dijous, 5 de juliol del 2007

Bienvenido Mr. Torres

Ara si, ja podem dir que Fernando Torres és nou jugador del Liverpool FC. Ahir al vespre es produïa a l'estadi d'Anfield la rúbrica del contracte que lligarà per les properes 6 temporades al davanter madrileny amb el Liverpool FC, en el que s'ha convertit en el fitxatge més car de la història de l'enitat.

Acte seguit s'efectuava una senzilla presentació per als mitjans. Torres finalment apareixia enfundat amb la samarreta red. Una imatge que tots els supporters portàvem setmanes esperant. "El Niño" sempre escortat per Rafa Benítez, feia per primer cop el trajecte que porta dels vestidors a la gespa i tocava per primera vegada el mític cartell de "This is Anfield".

Com era de preveure, Torres durà a l'esquena el dorsal número nou. Número que estava vacant des de la sortida aquesta mateixa temporada de Robbie Fowler.

En les primeres declaracions com a jugador red, Torres va manifestar que "es mor de ganes de jugar a Anfield i davant de The Kop" i que malgrat estar trist per abandonar l'Atlético de Madrid, el seu club de tota la vida, haver fitxat per un dels clubs més grans del món l'omple d'orgull i satisfacció.

"The Kid" també va declarar que estar immensament agraït a Rafa Benítez per la confiança que ha demostrat al fitxar-lo. El debut de Torres es produirà segurament d'aqui a dues setmanes en el petit stage que tindrà lloc en terres suises.




BIENVENIDO FERNANDO!!

7 comentaris:

lover ha dit...

Amb Torres... Aquest any la Premier!!!! (and improve, and improve my catalonian...) Vamos Stubbins!!!

Anònim ha dit...

Mecalbakur dijo...

Personalmente creo que el fichaje de Torres, es producto del mal ingles de Benitez. El dijo: "I like another Tower" refiriendose a que queria otro jugador como Crouch.

Y los americanos no le entendieron bien y le trajeron a Fernado Torres.(Es como el chiste del "pienso compuesto").

Ahora en serio, no creo que sea jugador para el Liverpool, es muy fallon, necesita muchas ocasiones para marcar, muchos de los goles que mete son de penalty (sin contar los que llega a fallar). Pienso que el gran beneficiado es el ATMadrid, 36 millones mas Luis Garcia.... Los patos del Manzanares, han llenado el rio con las lagrimas que se les han saltado con el ataque de risa. El AT Madrid ha hecho una operacion mas beneficiosa que la operacion Malaya.

Espero equivocarme, por el bien del Liverpool y que os de años de alegria a los buenos amigos. Pero en 2 años lo veo fuera....

Anònim ha dit...

DESPRES DEL FIXATGE THE KID,JA S´ESTÀ TREBALLEN EN EL EXTREM,EL NOM K MÉS SONA ÉS EL D QUARESMA,JA K SEMBLA K MALOUDA ACABARÀ EL CHELSEA.

el Churi ha dit...

Personalmente creo que es un gradisimo fichaje. Era mi "killer" por excelencia en el pro evolution 3, y de este juego ya hace unos añitos....

Saludos a la comunidad red!

Anònim ha dit...

Que el Liverpool pagui 36 milions per Torres em sembla una barbaritat. És un jugador correcte, no una superfigura. Això sí, comparat amb Crouch, és poc menys que Pelé. I si Benítez el vol, per alguna cosa serà. Espero que us doni un bon rendiment, però sóc escèptic.

Salut!

El Karim

Stubbins ha dit...

@ Lover

Esos progresos con el catalán son increibles!! De aqui nada te veo haciendo castellets o en una cobla sardanística. jojojo.

@ Mecalbakur

Muy bien, muy bien. Siempre aportando la dosis de guasa y cachondeo Towers - Torres, Mare de Deu!! que malo!!! jojojo.

Por que el resto de tertulianos (Xuri, Karim) desconocen tu verdadera identidad que si no sacaban pañuelos blancos en petición de dimisión. Les daré unas pistas:

1- Patillas de hacha
2- Tupé (bueno antes)
3- Loco

@ Karim

Ja saps que quan tinc sensacions amb un futbolista, no acostumo a errar. I amb "El Nen" les tinc i molt bones. Li recordo també que vos tenieu grans dubtes sobre Ronaldinho quan va arribar al Barça. Vaya ojo!!!

@ Xuri

Nen, En el Pro Evolution 3, Torres deberia de tener 4 añitos por lo menos.

Javi Saiz ha dit...

Se me hace extraño verle con la camiseta de los reds, pero bueno ya que se va de mi atleti al menos le tendremos en el Liverpool.

Aun asi ees una situación muy rara, como me pasaría si Gerrard o Carra salieran algún dia del equipo.

Confío mucho en Torres, me parece un delantero con un potencial tremendo, que a buen seguro explotara en las islas.