dimecres, 25 d’abril del 2007

Chelsea FC 1-0 Liverpool FC. THIS IS ANFIELD

Gran ocasió perduda. Derrota per la mínima a Stamford Bridge i tornada cap a casa amb la sensació de que es podia haver aconseguit un resultat més positiu que un 1-0 que deixa la eliminatòria totalment oberta per al proper dimarts. El Liverpool FC ha fet un partit plé de voluntat, però també ple de desencert. La inclusió de Bolo Zenden en detriment de l'home en més en forma de l'equip en l'actualitat, Jermaine Pennant, ha estat totalment desencertada. Els homes de Rafa, han estat clars amos i senyors de la posessió de la pilota i han efectuat un inesgotable treball d'equip durant els 90 minuts del partit. Però el que ha decidit, ha estat una acció individual del davanter blue Didier Drogba, que en una brillant i excelent acció, ha asistit el gol en safata a Joe Cole. El proper dimarts 1 de maig es viurà la festa del treballador, la festa roja. Avui s'ha demostrat que els veritables "currants" llueixen samarreta roja. Anfield ha de reventar. I no tant sols Anfield, si no que també, tots els Mini-Anfields i Mini-Kops arreu del mon a milers de quilometres de distància d'Anfield Road. THIS IS ANFIELD.

FORMACIONS:

Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Riise, Gerrard, Mascherano, Xabi Alonso (Pennant, 82), Zenden, Bellamy (Crouch, 51), Kuyt

ZENDEN SORPRESA A L'ONZE INICIAL.

Totalment incomprensible la inclusió de l'extrem holandès a l'onze inicial que ha confeccionat Rafa Benítez aquest vespre. I més encara quan l'aparició de l'ex-jugador blaugrana ha comportat la suplencia del jugador més en forma del Liverpool FC en aquests moments com és Jermaine Pennant.

Zenden, lluitador i voluntariós com a pocs, però també desencertat i inofensiu com a molts, no ha donat mai la sensació de superar al seu marcador Paulo Ferreira i el que és encara pitjor, l'equip ha insistit una vegada darrera un altre, en l'opció Zenden per banda esquerra, amb resultats totalment ineficaços.

SALVADOR REINA.

L'equip de Mourinho tant sols s'ha mostrat perillós en els primers compasos del partit i en jugades aillades. El Liverpool FC, estava perfectament assentat en el terreny de joc però la immensament superior qualitat individual del Chelsea ha aparegut en el minut 10 de joc, quan en una combinació de Drogba i Ashley Cole ha acabat en una franca rematada de Frank Lampard a la qual Pepe Reina ha contrarestat amb una parada antològica, en el que habia pogut ser el primer gol del partit.

Ja en la segona part, el porter madrileny ha tornat a repetir una brillant aturada impedint que Lampard novament, fes pujar al marcador el segon gol. Dues accions les detallades anteriorment que tindràn el seu pes en or el proper dimarts si el Liverpool FC supera la eliminatòria.

LA QUALITAT DE DROGBA DECIDEIX EL PARTIT.

Les forces estaven anivellades i fins i tot el Liverpool FC es mostrava molt més lluitador i amb ganes de fer-se amb el partit. Però a la mitja hora de joc, ha aparegut la figura de l'home que ha decidit el partit. Didier Drogba.

Ricardo Carvalho recuperava una pilota en la seva pròpia àrea i en un sol toc de pilota en la millor versió del futbol vist per Mourinho, assistia a Didier Drogba que en pugna en velocitat amb Agger, es desfeia del defensor danès amb un toc subtil de taló que el deixava totalment lliure sense oposició per assistir a Joe Cole que guanyava en carrera a Arbeloa i rematava contra la porteria red sense que Reina pogues reaccionar a temps per evitar el gol.

EL CHELSEA A VEURE-LES VENIR.

Mourinho tenia el partit com l'havia somiat des d'un principi. Marcador al seu favor i encara un hora per endavant. El Chelsea ha cedit tota iniciativa al conjunt de Rafa Benítez i tant sols es mostrava perillós en contades contres.

El Liverpool FC disposava d'un ampli porcentatge de posesió de pilota però totalment estèril. Continuament la pilota arribava a la posició de Zenden en el que era una autentica trampa per al jugador holandès que devia de encarar al seu marcador amb unes posibilitats de aconseguir resultats positius totalment minses.

Tant sols Gerrard ha estat a punt d'igualar el partit quan en una inversemblant rematada de cama dreta ha fet que el porter Cech es tingues que aplicar a fons per evitar que la pilota entres irrevesiblament en el seu marc. Ha estat la millor i més clara ocasió red. Pobre balanç per a un equip que ha dominat totalment en el camp de la posessió de la pilota.

PUNTUACIONS:
Reina: 5 Punts.
Gerrard: 3 Punts.
Alonso: 1 Punt.

DIMARTS 01/05/2007, 20:45 HRS. ANFIELD

Anfield serà l'epicentre per a la remuntada red. Però arreu del món, seràn innumerables els locals que reuniràn als supporters reds per fer força i superar la eliminatòria que porti a la final d'Atenes. El Triskel a Madrid i el Michael Collins a Barcelona, seràn punts de reunió de la Red Army el proper 1 de maig.

