dimarts, 22 de gener del 2008

Abonats a l'empat.

LIVERPOOL FC 2-2 Aston Villa FC

Un nou empat a casa. I encara sort del gol de Peter Crouch a falta de ben pocs minuts per a la conclusió del partit. La història comença a repetir.-se en masses ocasions aquesta temporada en els partits en els que el Liverpool actua com a local. Onze partits disputats a Anfield i tant sols quatre victòries aconseguides. La resta de partits s'han saldat amb sis empats i una derrota. Uns números que no conviden a l'optimisme i que posen en seriós perill l'únic objectiu real a obtenir hores d'ara en el campionat de lliga. La consolació de la classificació per a la propera Champions League. Curiosament els mateixos registres, però en sentit invertit (6 victòries, 4 empats i una derrota) són els números aconseguits per el Liverpool FC fora del seu feu. Aquests registres actuant com a visitant, són els que de moment sostenen al conjunt de Benítez entre els candidats a ocupar la quarta plaça final. Els red supporters ens llevem avui amb el desencís de mirar la classificació i observar com el Liverpool FC ocupa una cinquena posició que el deixa momentàniament fora de les places de Champions i el que és pitjor, ens veiem superats per el veí de la ciutat, l'Everton de David Moyes.

No es pot dir que en el partit d'ahir els homes de Benítez realitzessin un partit deplorable. Tot el contrari. El Liverpool FC va oferir ahir ben possiblement la millor imatge davant dels seus seguidors en el que portem de temporada. En moltes fases del partit (sobre tot en l'inici de la segona part) els reds desbordaven per complert als villans, sometent la porteria defensada per Taylor a un constant assetjament que mai va trobar la recompensa del gol que portés la tranquil·litat a les grades d'Anfield.

Va ser Benayoun qui obriria el marcador a favor dels reds en el minut 19, al culminar en una acció de pur davanter centre una jugada en el interior de l'àrea visitant, després de rebre una brillant passada de Kuyt. L'holandès que ahir tornava a l'onze inicial, va tornar a demostrar que és un jugador amb una intel·ligència sobre un terreny de joc molt per sobre de la mitja. Les seves accions van portar sempre gran perill a la porteria rival. Malauradament però, cap d’elles van ser premiades amb un gol que se li resisteix amb massa crueltat.

Resultat a favor, bon joc i les poques escomeses ofensives de l'Aston Villa eren tallades de soc-arrel per la defensa i mig del camp reds amb un Sami Hyypia inexpugnable i retrobat amb la seva millor forma i sentit de la col·locació i un Mascherano, que a la seva tasca de recuperació, li ha sumat una millora ostensible en la organització del joc. Amb tots aquests elements, Anfield tornava a viure una festa. The Kop alentava a tot Anfield amb càntics de denuncia contra els propietaris Gillett i Hicks i com no, de suport a l'equip.

Tot el festival es va trencar inexplicablement en tres minuts fatídics. Tres minuts de pèrdua de concentració defensiva que van condemnar a l'equip de Benítez amb dos gols en contra totalment immerescuts per els homes de Martyn O'Neill. Harewood d'acrobàtic remat d'esquenes a porteria, en el que Reina podria haver fet alguna cosa més per tal d'evitar el gol i un remat d'Olof Melberg, desviat per Fabio Aurelio, posaven un 1-2 en el marcador que ningú podia creure's.

Restaven vint minuts per a la conclusió i el Liverpool devia d'actuar a corre-cuita si volia esmenar un marcador que ni molt menys mereixia. Skretl feia el seu debut com a jugador red, apropiant-se de la zona central defensiva i desplaçant a Carragher al lateral dret. Babel, que novament i de manera incomprensible veia iniciar el partit des de la banqueta, feia acte d'entrada en el terreny de joc conjuntament amb Peter Crouch faltant un quart d'hora i deu minuts respectivament per a l'acabament del partit.

Sort del llarguerut jugador anglès que va saber introduir la pilota en la porteria de Taylor quan el minut 88 brillava en el marcador. El Liverpool va intentar amb més cor que cap aconseguir els tres punts. Novament l'Aston Villa es veia replegat en l'interior de la seva pròpia àrea, però mai va arribar cap remat de perill per part dels jugadors reds. Al final un 2-2 que torna a deixar un regust agre en els seguidors que desconsolats, veuen com l'equip tampoc sap donar-li una petita alegria esportiva per tal d'oblidar per un moment la convulsa situació institucional que travessa el club. Resignació.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa (Skretl ’70) Carragher, Hyypia, Fabio Aurelio, Benayoun (Crouch ‘80), Mascherano, Gerrard, Kewell (Babel ’75), Kuyt i Torres.

GOLS:
1-0 Benayoun '19
2-2 Crouch '88

17 comentaris:

Stubbins ha dit...

Al mig-dia penjo fotos del partit.

Les meves puntuacions:

Hyypia: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

juan ha dit...

Hyypia, enorme. 5 punts
Masche, lo mismo que Hyypia. 3 punts
Skrtl, me ilusionó el cambio de orientación que hizo en uno de los pocos balones que tocó. Creo que hay futuro con este fichaje. Ahora, ¿qué le pasa en los labios? 1 punt

el Churi ha dit...

