dimecres, 11 de juliol del 2007

Benayoun fitxat, el proper serà... Ryan Babel.

L'activitat als despatxos d'Anfield és frenètica. Si ahir es feia efectiu el traspàs de Bellamy al West Ham United i el dilluns el de Cissé a l’Olympique de Marsella, ahir a la nit es confirmava que Youssi Benayoun, jugador israelià del West Ham United, formarà part el proper exercici del planter del Liverpool FC. El club londinenc i el del Merseyside van acordar el traspàs ahir xifrant-lo en 6 milions d'Euros. El tècnic Rafa Benítez mai ha amagat la seva preferència per el jugador israelià i després d’una primera oferta de 5 milions d’Euros per fer-se amb els seus serveis, ha arribat l’acord final.

Nascut a Dimona (Israel) l'any 1980, Benayoun és un jugador polivalent que s'adapta a qualsevol posició de la mitja-punta atacant de l'equip. El jugador va iniciar la seva carrera esportiva com a professional en el conjunt del Happoel Beer-Sheva, per passar ràpidament al gegant del futbol israelià el Maccabi Haifa on va jugar durant quatre temporades. Posteriorment, Benayoun decidia iniciar la seva aventura europea, militant durant tres temporades en el Racing de Santander de la lliga espanyola. Amb els cantabres va jugar un total de 101 partits anotant 21 gols. La temporada 2005/06, Benayoun abandonava el Racing per fitxar per el West Ham Utd, on ha disputat un total de 63 partits aconseguint anotar 8 gols.

Però l'activitat compradora del club no ha acabat ni molt menys amb el fitxatge del jugador israelià. Segons informa la mateixa web oficial del Liverpool FC, les negociacions per el fitxatge del mig-campista de l'Ajax d'Amsterdam de 20 anys Ryan Babel estan força avançades amb el club holandès, fins el punt, que aquest ha donat permís al club red de començar a negociar directament amb el representant del jugador.

Tenint en compte que en dies anteriors el propi representant de Babel, va manifestar que començarien a dialogar una vegada tots dos clubs arribessin a un acord, fa pensar que l'acord entre ambdues entitats és total per el traspàs del jugador recentment coronat com a millor jugador del Europeu sots-21 on Holanda va aconseguir el títol actuant com a equip amfitrió.

Molt encarrilades doncs, han d'estar les negociacions, quan des de la web oficial del club es fa pública aquesta dada, quan normalment des d'aquest mitjà, la prudència i la discreció és total. L'import a desemborsar per el Liverpool FC a les arques de l'Ajax, podria estar al voltant dels 20 milions d'Euros, després de que fos denegada una oferta inicial per 15 milions d'Euros per a l'adquisició dels serveis de la jove promesa.

6 comentaris:

Marco ha dit...

Excelente blog!!!
Vaya intercambio de links.

Confirmame a
LA-PELOTA-NO-DOBLA.BLOGSPOT.COM
Futbol argentino.

Saludos de Buenos Aires!!!

Marco ha dit...

Stubbins ya estas linkeada. Parece que tenemos para hablar.

Besos porteños.

Stubbins ha dit...

Hombre Calígula, me sabe mal defraudarte, pero soy un chico. jajaja.

Un abrazo desde Barcelona.

Javi Saiz ha dit...

Pobre Caligula jajajjajajajajaj.

Por partes:

Esperaba un fichaje de un extremo puro antes que Benayoun, quien creo que será escorado a la banda derecha. Pero bueno me conformo, tampoco nos ha costado mucho y será un hombre mas para hacer equipo y tener suplentes que nos ofrezcan garantías. Lo puedo considerar valido.

Lo de Babel si que no me convence. Si necesitaramos a un delantero centro puro, si iría a por el...pero esa posición ya está ocupada. A Babel como extremo le cuesta mucho mas y no explota todas sus cualidades (valga como ejemplo que no era ni tiutular en el Ajax). No me gusta nada que paguemos entre 15-20 millones por el. Si lo hacemos, espero que Rafa no le escore a las bandas.

saludos

Stubbins ha dit...

ULTIMA HORA

Ryan Babel serà presentat demà com a nou jugador del Liverpool FC per a les 5 properes temporades, després d'arribar a un acord amb l'Ajax per algo menys de 18 milions d'euros.

Fonts: BBC SPORTS, SKY SPORTS i la web oficial del club.

Pablo Malagón ha dit...

Estoy con Javi, Babel es un buen jugador, pero el puesto en el que juega está bien cubierto. Supongo que Rafa tiene un conejo en la chistera.

Tenías que haber tenido más tacto con calígula, menudo chasco se ha llevado el pobre. Jajajajajaja.