dimecres, 18 d’abril del 2007

Rafa diu NO al R. Madrid.

Rafael Benítez va denegar una substanciosa oferta del Real Madrid, per fer-se càrrec de la banqueta del conjunt blanc, segons manifestacions del propi Benítez a la web oficial del club en el dia d'avui.

En aquestes declaracions, Benítez comenta que malgrat que economicament la oferta blanca era important, ha valorat molt més l'ambiciós projecte que li ofereix el Liverpool i subratlla les grans expectatives futures que li brinda el club d'Anfield.

Benítez ha insistit també en la dificultat de trobar un club com el Liverpool FC, on una amplia majoria dels seguidors l'hi recolcen i a més a més, disposa d'un gran staff tècnic i de un gran planter de jugadors.

Rapidament el club de la Castellana, ha desmentit qualsevol mena de contacte amb el tècnic madrileny i ha confirmat la seva total confiança en el seu actual tècnic, l'italià Fabio Capello.

Celebrem que un dels culebrons que cada any esquitxa indirectament al Liverpool FC hagi estat tallat radicalment en paraules i boca del principal protagonista. A part de felicitar-nos per la fidelitat i estima de Rafa Benítez cap al nostre club.

De ben segur aquesta bona noticia centrarà tota l'activitat red en temes exclusivament esportius, per afrontar l'important repte de la consecució del sissè títol continental. aparcant definitivament totes les suposicions que en la gran majoria d'ocasions s'han originat per la fantasia de la premsa espanyola.

EN RAFA CONFIAMOS.

2 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

Grande Rafa, tiene las ideas clarisimas.

Me voy corriendo a ver el partido contra el M'Boro, dios mio Sissoko y Zenden juntos, esto puede ser histórico.

Saludos

Anònim ha dit...

Lo mejor es que Benitez ha dicho que lo único que no le hace completamente feliz es que su hija está aprendiendo inglés con acento scouse. Un crack Rafael. Dos semifinales de Copa de Europa en tres años, ¿quién lo iba a soñar a su llegada?