dimecres, 9 de gener del 2008

Martin Skrtel, nou central Red.

Martin Skrtel, defensa central de nacionalitat eslovaca, es convertirà en les properes hores en nou jugador del Liverpool FC, després d'haver passat en el dia d'avui les corresponents proves mèdiques en els instal·lacions de Melwood.

El jove jugador de vint-i-quatre anys, prové del club Zenit de Sant Petersburg, actual i flamant campió de la lliga rusa, club en el qual ha militat en les darreres quatre temporades, convertint-se en un fixe de la defensa del club rus. Defensa central d'una planta imponent (1,91 cms i 81 Kgs) ha representat al seu país en vint-i-dues ocasions, aconseguint anotar un total de quatre gols.

Algunes informacions apunten que el preu acordat entre el club rus i el Liverpool FC arriba als 8 milions de lliures (12 milions d'Euros aprox.), convertint-se d'aquesta manera en la quantitat més alta pagada per un defensa en l'entitat d'Anfield.

El fet de que el campionat rus, hagi finalitzat ara fa poques setmanes, provoca que el jugador arribi en plena forma per passar a formar part del planter i molts són els que apunten a que podria estar present en la propera convocatòria per el partit de dissabte al Riverside Stadium davant del Middlesborough, donada la falta d'efectius disponibles en la retaguardia del conjunt de Benítez.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

hi ha tu que en sembla aquest fitxatge stubbins.

olhadolh ha dit...

Pinta bien, joven, alto y mete sus goles, eso si pagado a precio de oro pero si el resultado es bueno nadie se acodara de eso. He visto poco a Hyppia este año pero me da que los reds necesitaban un hombre que entrara en las rotaciones de los centrales de mas calidad.
Para mi lo mejor de todo esto y asi lo interpreto yo, es que los amos del Liverpool han dado un voto de confianza a Benites con este fichaje. Una cosa ¿Puede jugar la Champions?

Alba ha dit...

A mi, personalment, el mercat d'hivern no m'atrau perque es bastant enganyós. Malgrat això portser es una bona oportunitat per acabar de perfeccionar l'equip.
Salutacions

Anònim ha dit...

Algo caro, pero el Liverpool necesitaba un central. Espero que triunfe.

un abrazo.

Anònim ha dit...

Era necesario su fichaje, hoy por fin se ha confirmado. Benitez llevaba tres años detrás de él, así que seguro que nos sale un nuevo Agger (¿quién conocía a Agger o a Sami cuando llegaron?).

Welcome Martin, best wishes.

Stubbins ha dit...

Amig@s,

No he visto jugar nunca a este joven. Por lo que se dice de él, es que es un clon de Daniel Agger, con lo que, malo no ha de ser el chaval.

Sin conocer tampoco como se pronunciará su apellido, me avanzo y le dedico una cántico como bienvenida

Con la melodia de "Helter Skelter" de The Beatles:

Martin Skrtel (nananana) Martin Skretel (nanananan) Martin Skrtel.

.... Soy bueno eh! (modesto que es uno)