dimarts, 15 de gener del 2008

44 minuts de resistència.

LIVERPOOL FC 5-0 Luton Town FC.

El Luton Town obtenia un inesperat regal de reis el passat dia 6 de gener al guanyar-se merescudament el partit de replay a Anfield, després d'empatar a un gol en el seu estadi davant del conjunt de Benítez. Els jugadors hatters, acudien a Anfield amb la il·lusió de donar una sorpresa majúscula a la competició amb més tradició del futbol mundial. I no els hi han anat malament les coses en un principi. El Luton, acompanyat per un important número de supporters que han omplert l'Anfield Road Stand, ha aturat com ha pogut totes les escomeses dels jugadors del Liverpool que veien com una vegada el pal o d'altres la falta d'encert i el porter visitant, impedien que el marcador registrés cap mena de moviment.

La resistència hatter però, s'ha vist truncada a un minut de l'acabament de la primera part. En el moment més cruel en el que un equip pot rebre el primer gol d'un partit, ha arribat el gol de Ryan Babel. El davanter holandès, molt incisiu durant els primers 45 minuts, ha creuat perfectament la pilota de xut de cama dreta, obrint d'aquesta manera el camí de la classificació per a la següent ronda de la FA Cup. A partir d'aquí, tot ha estat molt més fàcil per a un Liverpool que durant 44 minuts ha vist com tots els seus intents per obrir la llauna del Luton eren infructuosos.

Amb el gol de Babel, el quadre visitant ha despertat del seu somni i lògicament s'ha vingut avall. En els vint-i-cinc minuts següents a l'inici del segon temps, els jugadors de Benítez, s'han agradat i no han tingut pietat a l'hora de perforar la porteria de Brill per quatre vegades més, tres d'elles obra d'Steven Gerrard que ha aconseguit un hatt trick. Feia 12 anys que un jugador del Liverpool no aconseguia tres gols en un mateix partit en competició de FA Cup. El darrer va ser Stan Collymore l'any 1996 davant del Rochdale. Sami Hyypia acompanyaria a Babel i a Gerrard en l'apartat golejador, al pentinar amb el cap en el primer pal un corner.

Les coses tornen al seu lloc i els jugadors Reds han sofocat en el segón intent el petit incendi que va provocar un empat més que trist davant d'un equip notablement inferior al quadre de Benítez. El Liverpool FC espera ara rival per a la següent ronda, que sortirà del partit que enfrontarà al Swansea de Roberto Martínez i al modestíssim Havant and Waterlooville.

Per a la historia quedarà que Jamie Carragher defensava per 500ª vegada la samarreta red en la nit d'avui. Per a l'ocasió, Steven Gerrard ha cedit les seves funcions de capità de l'equip al jugador de Bootle. Carra Legend.

FORMACIÓ:
Itandje, Arbeloa, Carragher (500) Hyypia, Riise, Pennant, Xabi Alonso, Gerrard (Lucas Leiva '72), Babel, Torres (Fabio Aurelio '73) i Crouch (Kuyt '65).

GOLS:
1-0 Babel '45
2-0 Gerrard '52
3-0 Hyypia '57
4-0 Gerrard '64
5-0 Gerrard '71

13 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Carradona: 500 pts.

Ara en serio,

Gerrard: 5 pts.
Babel: 3 pts.
Crouch: 1pt.

Anònim ha dit...

Se agradecen 90 minutos de fútbol en este extraño año. Dato de calidad el de Collymore (jugador que tiene el privilegio de ser la única presentación de un jugador a la que he acudido, cuando fichó por el Oviedo en la temporada del descenso).

La verdad es que a pesar del rival que teníamos enfrente hemos hecho un gran partido, me sorprende que no destaques a Pennant que para mi gusto ha hecho un partidazo. Justo antes del primer gol estaba comentando lo injusto del resultado, esa primera parte ya era para un dos o tres - nil pero bueno, se resistió un poco.

La afición del Luton ha pasado a ser una de las que peor me caen, lo siento, pero con cánticos pidiendo la destitución de Rafa o con pitos a Carra y al YNWA o llamando Freak a Crouchy o saltando al sagrado césped de Anfield no se van a ganar mi amistad. En cambio nosotros dimos un lección aplaudiendo sus tres cambios, la cuestión es tener clase o no tenerla.

LMP:
Gerrard - 5 punts (este es mi Gerrard)
Babel - 3 punts (se empieza a ver lo que puede llegar a ser)
Pennant - 1 punt (como un puñal por la banda)

Carra a Dudek antes de la tanda de Penalties en Estambul:

"Remember Grobbelaar and the rubbery legs of 84, and do the same. Dance, do anything, put them off!!!"

CARRA LEGEND

Anònim ha dit...

LMP

Stevie G 5 punts
Babel 3 punts
Pennant 1 punt

Juan LFC

Stubbins ha dit...

Ostias Luis!

En serio que la afición hatter saltó al campo?? Por problemas con el stream, me conecté con el partido ya iniciado y en un canal japo. Vi la primera parte a través de este canal con el volumen muy bajito. No me gustan nada los japos.

A la segunda parte cambié al canal soccer de la Fox y pude seguir el partido con normalidad. Allí dijeron el dato del hatt trick de Stan the Man.

Yo también he visto a Collymore en persona. Lió una buena en Atenas a las puertas del estadio, cuando queria acceder al recinto 4 horas antes de la apertura de puertas. Al final se salió con la suya. Caracter tiene el muchacho. Creo que por tierras asturianas alguna lió también.

Pennant como bien dices, estuvo bien, pero consideré que Crouch luchó también mucho y no consiguió el premio de un gol que merecia.

Red Howard ha dit...

Gerrard 5 ptos.
Crouch 3 ptos.
Babel 1 ptos.

Itandje 0 puntos. ¡Es que apenas la tocó, jolín! jejejeje

lover ha dit...

SG, 5 ptos.
Babel, 3 ptos.
Pennant, 1 pto

Salut a tots!!

juan ha dit...

Lover, ¿por qué me copias?

Anònim ha dit...

Juan, ¿Por qué me copias? o ahora he sido yo el que he copiado????

Esto se puede convertir en un bucle sin fin.

juan ha dit...

Ja ja, es verdad te he copiado yo. A veces soy una persona sin ningún criterio.

Anònim ha dit...

Ah, se nos olvidaba la canción del partido, esta vez toca homenajear al pseudo-branch madrileño: la canción "La clase de Zidane", el grupo Pop Robinson, la adaptación (mil perdones) de Luis:

"A tu rutina y a tu confusión
la vida le ofreció
una nueva ocasión de ver
al mejor jugador

Daba igual si el era un inglés
si no tenía tupé
si a veces se le iba el pie
pues no hay dos como él

controlando el balón
no había nadie mejor
porque al regatear
parecía bailar
Cómo mola admirar
la clase de Gerrard
jamás habrá nadie que juegue al fútbol como él"

Próximo concierto: 25 de febrero a las 22:30 en la Sala Barracudas

Alba ha dit...

Una bona victoria que anirá bé a l'equip per canviar la dinàmica que portaven fins ara. A veure si es torna a somriure a l'equip.
Salutacions

juan ha dit...

Luís,

no te creas que no intenté meter lo de la clase de Gerrard. Pero no pudo ser. Demasiada temática liverpudlian (tenemos un tema dedicado a Heskey).

Stubbins ha dit...

Puntuacions finalitzades.

Gerrard: 25 pts.
Babel: 13 pts.
Crouch: 4 pts.
Pennant: 3 pts.

Puntuen per la general:

Gerrard: 5 pts.
Babel: 3 pts.
Crouch: 1 pt.