Les Meves puntuacions:

Hyypia 5
Mascherano 3
Benayoun 1

Anònim ha dit...

Cada vez son menos las opciones de consegir el objetivo de ganar la premier,los de arriba no fallan y encima el Everton nos a quitado el 4 puesto, a este paso ni la uefa, estoy muy chafado no tengo palabras.

Anònim ha dit...

Hoy he leído en el Marca (impreso) que el Liverpool, con 1-0 se conformó y no fue a por el partido, es lo que tiene hacer las crónicas sin ver los partidos. No entiendo porqué Crouch es el cuarto delantero en la rotación (me falta Bellamy en este equipo). La primera parte de Fabio fue increíblemente mala, no hacía mas que pasar a los villians continuamente.
Les meves puntuacions:

Hyypia, 5 punts, está en la segunda juventud
Masche, 3 punts, está en la primera juventud.
Kuyt, 1 punt, por levantarle la moral y por su excelente pase en el primer gol.

Stubbins ha dit...

@ Luis

En serio que el Marca dice eso?? Madre mia, pero si se vieron los mejores momentos del equipo.

@ James

Animo hombre! Llevamos el mismo camino que en el 2005. El Everton acabó 4 y nosotros ganando la 5ª. Me refiero a la 5ª Champions. Después a los toffees les tocaria el Villareal y...... a la UEFA que es su destino.

olhadolh ha dit...

Es tipico hablar de mala suerte, pero en los ultimos partidos que he visto la realidad es esa. Es cuestion de rachas, ahora estamos en una mala, ya pasara no hay que obsesionarse. Ayer vi mejorado al equipo, a Hyppia por fin le vi realizar un buen partido, es necesario apostar por jugar con 2 puntas y Benayoun. ¿Alguien me puede explicar el cambio de Arbeloa por Carragher? Para mi que Benitez pillo un cabreo monumental por la forma de producirse el primer gol. Y tampoco entiendo que no saliera X.Alonso cuando tocaba remontar.
Benayoun-5
Gerrard-3
Crouch-1

Anònim ha dit...

Ens tenim que poasr les piles acasa
perquè no deixem escapar més punts.

Hyypia 5 punts
Crouch 3 punts
Benayoun 1 punt

Anònim ha dit...

como bien dices, muchos empates. La Liga ya está perdida. Ahora sólo cabe quedarse entre los cuatro primeros.

Mis puntos:

Mascherano 5

Hyypia 3

Torres 1

Red Howard ha dit...

El mejor defensa delmundo:
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N158537080123-0901.htm

Anònim ha dit...

Estuvimos todos ahí empujando para ver si el Liverpool marcaba el gol definitivo pero no pudo ser. Se jugó bien y eso debe tenerse en cuenta para no recaer en lo de semanas anteriores.

Mis puntuaciones.

Mascherano - 5 puntos

Hyppia - 3 puntos

Crouch - 1 punto

Saludos stubbins.

Alba ha dit...

Una nova decepció. No sé que li està passant, però de moment ja no està en zona Champions i si segueix per aquest camí la UEFA pot perillar.
Salutacions

Carlos ha dit...

Bueno, creo que ya adios a la liga no?

La verdad es que en Andfield no estáis pasando por un buen momento, tenéis que reconocerlo. Parece que Rafa puede tener las horas contadas...

Saludos de los líderes...

Javi Saiz ha dit...

Un partido que me recordó bastante al que jugamos frente al Tottenham, no voy a votar porque no lo pude ver entero.

Yo de momento me abono a la paciencia, hay que ser optimista y en Europa haremos algo grande.

saludos Stubbins.

Sentimiento Perico ha dit...

Acabo de descubrir este blog vuestro de gente del liverpool en barcelona, es realmente bueno. Yo también soy seguidor del Liverpool. Y también socio del RCD Espanyol, aqui os dejó mi blog. Yo os voy a agregar al mio. Un saludo.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

Stubbins et surten pericos per tot arreu!!

La propera ronda de Copa pot ser antològica, ¿algú de volatres ha estat mai a Wembley per una final britànica? ( a l'antic Wembley o al nou). És una de les coses que m'agradaria fer.

Stubbins ha dit...

@ David

Bienvenido! Me alegra conocer a otro supporter de Barcelona.

@ Psiko.

Si tu! Sou un bon grapat de pericos en el blog. Guanyeu als culés per golejada. Sort per ells que l'Alba deixa el pavelló blau-grana ben alt.

En resposta a la teva pregunta sobre Wembley, jo no, però algun BCN RED com el Jordito si que va ser a l'antic.

Espero anar-hi aquest any a la final de Cup.

Salut a tothom.

Tancades les puntuacions.

Hyypia: 36 pts.
Mascherano: 22 pts.
Crouch: 5 pts.
Gerrard: 4 pts.
Benayoun: 2 pts.
Skretl: 1 pt.
Kuyt: 1 pt.
Torres: 1 pt.

Puntuen per la general:

Hyypia: 5 pts.
Mascherano: 5 pts.
Crouch: 1 pt.

Gracies a tots per la vostra participació.