diumenge, 8 d’abril del 2007

Reading 1 - 2 Liverpool FC. CONTINUA LA BONA RATXA.

Imparables. El Liverpool FC ha sumat una nova victòria en la seva visita al Madjeski Stadium de Reading, que l'apropa una mica més a l'objectiu d'aconseguir la tercera plaça de la Premier. La derrota de l'Arsenal en el derby londinenc davant dels hammers, fa eixamplar la distància a cinc punts sobre els gunners, tot i que aquests compten amb un partit menys.


FORMACIONS

Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Finnan, Mark González (Riise, 79), Mascherano, Sissoko, Gerrard, Bellamy (Kuyt, 50) i Crouch (Pennant, 65).




ARBELOA S'ESTRENA COM A GOLEJADOR.

Excel·lent el rendiment que està oferint el defensa espanyol en la seva primera temporada en la Premier League. Si les participacions del salmantí han estat fins ara impecables, Arbeloa va ratificar ahir aquesta sensacional i ràpida aclimatació a la lliga anglesa estrenant-se com a golejador.

Arbeloa conduint amb velocitat una contra va batre al porter dels Royals donant mostres d'una perfecta definició davant de porteria, després de rebre una excel·lent passada de Peter Crouch a l'esquena de la defensa blanc-i-blava. Sensacional Crouch que novament va fer callar a tots aquells que veuen en ell un jugador poc hàbil.

LA SEGONA PART COMENÇA AMB L'EMPAT DEL READING.

Quan tant sols es portaven jugats dos minuts de la represa, el Liverpool encaixava el gol de l'empat obra de Gunnarson.

El jugador islandès, controlava una pilota penjada a l'àrea que sorprenia a la defensa en línia red. Gunnarson, va marcar de fort xut després de fer inútil l'estirada de Reina i que la pilota piques en el pal.

LA SENTÈNCIA ARRIBA AL 85.

El gol de la victòria red, es faria esperar. No va ser fins al minut 85, quan Pennant en una nova brillant intervenció per la seva banda dreta, va fer una precisa centrada cap a Kuyt que va rematar de cap com marquen els canons picant la pilota de dalt a baix, sorprenent al porter del Reading, que tot s'ha de dir va fer una sortida molt poc lluïda i desacertada.

No se li pot demanar més a la jornada 32 de Premier, després d'aconseguir els 3 punts en joc ahir a Reading, i de veure com l'Arsenal continua donant mostres de la seva irregularitat, caient derrotat per un West Ham que rep una bocanada d'aire per escapar de les posicions de descens.

El poper dissabte, els reds visitaràn al Manchester City, després de jugar dimecres el partit de tornada dels 1/4 de final de Champions League davant del PSV Eindhoven.

5 comentaris:

Rafadalton ha dit...

Bones Stubbins

Fullejant el TBO Sport m'he trobat amb aquesta notícia:

Raul al Liverpool?

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=395400&idseccio_PK=805

Salutacions!

Stubbins ha dit...

El foto-muntatge és sensacional. La font encara ho és més. Donar credibilitat al "News of the World" és ben patetic.

Realment creuen que amb un pressupost de prop de 60 milions de € per fitxar l'any que ve, Benitez perdrà el temps i els quartos en fitxar a Raul??? Tot pot ser però, podent fitxar jugadors joves i amb futur, jo no perdria el temps.

Que em perdonin uns quants amics però, estos del Sport....

Gràcies per col.laborar.

Anònim ha dit...

Espero que sea mentira, no tiene ni presente, ni futuro, eso si a sido uno de los mas grandes, pero para eso me quedo con GOD.
P.D: En mi casa el Sport es conocido como "el periódico del Régimen", pero lo del TBO me lo apunto.

Stubbins ha dit...

Sí Señor JFT96!!!!

God Renovación!!!!

Muy acertada, como siempre, tu apreciación.

Javi Saiz ha dit...

El sistema de television por Internet no siempre funciona como uno quiere. Solo pude ver la primera parte. Me pasé a ver a los gunners contra los irons...el Arsenal de pena, fallando todo lo que pudo y mas, contra el Newcastle mas de lo mismo. No nos van a alcanzar, y dudo mucho que ellos acaben en Champions.

Saludos!