dimarts, 24 d’abril del 2007

Optimisme.

Resten 24 hores per a que es posi la pilota a rodar a la gespa d'Stamford Bridge. Una plaça per a la final d'Atenes del proper 23 de maig està en joc. Els homes de Rafa es tornen a creuar amb els homes de Xose, tal i com va passar l'any 2005. Aquella vegada, malgrat tindre un planter inferior, els reds es van imposar als blues. Han passat dos anys i la història es torna a repetir. Esperem que el desenllaç sigui el mateix. Alguna cosa intangible fa pensar que si.....

No sabem si es tractarà del núvol en el que encara estem instalats després de viure una nova experiència a Anfield aquest passat cap de setmana, però les sensacions que es respiren en el sí dels Barcelona Reds són d'un gran optimisme. El realment curiós, és que fent una ullada a la resta de blogs dels red supporters espanyols, comprovem que aquest optimisme també existeix. Es evident que aquest estat, deriva sense cap mena de dubte en la confiança a un equip que ha donat sempre la seva millor imatge en els moments més compromesos de la temporada.

Partits com els de la eliminatòria contra el Barcelona, el gran partit a Eindhoven, així com els d'Arsenal i el mateix Chelsea a Anfield, fan pensar que aquest dimecres al vespre, els homes de Benítez poden treure alguna cosa més que un empat de terres londinenques.

BENÍTEZ PARLA DE VICTÒRIA.

El tècnic madrileny es mostra també força optimista en declaracions a la web oficial del club, on destaca la "gana d'èxits" que tenen els seus jugadors, com va succeïr al 2005. Benítez fins i tot apunta la posibilitat de sortir a guanyar el partit, afirmant la necessitat de marcar un gol.

D'aquestes paraules es dedueix que Rafa Benítez, podria sortir amb dos puntes com Kuyt i Crouch per posar setge a la porteria de Cech. Creiem que així ha de ser. Cal afrontar el partit amb valentía, i més encara quan el rival compta amb baixes de renom per el partit de demà.

Ballack no s'ha recuperat de la seva lesió del passat diumenge davant el Newcastle, Essien és baixa per al partit d'anada per suspensió per acumulació de tarjetes i Ricardo Carvalho és seriós dubte per demà. La posible baixa del defensor lus, pot ser un factor determinant en el partit de demà. La solvència del duo Terry - Carvalho, és sobradament coneguda, però quan un d'aquests jugadors falta, els resultats per el conjunt de Mourinho, no sempre han estat positius.

EL PUBLIC CONTRA XABI.

Des de la web oficial del Chelsea, es fa una crida als aficionats blue a crear un gran ambient a les grades per fer "menjar-se les paraules" a Xabi Alonso. El de tolosa ha fet unes declaracions en les que apunta que no hi ha absolutament res que li faci por de l'ambient que es pugui trobar demà al vespre a Stamford Bridge. Aquestes paraules pel que sembla no han sentat gaire be a l'entitat londinenca que focalitzarà tota la seva ira contra el jugador basc.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta sort a la semi de dema, a veure si deixeu al "Mou" amb un pam de nas.

Al altre dia estaba pensant la supercopa a Monaco i el rival l´Osasuna. Aixo si que pot ser una "marea roja".

SALUT.

P.D.: No se com fer per identificar-me al inici del missatge, pero soc el Mecalbakur, si no saps qui soc et donare unes pistes:
"Pienso compuesto"
"I Don Loco es millor que McCartney"

Stubbins ha dit...

Ostia Dani!!!

Quan de temps! Benvingut. Com va la vida?? Com has trobat aixó??

Vaig rebre els teus missatges al movil, sobre lo del YNWA. INADMISIBLE!!! jajaja. De igual manera, obviarè el comentari sobre Macca. Faré com si no l'hagi llegit. jejeje.

A veure si ens veiem aviat!!

Jo que us volia visitar el 17 de juny per la "corrida" de José Tomás i no podrà ser. Cagontó!!! Vaja mamoneo amb les entrades!! Bueno deixem estar la crònica taurina, que no és el lloc.

Pues eso (no comas queso en exceso) a veure si em paso algun dia.

Records a la familia i gràcies per la visita i el recolçament als Reds per demà.

Anònim ha dit...

Quien nos iba a decir hace tres años que en el trienio siguiente íbamos a jugar dos semifinales de Champions, si en la época de Houllier nos a costumbramos a jugar un año Champions, dos UEFA, y así sucesivamente. GRACIAS RAFA, NO PUDIMOS ELEGIR MEJOR. Como ya he dicho en algún otro blog, nos van a bien-acostumbrar!!!

Me sorprendería que saliéramos con dos delanteros, pero es cierto que por los comentarios de Rafa parece que sí podría ser (igualito que Koeman antes del partido en Einhoven)

Cuanto os va a que Drogba se hace el lesionado en algún momento del partido, lo hace siempre asi que apuesto sobre seguro.

COME ON YOU REDMEN!!!

Anònim ha dit...

@ stubbins

¿Ets gracienc? ¡No si al final serem veïns!

Anònim ha dit...

El comentari anterior és meu (no entenc el motiu de que no hagi sortit el nom)

Anònim ha dit...

Hola Reds,

Després de la nostra tornada de Liverpool ens tornem a veure avui
al Kop del Michael Collins Irish Pub ok.
Ja us dic ara, que en breu veurem la Bandera dels Barcelona Reds a la web del Liverpool.

@ Dani,
Et dono les gracies pel teu comentari a la web, salutacions a la familia i records del EPI.

Go on Liverpool!

Go on Barcelona Reds Supporters!

Jordi.

kr3st0 ha dit...

Yo realmente estaré con incertudumbre y totalmente ansioso el próximo miercoles. El partido de hoy no sé porque no está teniendo tanto efecto en mis tan incontrolables nervios.

Go Red Lads!!! Go Xabi!! XD

Stubbins ha dit...

@ Justice

Ya obra en mi poder el número de Don Balón con su amplio reportaje sobre el centenario del Europa.

Que grande!!! Indispensable para aquel que quiera conocer la historia de un HISTORICO del futbol español. Lástima que este año del centenario estemos pasando tantos apuros. No podemos bajar.

Que foto la de la final del 97 contra el Bar$a. cuantos "mitos" entre otros están Gandoy, Colomé, Carvajal, Lluís, Vázquez y el gran Raúl Verdú PULE, PULE!!!

Yo no fui a esa final pero si a la siguiente en el Mini. Que recuerdos!! Que emociones!!

SEMPRE EUROPA!!!

Gracias por el aviso amic!!

@ Dolors

Home, gracienc gracienc no, però diguem-ne que soc de la Franja (Baix Guinardó),

Si et ve de gust, passat pel Collins aquest vespre per veure el partit. Ens veuràs segur. ja ho crec!

SEMPRE EUROPA!!! Ens veiem (espero)

@ Jordito

Schhsstt!!! A comportarse eh!! Escenitas ninguna!

lover ha dit...

Molta sort per tots aquest nit!!! (perdón si lo he escrito mal!!)

Stubbins ha dit...

Ei Lover!!!

Rozando la excelencia con tu catalán!! No está nada mal un notable alto para empezar, jejeje.

Molta sort per A tots aquestA nit!!

Tengo buenas vibraciones. Creo que sacaremos un resultado positivo.

PUT THEM UNDER PRESSURE!!!

Perdóname a mi ahora si lo he escrito mal, jeje.