dimarts, 10 de juliol del 2007

Bellamy: Sentència aplicada.

Craig Bellamy ha deixat en el dia d'avui de pertànyer a la disciplina del Liverpool FC, per passar a formar part del planter del West Ham United, en una operació que s'ha tasat en 11 milions d'Euros.

Malgrat que Rafa Benítez ja va declarar el passat dissabte al finalitzar el partit amistós davant del Wrexham Utd. (victòria per 2-3 per el LFC) que la operació era ja definitiva, una declaració en la web oficial del club londinenc mantenia la operació com a incompleta a la espera de que el jugador gal·lès tanquès uns petits assumptes amb el club del Merseyside en el matí de dilluns.

L'acord entre tots dos clubs per el traspàs de Bellamy, és totalment independent a la negociació per el jugador israelià del West Ham, Yossi Benayoun, per el qual Rafa Benítez ha mostrat un gran interès en diverses ocasions, i fins i tot, el club red ha fet alguna oferta que ha estat declinada per els d'Upton Park.

L'estada de Craig Bellamy en el Liverpool FC, ha estat, per sobre de tot, marcada per la polèmica, aspecte que molts supporters ja preveien quan el jugador va arribar a Anfield, donat l'especial i singular caràcter del jugador internacional per Gales.

Bellamy, que va arribar al club procedent del Blackburn Rovers el passat estiu, previ pagament als de Lancanshire de 9 milions d'Euros, ha disputat amb la samarreta red un total de 42 partits anotant 9 gols.

Per el record dels supporters quedarà la seva magnífica i decisiva actuació en el Camp Nou de Barcelona, on va marcar el gol que donava l'empat momentani pels de Benítez i posteriorment, va assistir a Riise per marcar el gol que donaria una històrica victòria al camp del club català, en una eliminatòria de vuitens de final de la Champions que es decidiria a Anfield malgrat perdre a la tornada.

El nom de Bellamy, però, anirà també lligat al seu penós comportament dies previs a la celebració del partit del Camp Nou. "Bellers" va ser el desafortunat protagonista del petit stage d'una setmana de durada que es va efectuar a la regió portuguesa de l'Algarve, on va ser el principal inductor d'uns tristos esdeveniments impropis de jugadors professionals i que van dur a la direcció del club a sancionar a un bon grapat de jugadors amb les sancions més altes mai imposades en el club.

El futur de Bellamy en el Liverpool FC estava sentenciat des d'aquell mateix dia. Les arribades al club de jugadors ofensius com Voronin i del fitxatge estelar de Fernando Torres, parlen molt a les clares de la perdua de confiança del tècnic madrileny en el davanter gal·lès. Avui s'ha posat punt i final a la història de Bellamy com a red.

Bona sort Bad Boy.

3 comentaris:

Pablo Malagón ha dit...

Bellamy quedó sentenciado tras su incidente en el Algarve. Jugó poco en Liverpool, pero su gol en el Camp Nou es de los más importantes de la historia reciente del equipo. Era un jugador del que hacía falta desprenderse para seguir creciendo. Al menos bajo mi punto de vista.

Stubbins ha dit...

Tanto en BBC y SKY SPORTS acaban de anunciar que el West Ham y el Liverpool FC han llegado a un acuerdo para el traspaso de Benayoun.

Mañana podria hacerse oficial.

Anònim ha dit...

I SI FINALMENT CAU RYAN BABEL,JA POC MÉS EN DE RETOCAR L´ EQUIP.CANVIANT DE TEMA BELLAMY ERA UN JUGADOR POLEMIC SI...PERÒ COM REVOLUCIONAVA ELS PARTITS,GRAN FIXATGE PER PART DELS HAMMERS.