divendres, 27 d’abril del 2007

Man. Utd. 0-1 (3-4) Liverpool FC. CAMPIONS!!!!

L'equip juvenil del Liverpool FC, va revalidar el títol de campió de la Youth FA Cup aconseguit l'any passat, després de vèncer per 0-1 a Old Trafford i igualar el resultat golbal de l'eliminatòria.

Els joves jugadors entrenats per el mític Steve Heighway van posar les taules al marcador després de perdre per 1-2 a Anfield amb un gol de Robbie Therlfall. Curiosament el defensor red, va ser el jove que va marcar-se el gol de l'empat per els red devils en pròpia porta, ara fa deu dies.

Segons la reglamentació de la competició, els gols aconseguits a domicili, no tenen valor doble, amb la qual cosa, el global quedaba igualat. Va ser necesaria una prórroga en la que no es va veure alterat el resultat. El campió es desvetllaría des de els onze metres.

Tots els jugadors reds van marcar en els seus intents, fins que l'United va fallar en el últim intent. Els joves jugadors reds, tornaven cap a casa retenint el trofeu aconseguit brillantment la passada campanya.

Un acomiadament brillant per a Steve Heighway que va anunciar la seva marxa com a entrenador de l'equip sots-18 en la mateixa nit d'ahir. El mític extrem dels anys 70, va declarar que aquest equip és el millor que mai ha entrenat en la seva etapa de formador dels equips inferiors del Liverpool FC des de l'any 1999. Declaracions que tenint en compte que Heighway ha estat el descobridor i responsable de la formació esportiva de jugadors com Owen, Carragher o Gerrard, són força alentadores de cara al futur del club d'Anfield.

A partir d'avui, s'haurà d'estar atent als noms de Craig Linfield, Stephen Darby, Robbie Therlfall, Ray Putterill, entre altres. Els fonaments del Liverpool d'el futur, comencen a fer-se un lloc entre els supporters.

FELICITATS CAMPIONS!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

FELICITATS PEL TITOL DE LA FA CUP AL EQUIP YOUNG ONES LIVERPOOL FC TEAM.

Y.N.W.A.

JORDI.