dimecres, 18 de juliol del 2007

Good Vibrations

WERDER BREMEN 2 - 3 LIVERPOOL FC


Tant sols era un partit amistós de pretemporada. Tant sols es tractava del tercer partit de preparació per a la dura temporada que està a punt d'encetar-se. Massa aviat per tractar de treure conclusions tant positives com negatives. Però ahir a Grenchen (Suïssa) es va veure un Liverpool molt diferent al de temporades passades i on les noves incorporacions no tant sols van brillar, sinó que van dotar a l'equip d'una frescor ofensiva de la que no és gaudia en anys anteriors.

L'equip de Benítez, que com dèiem, disputava el seu tercer partit de pretemporada i el primer enfront d'un rival de categoria contrastada, va superar en tot moment a un rival com el Werder Bremen alemany, molt més rodat i que comença la competició oficial aquest cap de setmana vinent, amb la disputa de la Super copa alemanya.

Per sobre de tots, va destacar un home. El ucraïnès Andrey Voronin. No ens amagarem ara, que quan al mes de desembre passat, es feia publica la noticia del fitxatge de l'internacional per Ucraïna, molts dels supporters ens posàvem les mans al cap i ens preguntàvem qui era aquell jugador completament desconegut. Ahir "Pocholo" va deixar una magnífica targeta de presentació a tots aquells que posàvem en dubte la seva vàlua com a jugador. Jugador potent, que pressiona a les defenses rivals, difícil d'aturar en carrera, amb gran visió de joc i amb un joc de combinacions al primer toc extraordinari. I per si faltava alguna cosa, un jugador amb gol.

El partit d'ahir també va ser la estrena per als nous reforços. Benayoun va ser de la sortida en la segona part jugant-la en la seva totalitat. Babel va entrar al terreny de joc per jugar el darrer quart d'hora. I Fernando Torres debutava amb la samarreta red quan tot just s'havia jugat una hora de partit donant-li el relleu al gran protagonista del partit, Voronin.

Hi havia ganes de veure a "El Niño". La seva sortida al terreny de joc va ser saludada des d'un dels fons amb l'encesa de bengales per part de nombrosos supporters reds desplaçats a terres suïsses.

En la prop de mitja hora que Torres va ser sobre el terreny de joc, ja va deixar entreveure algunes dosis de la seva immensa qualitat i de la seva total entrega en un terreny de joc. La primera pilota que va tocar, va ser una dura pugna amb dos defensors alemanys, que va finalitzar amb falta favorable als interessos reds. Posteriorment una gran oportunitat de gol al recollir un rebuig del porter després d'un sec xut de Kuyt que el porter va evitar que signifiqués el primer gol de Torres com a jugador del Liverpool. Instants després, una perfecta combinació al primer toc entre els mateixos protagonistes, acabava amb la pilota fregant el pal de la porteria alemanya.

Bones vibracions en definitiva les emeses per el nou combinat de Benítez en el dia d'ahir. Joc ofensiu i de primer toc amb moltes ocasions de gols ocasionades. S'ha de mantenir aquesta línia. Sembla que tornen els vells temps del "Pass & Move".

4 comentaris:

lover ha dit...

Efectivamente, Stubbins, nos fuimos todos muy contentos. Los errores defensivos son subsanables, en defensa las rotaciones tienen menos sentido, pero el ataque fue fantástico. El viernes, mas contra el Auxerre!!

Anònim ha dit...

PER MI EL CONJUNT EN GENERAL VAN ESTAR BÉ GAIRE BÉ TOTS,EN LA PRIMERA PART DESTACAR COM SEMPRE,A FINNAN,RISSE,I PENANT,I SUBRRALLAR COM MAXIN DESTACAT A VORONIN,JA EN LA SEGONA,DELS NOUS FIXATGES,EN VAN AGRADAR TOTS,PERÒ EL K VA ESTAR IMPRESIONANT VA SER SISSOKO,GAIRABÉ NO VA PERDRE CAP PILOTA,VA DONA TAMBÉ MOVILITAT EL JOC ,TENIM DE COMPANY A XABI ALONSO ÉS CLAR,I LA SEVA ENTREGA RECUPERADORA DE PILOTES VA SER GENIAL.EN FI K VA SORTIR UN BON PARTIT,I AIXÓ ANIRÀ A MÉS.

Stubbins ha dit...

Tens raó Papi. Xabi Alonso també va fer un gran partit en la distribució.

Trobo molt important la gran competència que hi haurà aquest any per un lloc. Ahir es va demostrar. Tots mosegaven. Tant sols cal veure a Carra repartir estopa a aquell pobre infeliç.

Marco ha dit...

Grata sorpresa de catalan Stubbins.

Esperemos que el niño Torres se asiente en este nuevo equipo.

Saludos de Buenos Aires!!!