dilluns, 2 d’abril del 2007

Perillós confiar-se

En moments de forma i anímics ben diferents es creuen els destins de PSV Eindhoven i Liverpool FC en partit de 1/4 de final de Champions League. Mentre els reds venen de golejar a l'Arsenal i recuperar momentàniament la 3a plaça de la Premier, el PSV Eindhoven travessa per els moments més crítics de la temporada.

Quan resten quatre jornades per finalitzar la lliga holandesa , l'equip entrenat per Ronald Koeman ha començat a badar en el moment més inoportú. En els darrers 3 partits, els d'Eindhoven tant sols han aconseguit 2 empats davant d'equips com l'Excelsior i el NAC Breda i ha encaixat una golejada per 1-5 davant de l'Ajax d'Amsterdam, el seu màxim rival per conquerir el títol de la Eredivisie.

Tal és la situació entre els holandesos, que el seu tècnic en declaracions prèvies al partit de demà, dona com a bo un empat a 0 gols. Cal interpretar aquestes declaracions de Koeman, com un intent de traspàs de la pressió al Liverpool. De cap altre manera es poden entendre aquestes declaracions en boca d'un esportista de la qualitat i el currículum del gran de la nissaga Koeman.

I és que les lesions de jugadors capitals per al conjunt de la Phillips, han minvat considerablement el potencial del campió holandès. El brasiler Alex és baixa segura per la eliminatòria, mentre que el davanter centre marfileny Aruna Koné, és baixa per el partit de demà i probablement també ho sigui per el de tornada a celebrar a Anfield el dimecres 11 d'abril.

Partit molt perillós doncs, el de demà. Les circumstàncies que l'envolten, amb els greus problemes dels locals, sumat a que el sorteig de quarts va ser benèvol amb el Liverpool, fan que a l'ambient s'ensumi un cert aire de suficiència i de superioritat sobre el conjunt de Koeman.

Tant de bo, que aquest ambient previ al partit estigui present tant sols en els aficionats il·lusionats amb una nova fita europea, i que l'equip es mantingui lluny d'aquesta situació i es trobi predisposat a afrontar un partit que no oblidem, enfronta (teòricament) a dos dels vuit millors equips d'Europa.

La eliminatòria tindrà l'al·licient de retrobar-se novament amb un vell conegut de l'afició del Liverpool. Jan Kromkamp que va defensar durant mitja temporada la samarreta red, de ben segur ocuparà una plaça de titular en el lateral dret holandès.

7 comentaris:

kr3st0 ha dit...

Deseo mucho que Dirk marque algún gol.

Anònim ha dit...

Realmente da mala espina que parezca todo a favor, no se porqué pero hoy me he despertado con malas sensaciones, como si hoy no jugaramos unos CUARTOS de final de Champions,
GO REDS!!!
Ojito con la "foquita" Farfán, que l peruano tiene muchisimo gol y es un teatrero de la leche.

Javi Saiz ha dit...

Elk gran problema es ese, no confiarnos. Si estamos concentrados y no subestimamos al rival, pasaremos sin problemas porque somos muy superiores y ellos están en una racha negativa. Además tienen dos bajas importantisimas, como son Koné y Alex.

Saludos

Rafadalton ha dit...

Koeman, Kluivert, Cocu...

uiuiui a ver si el Barça se va a vengar de forma indirecta

(Stubbins és per crear polèmica, si tots hi aneu a favor no te tanta gràcia)

Stubbins ha dit...

@ Rafadalton

Ja hi som!!!! El Culé sempre li busca tres peus al gat per guanyar Copes d'Europa. Jajaja. Encara menys mal de la matització final, que si no....

@ Todos.

Caballeros, me pongo mi zamarra roja "Candy" del ultimo año que campeonamos en Premier, y me voy para el pub.

Trataré de hacer la crónica al volver. Si la Guinness lo permite. jejeje.

WALK ON!!!

Stubbins ha dit...

@ Rafadalton

Ei que tingueu sort per la gira holandesa. Però esteu per el que haveu d'estar i deixeu-vos estar de semilles, herbetes i barris de mal viure.

Seanme profesionales!!!!

ENDAVANT QUIMICS!!!!

Rafadalton ha dit...

si, si, però després dels partits...

felicitats per la gran victòria d'avui. Deus estar com una cuba.