dilluns, 2 de juliol del 2007

Uns que venen... altres que se'n van

Tant sols és qüestió d'hores. El canvi de cromos entre Liverpool FC i Atlético de Madrid és ben a punt de formalitzar-se. Ben possiblement en el dia de demà podrem dir ja que Fernando Torres és jugador red, encara que malauradament, l'avió que aterri a l'aeroport John Lennon de Liverpool amb "El Niño" se'n durà en el seu camí de tornada cap a l'aeroport madrileny de Barajas a Luís Garcia.

Cap de les dues operacions està tancada en la seva totalitat, però són molts els mitjans informatius que donen per fets tots dos fitxatges. En el cas de Torres, el propi jugador ha retallat les seves vacances per la Polinèsia per viatjar cap a Madrid per ultimar els darrers detalls del contracte. Pel que sembla l'acord al que han arribat totes dues entitats per el traspàs del davanter, podria aproximar-se als 36 milions d'Euros (6.000 milions de les antigues pessetes) i el jugador podria arribar a tindre una fitxa equiparable a les de les grans figures de l'equip com Gerrard i Carragher.

Pel que fa al jugador català, la marxa del club d'Anfield sembla ser que vindria donada per l'exprés desig del jugador de regressar a la lliga espanyola després de tres temporades militant en el Liverpool FC.

Econòmicament, el traspàs del jugador badaloní, reportaria al Liverpool FC un ingrés de 5 milions d'Euros. Xifra bastant per sota de la vàlua demostrada per el jugador en les seves tres temporades d'estada a Anfield. Per aquest motiu ens inclinem per pensar que ha estat el propi jugador qui hagi demanat ser traspassat i el club l'hi hagi facilitat la seva marxa.

En les properes hores doncs, assistirem al desenllaç d'un dels culebrons de l'estiu, com ha estat desvetllar qui serà el jugador designat per dur a l'esquena el dorsal número 9 en les properes temporades. Un dorsal que pesa i molt, tenint en compte els autèntics mites que han lluit aquest número a la seva esquena en la centenària història del Liverpool FC.

Malauradament però, també assistirem al comiat del club de l'únic jugador català, conjuntament amb el lleidatà Miqui Roque, que fins al moment ha defensat la samarreta red.



9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé els diaris ho donent per fet,i k la web red no digui res,sembla k demà dimarts serà el gran dia,
benvigut mr.Torres,i tots els supporters reds d´arreu del mon ,tenim totes les nostres esperanÇas posades en tu,el fixatge més car de la nostre historia.

Anònim ha dit...

Welcome Towers "the kid"

juan ha dit...

No me creo nada hasta que no hable Torres.

Rafadalton ha dit...

a risc de que tots us tireu a sobre meu, faré d'advocat del diable (a mí m'és fàcil ja que sóc del Barçá, encara que simpatitzo amb els reds). Així es genera debat. Si tots aneu a una, és més avorrit

Torres per 36 milions??? Que us heu begut l'enteniment? No se, potser en Rafa, que és un bon entrenador, li veu algo que els demés no podem veure. Deu pensar que al seu equip serà un mega-crack. Però per mí en Torres no deixa de ser un bon jugador, però no te aquest preu de super estrella mundial. No ha demostrat res encara. Ni tan sols és titular indiscutible a la selecció. Pot ser una promesa i tant de bó us surti bé. Però... 36 milions???

Pablo Malagón ha dit...

Luis García ya ha sido presentado en el Calderón y Torres no tardará en serlo en Anfield. Mucha suerte a los dos.

Spitfire ha dit...

No es que em caigui precisament molt bé el Torres, però si es per ajudar al LFC, molta sort "niño"!

D'altra banda, em sap greu que en Luis Garcia no segueixi amb els reds, doncs crec que és un grandíssim jugador...

Stubbins ha dit...

@ RafaDalton

El que dius, ho pensa moltíssima gent. Si és car o no, el temps ho decidirà.

El que no puc entendre és per que la gent encara es questiona la qualitat i aptituts de Torres??? Jo és que em faig creus quan sento comentaris tant critics amb un tiu com Torres.

Ho he dit sempre i avui em ratifico. Torres esclatarà el dia que abandoni l'Atlético (per mala sort dels colchoneros) I ves per on ho farà al Liverpool.

Ah! i per fitxatges cars i pel mateix preu, els 6000 kilos pagats a l'Arsenal per Petit i Overmars. Per el nord de Londres, encara hi ha qui riu.

Per cert. Sr. Naranja, Sr. Azul, Sr. Marrón, Sr. Blanco o Sr. Amarillo??? El Sr. Rosa s'ho deixem a l'Alex. Com diuen a la peli.... Per mari***!!! jajaja.

Salut!

Rafadalton ha dit...

jajaja, si no m'equivoco és el Sr.Blanc (Harvey Keitel)

ei, que el Barça ha fitxat malament un munt de vegades. No per això vol dir que no es pugui criticar el fitxatge de Torres.

I home, Benitez te crèdit al Liverpool pel que ha fet, però aquesta és una aposta arriscada. Sobretot pel preu desorbitat.

Però, al cap i a la fi, els aficionats som com nens, que ens il·lussionem amb els nous fitxatges.

Anònim ha dit...

JO ERA UNA PERSONA,K PENSABA K EL FIXATGE DE MR TORRESEL TROVABA ARRISCAT PEL CALERS I
COMENTABA K LO MILLOR K PODIA FER ERA QUEDAR-SE A ESPANYA,TAMBÉ PERQUÉ M´AGRADA UN ALTRE TIPUS JUGADORS,BÉ DONEN VOLTES EL MEU CAP I COM RECTIFICAR ÉS SAVIS,ARA DIC K EL SEU FIXATGE EN DONÀ MOLTA ILUSIO ,K S´ADAPTARÀ EL FUTBOL ÀNGLES,I FARÀ CALLAR ELS SEUS CRITICS,ÉS UNA DECISIÓ VALENTA DEL JUGADOR I DE GRAN JUGADOR,D LO K ÉS DIU DEL SEU PREU,TAMBÉ PENSÓ K AQUEST TIPUS DE JUGADORS A LA LLARGA SURTEN BARATOS,BÉ EL TEMPS HO DIRÀ TOT.ELMEU CANVI D´OPINIÓ ÉS DEU PERQUÉ PENSÓ K A LA VIDA NO S DE CRITICAR A LA GENT SENSE DONAR-LI UNA OPORTUNITAT,OPORTUNITAT K NECESITA TORRES

@RAFADALTON
PENSÓ K TAMBÉ TENIM NOSALTRES DRET A SOMIAR,NO NOMÉS VOSALTRES.