dimarts, 10 d’abril del 2007

Tramit Europeu.

Demà a partir de les 20:45 h. (Canal + Futbol), Anfield serà escenari d'un partit de 1/4 de final de Champions League molt atípic. Atípic per la claredat del resultat del partit d'anada, victòria visitant per 0-3 en favor del Liverpool FC, que fa que la classificació de l'equip holandès sigui pràcticament una utopia. Tot i que si hi ha un esport utòpic i on hi primi l'inesperat, aquest és el futbol.

Demà és doncs, una bona oportunitat per donar la responsabilitat a jugadors que no han gaudit per diverses circumstàncies de minuts al llarg de la temporada.

Si hi ha un home que de ben segur, està desitjant el premi de la titularitat en el dia de demà, aquest és Robbie Fowler. Tothom es conscient, que demà ben possiblement els supporters red, poden assistir als últims minuts de Fowler com a jugador red defensant el liverbird en la màxima competició continental.

Fowler, que ahir complia 32 anys, mereix un acomiadament de les nits europees d'Anfield, donant-li la possibilitat de sentir-se protagonista plenament actiu i no amb la actuació de uns pocs minuts al final de partit fruit d’un canvi com a mesura per perdre temps i rebre la ovació de la grada.

Els Redmen, volem veure al jugador que, malgrat el pas dels anys encara amaga Fowler. Aquell que superava en talent a la resta de rivals. A aquell que no s'ho pensava a l'hora d'encarar porteria. A aquell que on posava l'ull, posava la pilota. I per això, cal almenys una horeta de joc. Aquest és el veritable homenatge de la gent del Liverpool FC cap a GOD. Esperem que Rafa Benítez, així ho entengui. En Rafa confiamos. Com sempre.

KOEMAN NO CONFIA EN LA REMUNTADA.

El tècnic holandès afronta el partit de demà amb la resignació que representa ser coneixedor de que tant sols un miracle pot fer que el PSV sigui present a les semifinals que començaràn a finals del present mes d'abril.

Es tal la desconfiança de Koeman, que ha convocat a 2 jugadors del filial, que no superen els 20 anys per al partit de demà. La gran quantitat de baixes (Kromkramp, Reiziguer, Alex, Méndez i Afellay) i la necesitat de centrar-se en el campionat de Lliga, on les coses es compliquen cada jornada que passa per a l'equip de la Phillips, fan que els holandesos presumiblement vinguin amb ganes de que passi el més ràpidament possible el tràmit del partit de demà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de ver un enlace a tu blog en la página del Livepool de Goal.com, vaya nivelazo.
Por lo demás, el partido de hoy se presenta tranquilo, de los de disfrutar, mas que de los de sufrir, que ya es raro a estas alturas de competición.

el Churi ha dit...

Hola a tots! Aquest es el meu primer comentari en aquest "enorme" blog!

Res, nomes dir, que encara que ho teniu facil per passar avui la eliminatoria, com molt be sabreu en futbol un 3-0 es remontable, i mes en la Champions, tot i que crec que sereu els rivals dels pijos londinencs!

Una sal.lutacio a tota la gentada red, i felicito al comandant d'aquest blog!

"...i es que vivo rodeado de rojos!"

Stubbins ha dit...

@ Justice

Bueno, bueno. Lo de Goal.com no es ninguna hazaña. Cualquiera que tenga un blog o web tiene esa posibilidad. Hoy mismo lo comunico a Javi, Juan y K3sto.

@ Xuri

Ja hi som tots! El que faltava pel duru!