Des d'aquest article es fa una crida a tot aquell supporter red de Barcelona i Catalunya, a recolçar des de la distància als lads a remontar el resultat advers.

La cita, el proper dimarts 1 de maig a les 20:45 hrs. al MICHAEL COLLINS IRISH PUB


THIS IS ANFIELD


Aquesta nit hem contat amb el suport incondicional d'un supporter molt especial. Es tractava d'en Jan, un jovenet d'aproximadament 3 anys que al finalitzar el partit s'ha apropat a nosaltres amb la seva samarreta del Liverpool i ens ha volgut acompanyar per entonar el You'll Never Walk Alone. La sorpresa ha estat nostre quan creient que es tractava d'un supporter britànic, irlandès o escocès, es tractava d'un català com molts de nosaltres. Ha estat increïble. No se si el seu pare coneixerà aquest blog, però si per casualitat llegeix aquest article, li volem agraïr el support d'en Jan i la seva afició cap al Liverpool FC. Ha estat realment emocionant. El resultat d'un partit tant se val amb moments com aquest.

Tranquil Jan, ens veurem a Atenes. YOU'LL NEVER WALK ALONE.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya primera media hora de partido, que cague (con perdón) tenía, los pases de gol del Chelsea los dábamos nosotros, menos mal que ese tramo de partido se saldó solo con 1-0. A partir de ese momento se pasó al típico partido del Chelsea, dedicándose a defender y a salir a la contra y un Liverpool voluntarioso pero que no encontraba huecos. El partido de Zenden y sobre todo de Arbeloa ha sido bastante malo, pero de los errores se aprende y seguro que Anfield remonta el partido.

Coincido contigo plenamente, ¿a quién le importa el resultado de un partido, en comparación con tener a un crío de tres años cantando el You´ll never walk alone a tu lado?

SOMOS GRANDES

juan ha dit...

Tú lo has dicho:This is Anfield. No queda otra.

kr3st0 ha dit...

Me gustaría estar tan seguro de que en Anfield se logrará el pase, pero no es asi.

De todas formas se apoyará al equipo, como siempre.

Anònim ha dit...

vinga Reds,

Tots sabeu que podem remontar a Anfield.

Juguem a casa amb el nostre Kop a tope.

YOU´LL NEVER WALK ALONE MIGHTY REDS

AL PETIT JAN!!!!! ENS TORNEM A VEURE AL COLLINS I ET DIC ARA QUE EL TEU LIVERPOOL GUANYA DIMARTS I PASSA A LA FINAL.

JORDI.

Rafadalton ha dit...

Jo crec que suareu, però passareu a la final, sempre i quan no feu jugar al paquet del Zenden.

Salut!

lover ha dit...

Yo creo que tenemos opciones en Anfield. En cualquier caso, pasemos o no, seguro que damos otra imagen y otra cara, que para mi es fundamental, porque ayer el Chelsea nos ganó, no sólo 1-0, si no que nos ganó en todos los sentidos, tácticamente, por empuje, por ganas... Eso me ha dolido más, pero hay que mantener la cara bien alta. Obviamente, hoy he venido a trabajar con mi camiseta del Liverpool puesta (siempre que se pierde me la pongo, ponérmela sólo cuando ganamos es ventajista, de hecho casi nunca me la pongo cuando ganamos algo gordo, no hace falta) y ahora me voy a ver la vuelta de la Youth F.A Cup, a ver si le damos la vuelta al resultado y le ganamos al innombrable! Por cierto, pedazo de bar dónde veis los partidos, Stubbins!

Javi Saiz ha dit...

Rafa se equivocó, es cierto, tanto en el once inicial con la entrada de Zenden, como con algunos cambios en el transcurso del partido.

Gracias a Reina sobre todo seguimos vivos, vaya paradones hizo...pero la defensa me decepcionó mucho con su imprecision y perdidas de concentración. Espero que en la vuelta no se repita. De los jugadores de campo el que mas me gustó fue el capitán.

El Triskel, el Michael Collins...y mi casa, pòrque a mis amigos esto de ir al Irish Pub les parece de julandrones. Asi que nada, por antena 3, con sus pésimos comentarios.

You'll Never Walk Alone

Stubbins ha dit...

Buen apunte Lover!!!

Hoy juegan los peques un partido crucial y todo esta siendo eclipsado por el partido de ayer.

Vamos a ver si los chavales de Heighway remontan el resultado adverso.

No creo que lo pueda ver. Pero si que ire conectando con la web a ver como va la cosa.

Anònim ha dit...

Jo també em vaig sorprendre de l'alineació ...

És cert que 1-0 no és un bon resultat ... però us veig una mica amb els braços caiguts, ¿no?

This is Anfield. I si d'alguna cosa estic segura és que tots (equips i aficionats) lluitaran fins al final i això és motiu d'orgull.

I, per cert, si hi ha un estadi a on es pot remuntar un resultat, ¿no cal que us digui quin és, no?

Recordeu:
Walk on, walk on, with hope in your heart ...

Doncs això ... WITH HOPE IN YOUR HEART.

Stubbins ha dit...

@ Dolors

I ara!!! Qui diu que estem desanimats?? Tot el contrari!!

Serà molt dificil, patirem, però es pot superar el resultat advers.

Tu ho has dit. Anfield remuntarà. Tu vas ser testimoni d'una nit europea a Anfield i saps del que parlem.