dimarts, 24 de juliol del 2007

Guanyen sense els nous ni Gerrard

SOUTH CHINA FC 1-3 LIVERPOOL FC

Un retard burocràtic ha imposibilitat que ni Ryan Babel, ni Lucas Leiva, ni Fernando Torres hagin disputat un sol minut en el partit d'avui en el que el Liverpool FC s'ha imposat per 3-1 al combinat local del South China FC. A aquestes inoportunes baixes se ha de sumar la del capità Steven Gerrard que degut a unes molesties estomacals ha vist el partit desde la banqueta.

Dificil d'entendre la postura dels organitzados del trofeu, que recordem'ho és de caracter amistós, per disposar d'una reglamentació tant exigent com si d'una competició oficial es tractés., que a la vegada ha imposibilitat als aficionats locals que omplien l'estadi de gaudir de la totalitat de les figures reds.

Aquestes absències han estat reemplaçades per jugadors com Harry Kewell, que tot just s'incorporava a la concentració després de la desfeta dels seu pais en la Copa Asia.

Els gols han estat aconseguits per John Arne Riise, després de executar una autèntica canonada en un lliure directe, Xabi Alonso de penal ampliava la ventatja per els de Benítez, mentre que Agger aconseguia el gol de la tranquilitat, després de que els locals reduien a un la renda red.

El proper divendres, es disputarà la final d'aquest trofeu Barclays davant d'un rival de la Premier League com el Portsmouth d'Harry Redknapp. Una bona pedra de toc per comprovar l'estat real del combinat red, davant d'un rival que es trobarà al menys en dues ocasions aquesta temporada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

VIST EL PARTIT D´AVUI,TAMBÉ HA ESTAT FLUIX,PERÒ EN KEDO EN UN GRAN VORONIN,UN RIISE K SEMPRE ESTA,UN AGGER K VA PER SER UN MEGACRACK,EL TAMDEM KUYT,VORONIN PORTA MOLT DE PERILL,I COM EL DIA DEL WERDER BREMEN,UN GRAN SISSOKO,K SEMBLA K LES VACANCES LI HAN ANAT MOLT BÉ.DESTACAR EL GOL DEL CHINO A LO OLIVER I BENJI,I LA CANTADA DEL EMPANADO DEL CARSSON,BÉ LA ENGANXAT PER SORPRESA.
@STUBBINS
TENIM UN SERIOS PROBLEMA DE PORTERS
CARSSON NO DONA SEGURETAT,EL PORTER BULGAR ÉS UN JOGURIN,I L´UNICA SORTIDA K TENIM ÉS DAVID MARTIN DE LA CANTERA,K ÉS L ´OPCIÓ
K MÉS M´AGRADA.APA A10.