divendres, 13 de juliol del 2007

Presentacions a parells.

Un pletòric Rafa Benítez ha estat amfitrió en la matinal d'avui de les presentacions de les dues darreres incorporacions al vestidor del Liverpool FC.

Ryan Babel i Yossi Benayoun s'han enfundat la samarreta red per primera vegada i han posat per els mitjans gràfics a la grada d'Anfield, després de haver realitzat una roda de premsa en les mateixes oficines del club.

El jove davanter holandes de 20 anys ha signat un contracte de 5 anys de durada i l'Ajax d'Amsterdam, antic club del jugador, rebrà a canvi una xifra al voltant dels 18 milions d'Euros.

El nou flamant fitxatge ha declarat que va decidir fitxar per el Liverpool en el moment en que va tindre una conversació telefònica des d'Aruba amb el tècnic madrileny. Per la seva banda, Benítez ha dit del jugador que seguia els seus progressos des de que va veure'l en un partit amistós que enfrontava a l'Ajax contra el Barcelona ara fa quatre anys.

Babel és un rapidissim i habilidós davanter que pot actuar com a extrem per banda esquerra. tot i ser esquerrà, el internacional holandes, també te un magnífic tracte de la pilota amb la seva cama dreta. La seva principal virtut, és sens dubte, l'habilitat per desequilibrar les defenses contraries amb un canvi de ritme explosiu i regats secs.

Pel que fa a Benayoun, Benítez ha comentat d'ell que pot actuar com a jugador de banda, o be, com a segon davanter. El propi tècnic ha fet la comparació de que el jugador israelià realitzarà una funció semblant a la de Luis Garcia.


OFERTA DE RENOVACIÓ PER FINNAN.

El jugador irlandès del Liverpool FC Steve Finnan, ha rebut per part del club una oferta de renovació per dues temporades amb possibilitat d'una més. Finnan de 31 anys d'edat amb tota possibilitat signarà la renovació del seu contracte la propera setmana.

AVENTURA AUSTRALIANA.

Robbie "God" Fowler, jugador de la temporada passada, segons els visitants del blog, ha decidit fitxar per el Sidney FC de la lliga australiana, després de denegar varies ofertes com les del Cardiff City galès, o be, la del Port Vale. Bona sort llegenda!!

4 comentaris:

Alex González ha dit...

Nueva web de fútbol: www.futboldelgueno.blogspot.com
Espero que pongas un enlace en tu web, yo te lo pondré en la mía!

Anònim ha dit...

A "El Pais" d'avui teniu un article per llegir "La academia de Benítez" (també a l'edició digital).

Stubbins ha dit...

@ Dolors.

He llegit l'article. Fa gràcia veure les declaracions del responsable del Barça, queixant-se per l'actitud del Liverpool, quan ells fan lo propi amb equips més modestos del pais. Lo de l'amenaça ja és per morir-se de vergonya. Com diu la dita castellana...

"Algunos ven la paja en el ojo ajeno, pero no la biga en el suyo propio"

O alguna cosa així. Gràcies per l'apunt Dolors.

Anònim ha dit...

HE VIST ELS MILLORS MOMENTS DEL PARTIT D´AHIR CONTRA CREWE ALEXANDRA,I GRAN PRIMERA PART DE VORONIN,ÉS UN ROLLO KUYT.