dilluns, 23 de juliol del 2007

El cas Heinze a tribunals.

Els vibrants duels entre els dos grans clàssics del futbol britànic, no tant sols tindran la habitual versió futbolística aquesta temporada, sinó que, en aquesta ocasió el duel també es disputarà en els jutjats. La justícia del Regne Unit haurà de decidir qui porta la raó en el contenciós obert arrel de l'interès del Liverpool FC per contractar el jugador Gabriel Heinze actualment en les files del Manchester United.

La disputa legal va iniciar-se després de que el club red presentés una oferta de compra de 9 milions d'Euros per l'adquisició del jugador argentí de 29 anys. Immediatament el General Manager de l'United, Alex Ferguson, va denegar rotundament aquesta oferta, alegant que no pensava reforçar al màxim rival amb els seus propis jugadors.

Pel que sembla, el contracte que vincula al defensa internacional per Argentina amb el Manchester United, reflexa que a la conclusió de la temporada 2006/07, el jugador quedaria lliure, en el cas de que el club rebés per el jugador una oferta de 9 milions d'Euros. El Liverpool FC després d'aferrar-se a l'esmentada clàusula va realitzar la oferta inicial que al ser rebutjada categòricament per Ferguson ha derivat en una demanda judicial que en els propers dies coneixerà sentència.

Des de Hong-Kong on el club d'Anfield està realitzant una mini-gira promocional, Rafa Benítez ja ha fet públic l'interès per el defensa argentí i ha deixat en mans de l'equip d'advocats del club el desenllaç final d'aquest affair.

Caldrà veure però, en cas de que el contenciós desemboqui en una sentència favorable al Liverpool FC, de quina manera actuarà el jugador i els seus representants, sabent que, a l'interès del Liverpool FC per Heinze, s'han sumat clubs com la Juventus i el Real Madrid CF. Seria vergonyós que després del dur camí que s'ha hagut de recórrer per tractar d'adquirir el jugador, altres aprofitessin mesquinament el treball realitzat.

Un altre dels aspectes que quedaria obert a la finalització de la disputa legal, seria conèixer si a partir del cas Heinze, es disposarien, entre els clubs de la lliga anglesa, les tant conegudes clàusules de rescissió de contracte, de reconeguda existència en lligues com l'espanyola. Probablement ens trobem davant d'un punt d'inflexió en la historia de la Premier League.

FOWLER JA ÉS BLUEBIRD.

Robbie "God" Fowler ha estat presentat com a nou jugador del Cardiff City en el dia d'avui. La llegenda red de 32 anys d'edat, s'ha compromès amb el club que actualment milita en la Championship League (segona divisió) per les properes dues temporades. Fowler s'ha decantat per el club gales, després de refusar ofertes de clubs com el Leicester City o el Sidney FC australià.

FINNAN ACCEPTA NOU CONTRACTE.

La proposta de renovació per tres noves temporades oferta a Steve Finnan ara fa unes setmanes, ha estat acceptada per el jugador de la República d'Irlanda de 31 anys d'edat. Merescut premi per el lateral irlandès per el seu altíssim rendiment en els darrers anys, on sempre ha mostrat una regularitat inqüestionable. Rafa Benítez s'ha mostrat encantat per la noticia i ha catalogat a Finnan, com un dels membres de la espina dorsal de l'equip.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A MI NO EN FA CAP GRÀCIA FITXAR A UN RED DEVIL,PER MOLT BO K SIGUI,A MÉS UN TIO DE 29 ANYS,EN CONTE DE TIRAR DE CANTERA, LE PELTIER RECLAMA UN LLOC.

Anònim ha dit...

Hola!!!Com esteu??A las noticies de aquesta nit de tve han dit que aquesta temporada faran per la 2 un partit de la premier el disabte i el diumenge,el primer partit es ASTON VILA - LIVERPOOL...A10 a tots!!!

Stubbins ha dit...

@ Edu2

Ei Edu! com va tot? Gracies per el teu apunt.

Aixó vaig llegir jo l'altre dia al blog de Brit Corner. En el blog es deia que farien un partit per la 2 i dos partits més per Teledeporte.

Esperem que el Liverpool sigui el gran protagonista de les emisions per la gran quantitat de jugadors d'aqui.

Espero també que els partits s'ofereixen en rigurós directe. No seria la primera vegada que alguna cadena es fa amb els drets d'una competició per oferir-los després en diferit. Seria impresentable.

A reveure.

Anònim ha dit...

K TAL EDU JA ERA HORA,KET FES CAURE PEL BLOG,TAMBÉ,VEIG K JA TORNAT PER FI LA LLUM PEL TEU BARRI,I EL BARRI DEL STUBBINS. APA A10.