divendres, 6 de juliol del 2007

Andriy Voronin presentat

El jugador ucraïnès Andriy Voronin, ha estat presentat en el dia d'avui en les oficines d'Anfield. El davanter internacional per Ucraïna procedent del Bayer Leverkusen alemany, va ser el primer fitxatge de cara a la temporada 2007/08 i la seva incorporació va ser anunciada en el mes de desembre. Voronin arriba amb la carta de llibertat després de que el contracte amb el seu antic club, expirés al finalitzar la temporada passada.

Jugador nascut a la ciutat ucraïnesa d'Odessa ara fa 28 anys, va formar-se en el Chernomorets de la seva ciutat natal. Ben aviat Voronin va orientar la seva carrera professional cap el futbol alemany on ha passat 12 anys. El seu primer club a la Bundesliga va ser el Borussia Moenchengladbach, on va arribar amb tant sols 16 anys, per després jugar en la disciplina del Mainz 05 i Fc Koln. Finalment, Voronin va fitxar per el Bayer Leverkusen, on va enfrontar-se al seu actual club en la eliminatòria de 1/8 de final de la edició de l'any 2005 de la Champions League. De la seva primera experiència de jugar a Anfield, recorda el impressionant ambient que envolta un partit a l'estadi red.

El que Voronin pugui oferir a l'equip, és una incògnita. L'ucraines, no ha destacat mai per la seva capacitat golejadora, malgrat tractar-se d'un jugador de caràcter ofensiu. Així doncs, sembla que la principal característica del 44 vegades internacional per el seu país, sigui la creació d'espais i el treball entre línies.

Donem la benvinguda a Voronin i li desitgem els majors èxits amb la samarreta red.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

AQUEST JUGADOR SI K NO L´VIST EN LA MEVA VIDA,NO SER COM SORTIRÀ,PERÒ TÉ UNA SEMBLANçA DE FISIC AL MAXI LOPEZ NO?.

Stubbins ha dit...

A Voronin el vam veure als 1/8 de final de la Champions'05 contra el Bayer Leverkusen. No va destacar en res. Be, no va destacar ningu del seu equip (6-2 en el global per el LFC)

A Maxi López?? No te'n recordes del mot que li vam posar veient aquells partits?? No te'n recordes d'el POTXOLO??

Andreiy "Potxolo" Voronin. jajaja.

GORA SAN FERMIN!!!

Anònim ha dit...

Hola ha tots!!
Potxolo ya esta aqui!!!jejeje

Anònim ha dit...

A VEURE SI AL FINAL LA SORPRESA DE
LA TEMPORADA SERÂ VORONIN,I SERÂ UN
JUGADOR DECISIU.

Javi Saiz ha dit...

Pocholo? Joder que mal rollo jajaja.

Bienvenido queda Voronin, espero que tenga un buen paso por los reds aunque no tengo demasiada confianza. Me gusta el fichaje de todas formas, para lo que nos ha costado...jeje.

Saludos