dissabte, 7 de juliol del 2007

Destí Marsella


Bolo Zenden i Djibril Cissé defensaran la temporada vinent la mateixa samarreta, però aquesta serà la blanc i blava de l'Olympique de Marsella.

Mentre que en el cas del jugador holandès, la incorporació al club francès es feia efectiva en el dia d'ahir, el fitxatge del davanter gal del Liverpool per l'equip marsellès, està encara pendent de tancar-se definitivament.

Zenden de 30 anys d'edat, recala a l'OM per les properes dues campanyes, després de finalitzar contracte amb el Liverpool el passat mes de maig en finalitzar la temporada. El jugador holandès va arribar al conjunt red fa dues temporades provinent del Middlesborough. Amb la samarreta red, Bolo ha disputat un total de 44 partits aconseguint marcar 2 gols. El Liverpool FC va ser el seu tercer club en la Premier League després de haver jugat en el Chelsea FC inicialment d'on va arribar procedent del FC Barcelona.

Zenden ha estat utilitzat per Benítez durant la seva estada al club, en posicions que originàriament no eren gens conegudes per l'holandès. El en principi mitja-punta o extrem esquerrà, fou utilitzat per el tècnic madrileny no en poques ocasions com a mig-campista defensiu, no sempre amb bons resultats. La principal virtut de Zenden com a jugador red, ha estat una entrega i una voluntarietat fora de tot dubte.

Pel que fa a la situació del fitxatge de Djibril Cissé, tot sembla indicar que Liverpool FC i Olympique de Marsella tancaran l'acord del traspàs en les properes hores, després que el jugador i el club gal hagin arribat a un acord total per signar un contracte per les properes 4 temporades.

A hores d'ara, a l'interès del club francès, s'han unit clubs de la Premier com West Ham United, Bolton Wanderers i Portsmouth, però el fet de que l'OM disputi la propera edició de la Champions, unit al fet de que Cissé ja va jugar la passada campanya com a cedit en el club de la Riviera, decanta totes les opcions cap als marsellesos.

2 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

Que les vaya bien a ambos. No me caen bien ninguno de los dos, pero les deseo toda la suerte del mundo.

Cissé desestabilizaba al equipo, y Zenden es un jugador de nivel medio, por lo tanto ninguno de los dos era necesario para el actual Liverpool.

Saludos Stubbins, te dejo algunos comentarios en post anteriores.

Pablo Malagón ha dit...

Siempre pensé que Cissé iba a ser muchísimo mejor jugador de lo que al final ha resultado. Su salida del club es lo mejor para él y para el Liverpool.