!

Sobre Anfield Road... impressionant noi! Quantes nits de glòria s'hi han viscut allà! I quina ilusió al entrar al The Albert i veure la bufanda de l'Espanyol allà dalt penjada!! Buff... encara se'm posa la gallina de piel al recordar la nostra visita a Anfield! Però tot això ja ho explicaré amb més detall en un post exclusivament per la visita al camp, que la ocasió ho mereix!

Molt ànims reds! Una abraçada... i moltíssimes gràcies de nou per tota la teva ajuda!!

Stubbins ha dit...

Bueno, puntuacions finalitzades.

Torres: 30 pts.
Gerrard: 11 pts.
Alonso: 5 pts.
Finnan: 5 pts.
Aurelio: 3 pts.

Així doncs, puntuen per la general:

Torres: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.
Finnan: 1 pt.

Gràcies a tots.