dissabte, 28 de juliol del 2007

Quan es perdona, s'acaba pagant.

PORTSMOUTH FC 0-0 (4-2) LIVERPOOL FC

Empat a zero gols al final dels 90 minuts reglamentaris i derrota des d'el fatídic punt de penal. El Liverpool no va poder aconseguir en el migdia d'ahir el trofeu Asia Barclays després de desaprofitar clares ocasions durant el temps reglamentari i no estar gens encertat en la loteria dels penals, on Benayoun i Fernando Torres van errar els seus intents, fent que el títol anés a parar a mans del Portsmouth FC.

Rafa Benítez va apostar per donar sortida a una dupla atacant a l'holandesa amb Dirk Kuyt i Ryan Babel. Kuyt va gaudir d'un parell de bones oportunitats que perfectament haurien pogut decantar el matx en favor dels reds, però les esplèndides actuacions de l'ex porter red David James, van anular qualsevol oportunitat de fer pujar al marcador cap gol en favor dels del Mersey.

També Pepe Reina, en la porteria oposada, va tindre oportunitat per lluir-se, desbaratant una acció del jugador del Pompey Gary O'Neill.

Fernando Torres va tindre també les seves ocasions, quan va fer entrada en el terreny de joc en la segona part. Però novament un espectacular David James, escollit millor jugador del partit, va lluir-se realitzant una aturada antològica. Ahir el porter internacional anglès, va mostrar la seva millor cara i va fer dubtar a molts el perquè del seu sobrenom de "Calamity".

El partit d'ahir, també va significar el debut com a jugador red de Lucas Leiva. El jove jugador brasiler va fer un debut merament testimonial al fer ingrés en el terreny de joc als 82 minuts de partit. Ja arribaran millors ocasions per poder gaudir del joc del nebot de "Leivinha".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sigue el gafe de Torres con los penaltis. No es un gran especialista y fallará más.