divendres, 20 de juliol del 2007

Còmode victòria de pretemporada

AUXERRE 0-2 LIVERPOOL FC

Amb gols d'Steven Gerrard i Daniel Agger s'ha saldat la victòria en el partit disputat aquest mig dia davant de l'Auxerre francès. El triomf significa la quarta victòria en quatre partits de preparació del tercer projecte de l'era Benítez.

El partit ha resultat plàcid per al Liverpool FC que lluny de demostrar la brillantor del passat dimarts, si que ha sabut consolidar el triomf i mantindre la porta a zero, en el que ha significat la segona clean sheet de la pretemporada.

Precisament en la porteria s'ha produït la principal novetat de l'onze titular de Benítez. Nikolay Mihaylov ha debutat sota els pals i ha mostrat nervis i dificultats serioses per blocar els xuts dels atacants gals. No ha estat bona la presentació del jove porter bulgar arribat aquest estiu a la disciplina red.

Conjuntament amb el bulgar, els nous fitxatges Babel, Voronin i Benayoun han estat de la sortida. A Babel l'està perjudicant les presses per destacar rapidament, tot i així, ha estat l'autor de la passada que ha significat el primer gol del partit obra de Gerrard, minuts abans de concloure la primera part. Voronin aquest cop, no ha estat el jugador determinant de partits anteriors, però qui si ha brillat ha estat Benayoun que ha ofert un completíssim partit.

Fernando Torres ha sortit en la segona part i novament ha mostrat pincellades de la seva qualitat. En el segon periode, Nabyl El Zhar ha estat l'autèntic protagonista, amb jugades i accions de veritable mèrit.

El Liverpool FC viatjarà en els propers dies cap a Hong Kong on s'enfrontarà en tres partits a diversos combinats locals en una mini-gira de caràcter merament promocional i de dubtós benefici en l'àmbit esportiu.

NO DEFINITIU DE FOWLER AL SIDNEY FC.

La necessitat de traslladar a tota la familia de la llegenda red cap al llunyà continent ha estat el que ha desiquilibrat la balança per a que Fowler denegués una oferta que la setmana passada semblava totalment acceptada. Novament doncs, God està a l'espera de rebre ofertes de clubs. En les ultimes hores s'ha afegit a aquest interés el Leicester City.

MARK GONZÁLEZ JA ÉS JUGADOR BÈTIC.

El jugador xilè que va ser presentat ahir en l'estadi Manuel Ruiz de Lopera, ha posat d'aquesta manera punt i final a la seva breu estada en el club d'Anfield. González, tant sols va jugar a les ordres de Benítez la temporada passada malgrat ser jugador red des de fa dues. La primera temporada va ser cedit a la Real Sociedad, on va donar mostres d'una classe fora de sèrie que mai va confirmar defensant la samarreta red. La seva joventut i sobre tot el seu marcat caràcter llatí, no van ser mai una ajuda per a que el mig-campista s'acoplès a la vida i a la lliga anglesa. L'hi desitjem la millor de les sorts en l'equip sevillà.

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Gràcies a Papi-Papito per la mini-crònica telefònica del partit.

Anònim ha dit...

DE RES STUBBINS AQUI ESTEM PER LO K SIGUI,DE SUPPORTER RED,CRONISTA DEL BLOG,REPORTER,I DE LO K FACI FALTA,AQUEST ANY ENS VEUREM MOLTES PINTES DESPRÉS DELS PARTITS,PER CELEBRAR LES VICTORIES REDS,PERQUÉ COM TU DIUS AQUEST ANY GOOD VIBRATIONS APA RECORDS I A10.

Anònim ha dit...

Se resiste el primer gol de Torres. En breve, llegará.

Anònim ha dit...

ULTIMA HORA DEL DIA D´AVUI,I JA
DEFINITIU FOWLER JUGARA LAS 2 PROPERAS TEMPORADAS AL CARDIFF DE LA CHAMPIONSHIP ANGLESA.GOOD LUCK
EN LA TEVA NOVA ETAPA FOWLER.

Walter Fonseca ha dit...

El niño va entrando en clima.

Salu2.

Anònim ha dit...

Mecalbakur dijo:

@Stubbins:

El dia 23 de Julio, MiguelI de Navarra y V de Francia, se proclamo quintuple campeon del Tour de Francia. NADIIIIIE, ni Merchx,ni Hinault,ni Anquetil...NADIIIIIIIE(hasta ESE momento) se ha proclamado de manera CONSECUTIVA pentacampeon del TOUR.

Luego fue otra historia con Armstrong, pero lo que no cambia, es el motivo de celebracion.... el 23 de Julio es tu cumpleaños, STUBBINS, asi que FELICIDADES, por esos treintaytantos (yo se cuantos son los tantos...si quieres lo dices tu).

Gran dia este 23 Migelon, Stubbins y por la parte que me toca el peque de la casa.

STUBBINS PER MOLTS ANYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Y me apunto a unas birras que gentilmente nos invitaras.

STUBBINS, TU NUNCA CUMPLIRAS AÑOS SOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.D.: Ale Escartin, que le den por c*l* a Olano!!!!!!!!!!

Stubbins ha dit...

@ Mecalbakur

Gracias por la felicitación. He de decirte que estas un tanto equivocado en cuanto a lo de mi edad, ni mucho menos son treinta y tantos!!! Tan solo son veinticatorce. Un chaval vaya!

Ahora me toca a mi felicitar a tu peque, aunque de aqui poco, ese título honorífico se le acaba, jejeje.

FELICITATS CAMPIÓ!!!

Lo de las birras esta hecho.